![]() |
Quote:
Monnyuk lehet, hogy 10% bányája volt :D:D:D:D:D:D:D |
Hát nekem van 1A-ban önellátó elfem. S a torony barakk arány 23%, eddig egyszer próbálkoztak beütni egy ork tábornokkal, de az se sikerült. Meg szerintem ha önellátó akar lenni egy elf akkor csak kereskedő legyen. 2000-2500 hektár környékén már igen jól lehet keresni vele. Körönként 3-3,5 milla.
|
Hát én nem akarok ehhez a halott témához szólni, mert ti már kiveséztéttek eléggé. Csak megakarom osztani a tapasztalataimat, 1/A-ban elffel.
Volt itt már szó mindenről, de arról hogy fog az a szerencsétlen ori fejlődni. Pénz nélkül nem igazán lehet, és aki először jár fenn nem hiszem hogy milliárdokkal jön fel. Lehet nem ütik be, de 2 hét alatt 100 hektárt fedezni a nem buli. 2000 hekin ha jól állitod az éplistát be, akkor egy elf kereskedővel már tisztességes összeget lehet termelni (3-3,5 milla körönként) és 4-5 naponként fedezni 100 hektárt. Valaki a napi 10-15 hektárt valaki meg az egyszerre 100 hektárt részesíti előnybe. Én mondjuk inkább szeretek egyszerre a max.-ot. A lényeg, elfnek ha haladni akar akár egyedül akár szövibe a kereskedőt ajánlom. Bocs ha ismétlem magam. A tolvajokról meg annyit hogy nem tudom mit vagy kit lopna tolis elf (Valahol láttam az előző oldalakon egy ilyen éplistát). Tekercset nem éri és nyersit senki se tart a saját raktárába. Ártózni meg akkora malusszal ami neki van hülyeség. Inkább tartok 5000 több ijjat be tornyozva mint 200 kocsmát vagy többet. A morált meg máshogy is fenn lehet tartani. Variból is elég annyi hogy feltudja tenni 5-6 körre a varázslatokat. Arról meg nem is kell álmodozni, hogy majd 20 meg 36 körre feltesz valamit. Ja és ha egyszer termel a szövitagokra akkor mindenképpen kell VIP meg annyi raktár, hogy beférjen a gabona. VIP nélkül rendes szövire termelő elf nincs. Éplista 2000 hektárra Ház 19% Barakk 23% Tanya nekem 7% és naponta egyszer bekellett vásárolnom. Raktár 25db Őrtorony 23% Templom 8% Ennyi templommal felmegy mind a Védelem mind a Fantom sereg 6-7 körre. Bank 20% A raktárból lehet kevesebb én csak a folyamatos képzés miatt tartottam annyit. Bár akkor több tanya kell vagy többször kell bevásárolni. |
Quote:
Quote:
|
könnyedén üthető orkincával egyetértek :)
|
Nem lehet mindenki tanyafree ork és azóta mióta te jártál lent kicsit átrendeződöttek a viszonyok. De én csak a tapasztalatom mondtam el. Majd biztos jön ork egyszer ami beüt, majd figyelek.
|
Mostanában ahogy én látom hiány van nagyobb és jól müködő klánokból is legalább is az alsó részen.
|
Ha a kaja 85-nél drágább, jobban megéri tanyát tartani bank helyett. Ekkor már lehetsz tudós is, azaz erősebb lehet az országod.
Ha meg nem termelsz, minek raktár? Klánraktárból kajáltatsz, és kész. |
Egy napi kajám egy kör kamatból kijön. A raktárt meg más miatt tartok nem elsődlegesen kaja miatt. De ez legyen az én titkom.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:59. |