Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   4 óriás 1 szöviben? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2238)

Killer 08-22-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 119406)
üres beszéd, már én is ajánlottam neki :D:D:D

ha többen is mondjuk hátha elhiszi:DD

-Ede- 08-22-2007 18:38

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118364)
pls a pirossal jelölt részeket hogyan is gondolod?
a törpe tartson full íjat, sok tolit és sok varit?
az ember is tartson full íjat, sok tolit és sok varit?
és ez mikor homogén egyfajú szövi??????
nah lehet h én vagyok a hülye, vagy csak nem vagyok ehez alég pszichopata, de én nem értem

(amúgy ha pszichapata vagy akkor ne hóddal jáccál, hanme menny a kórházba, hid el ez nem tesz jót neked)

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 119345)
Kedves Andrew, ne szívd mellre. Ha van kedved 4 varis óriás szövihez csak szólj nekem, szívesen beveszlek.

Csak a rengetés ad erőt.

kedves csofika
amit írtam: le se reagálod, h azt hgyan gondoltad?
vagy időközben rájöttél h totális baromság?
vagy csak a rossz idegállapotod miatt nem tudsz mindenre kiterjedő figyelemmel olvasni?

Kós00792 08-22-2007 19:39

Mert ahol csofi ott terem, földrengés van végtelen.:D:D:D Sztem a legjobb felállás a 3 toli 1 vari. V legalábbis nekem ez jön be legjobban.

-Ede- 08-22-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 119481)
Mert ahol csofi ott terem, földrengés van végtelen.:D:D:D Sztem a legjobb felállás a 3 toli 1 vari. V legalábbis nekem ez jön be legjobban.

szerintem meg így lehet a legtöbb haragost szerzni, akik a felépülés után kitömve akarnak látni:D:D

Pax Hungaricum 08-23-2007 08:32

Szerintem normál csoportban egy kezdő szövetségnek teljesen jó a 4 óriás. A szieszta nagyo nerős faji varázslat, sok sok védelmet ad, nem tudnak nagyon levarázsolni titeket, és lopni is baromi nehéz tőletek értékes dolgokat. (Tudománytekercseket.)

A 3 hadi óriás/vándor + 1 óriás/tudós szerintem nagyon jó kezdő szövi.
Ha mindenkiben csak elitek vannak, hihetetlen nagy ütőerőt tudtok összehozni 200 hekin, és azért az elitek igencsak jók védelemnek is. A szövisegítséggel nagyon deffenzív magatartást is tudtok tanusítani.

Ha bevállalósabbak vagytok:

4 óriás/túlélő hadi sem rossz. Ott akkora ütőerőtök van, hogy effektíve nincs szükség gömbre... Mindenkihez bementek 200 hekin. De feljebb is... (Itt is full elitet javaslok)

Ha MÉG bevállalósabbak vagytok, akkor 4 óriás/harcos hadi. Csak lovakkal! Hát azzal lehet csapkodni rendesen, és a faji vari azokat is nagyon bevédi. :)

Ezek rizikósabbak, de szépen (gyorsan) lehet felfelé haladni a pontlistán.

Szóval szerintem seimán be lehet vállalni 4 óriást.

Sőt, még a 2 óriás/vándor hadi + 2 óriás/tudós hadi-vari is egy müködőképes, elképzelhető felállás. :)

Sok sikert. :)

-Ede- 08-23-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 119555)
A 3 hadi óriás/vándor + 1 óriás/tudós szerintem nagyon jó kezdő szövi.
Ha mindenkiben csak elitek vannak, hihetetlen nagy ütőerőt tudtok összehozni 200 hekin, és azért az elitek igencsak jók védelemnek is. A szövisegítséggel nagyon deffenzív magatartást is tudtok tanusítani.

ha a hadisok vándorok akkor már a varázslónak is hadi/varinak és vándornak kell lennie, úgy a hatásos!

másrészt full elittel csak egy nagyon jól akciózó teljesen összeszokot online szövinek éri meg lennie(általában azért egy kezdő szövi nem ilyen) v 5.szinten, de annak is csak az alján. egy kezdő szövinek sokkal jobb ha tornyosíj/elit(védelemre úgyis otthon hagynának némi elitet, ennek a fele íj lesz és be a toronyba, a védelme nagyobb lesz, a támadóereje nem csökken)

Pax Hungaricum 08-23-2007 10:07

Szerintem a vari mindenképp legyen tudós a 45% variteki miatt...
Vándor nem kell neki, gömbölni tud messzebb is.

Viszont igazad van. A varisba ezesetben inkább ONLY íj+torony kell, hogy ne hátráltassa 1 körrel a támadásokat.

(én azért írtam úgy, hgoy full elites a vari is, emrt én ki szoktam kapcsolni az ótiás tudós varival a szövisegítséget, így en mtudják elhúzni az eliteket, és nem hátráltatja a vándorokat, viszont tud önállló, egyéni akcióba kezdeni (ergó egyedül támadni üres vagy kitámadott orikat)

De igazad van, ezzel teljesen kezdők ne kísérletezzenek.
Legyen 3 óriás vándor fullhadi + 1 óriás tudós betoníjas fullvari.

:)

csofika 08-23-2007 14:41

Akkor már legyen inkább négy ember toli, akik piromániás kedvükben addíg gyújtanak, amíg porrá ég minden. Hiába építgetsz, ahogy kinő a fű, azt is felgyújtják.

Szóval, mint már korábban mondottam 4 ori-vari is ari, meg 4 toli-ember ori is ari, egyik gyújt, másik renget.

Ki lehet választani ki-mit szeret.

Dragi 08-23-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 119866)
Akkor már legyen inkább négy ember toli, akik piromániás kedvükben addíg gyújtanak, amíg porrá ég minden. Hiába építgetsz, ahogy kinő a fű, azt is felgyújtják.

Szóval, mint már korábban mondottam 4 ori-vari is ari, meg 4 toli-ember ori is ari, egyik gyújt, másik renget.

4 ember toli rendel :D:D:D 4 óriás hadival szembe :D:D:D mészárlás rulllllllezzzzzzzzzzzz

Andrew 08-23-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 119866)

Mi lesz a következő okosságod? 4 törpe kereskedő, akik agyontermelik a csoportot? :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:42.