Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

Andrew 02-24-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 160876)
Lehetséges, mert nem számoltasm utánna, csak ránézésre hiányzott.

Ja, hiányozni tényleg hiányzik :D
Monnyuk lehet, hogy 10% bányája volt :D:D:D:D:D:D:D

Khazad-Dum 02-28-2009 08:40

Hát nekem van 1A-ban önellátó elfem. S a torony barakk arány 23%, eddig egyszer próbálkoztak beütni egy ork tábornokkal, de az se sikerült. Meg szerintem ha önellátó akar lenni egy elf akkor csak kereskedő legyen. 2000-2500 hektár környékén már igen jól lehet keresni vele. Körönként 3-3,5 milla.

Khazad-Dum 02-28-2009 10:37

Hát én nem akarok ehhez a halott témához szólni, mert ti már kiveséztéttek eléggé. Csak megakarom osztani a tapasztalataimat, 1/A-ban elffel.
Volt itt már szó mindenről, de arról hogy fog az a szerencsétlen ori fejlődni. Pénz nélkül nem igazán lehet, és aki először jár fenn nem hiszem hogy milliárdokkal jön fel. Lehet nem ütik be, de 2 hét alatt 100 hektárt fedezni a nem buli. 2000 hekin ha jól állitod az éplistát be, akkor egy elf kereskedővel már tisztességes összeget lehet termelni (3-3,5 milla körönként) és 4-5 naponként fedezni 100 hektárt. Valaki a napi 10-15 hektárt valaki meg az egyszerre 100 hektárt részesíti előnybe. Én mondjuk inkább szeretek egyszerre a max.-ot. A lényeg, elfnek ha haladni akar akár egyedül akár szövibe a kereskedőt ajánlom. Bocs ha ismétlem magam.
A tolvajokról meg annyit hogy nem tudom mit vagy kit lopna tolis elf (Valahol láttam az előző oldalakon egy ilyen éplistát). Tekercset nem éri és nyersit senki se tart a saját raktárába. Ártózni meg akkora malusszal ami neki van hülyeség. Inkább tartok 5000 több ijjat be tornyozva mint 200 kocsmát vagy többet. A morált meg máshogy is fenn lehet tartani.
Variból is elég annyi hogy feltudja tenni 5-6 körre a varázslatokat. Arról meg nem is kell álmodozni, hogy majd 20 meg 36 körre feltesz valamit.
Ja és ha egyszer termel a szövitagokra akkor mindenképpen kell VIP meg annyi raktár, hogy beférjen a gabona. VIP nélkül rendes szövire termelő elf nincs.

Éplista 2000 hektárra
Ház 19%
Barakk 23%
Tanya nekem 7% és naponta egyszer bekellett vásárolnom.
Raktár 25db
Őrtorony 23%
Templom 8% Ennyi templommal felmegy mind a Védelem mind a Fantom sereg 6-7 körre.
Bank 20%

A raktárból lehet kevesebb én csak a folyamatos képzés miatt tartottam annyit. Bár akkor több tanya kell vagy többször kell bevásárolni.

vityu 03-01-2009 14:11

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 204429)
Hát nekem van 1A-ban önellátó elfem. S a torony barakk arány 23%, eddig egyszer próbálkoztak beütni egy ork tábornokkal, de az se sikerült.

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 204433)
Éplista 2000 hektárra
Ház 19%
Barakk 23%
Tanya nekem 7% és naponta egyszer bekellett vásárolnom.
Raktár 25db
Őrtorony 23%
Templom 8% Ennyi templommal felmegy mind a Védelem mind a Fantom sereg 6-7 körre.
Bank 20%

Akkor az az ork jobban járt volna, ha más fajt választ, mert eszerint az éplista szerint nem kell egészen 55% barakk egy tudós orktól, hogy sikeresen beüssön alulról. Az meg egyáltalán nem durva. Egy jó, magának termelő klán fenn tud tartani több, sokkal nagyobbat is!

Killer 03-01-2009 21:49

könnyedén üthető orkincával egyetértek :)

Khazad-Dum 03-01-2009 22:06

Nem lehet mindenki tanyafree ork és azóta mióta te jártál lent kicsit átrendeződöttek a viszonyok. De én csak a tapasztalatom mondtam el. Majd biztos jön ork egyszer ami beüt, majd figyelek.

Khazad-Dum 03-01-2009 22:09

Mostanában ahogy én látom hiány van nagyobb és jól müködő klánokból is legalább is az alsó részen.

Xeper 03-01-2009 22:35

Ha a kaja 85-nél drágább, jobban megéri tanyát tartani bank helyett. Ekkor már lehetsz tudós is, azaz erősebb lehet az országod.
Ha meg nem termelsz, minek raktár? Klánraktárból kajáltatsz, és kész.

Khazad-Dum 03-02-2009 09:01

Egy napi kajám egy kör kamatból kijön. A raktárt meg más miatt tartok nem elsődlegesen kaja miatt. De ez legyen az én titkom.

Killer 03-02-2009 10:29

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 204530)
Mostanában ahogy én látom hiány van nagyobb és jól müködő klánokból is legalább is az alsó részen.

talán azért,mert a nagyobb jól működő klánok nem az alsó régiókban vannak;)

All times are GMT +1. The time now is 18:59.