![]() |
egy muffinrecept a sok közül:D
Úgy tűnik itt semmi:)
Akkor egy kakaós muffin recept 12 darabhoz: 15 dkg liszt 15 dkg cukor 15 dkg olvasztott vaj 5 dkg kakaópor 5 dkg keserű csoki összetörve 3 ek lekvár (sztem barackkal a legjobb, de azzal a házi félével:D) 1/2 cs sütőpor 2 tojás (aszalt gyümölcsök...) Kb 20 percig kell 200 fokon sütni Aki így csinálja meg ahogy itt van, annak nem lesz egyedi sütije:( Találjon ki mindenki bele valamit (illetve csak azok akiknek már van köze egy ideje a sütéshez:D:D:D:D ) |
Tyű vmelyik LF-re anno sütöttem egy rakat muffint aztán nem fogyott L, a végén Ati vitte haza :)
Szal inkább nem adok róla receptet :) |
Quote:
Én is csináltam egyszer akkora adag sütit... Vagy 5 félét és mindegyikből minimum dupla adagot, csak én itthoni célra... 10 embernek:D Mondanom sem kell, hogy senki nem bírt annyit enni, hogy meglátszódjon:D Asszem kissé eltúloztam a mennyiséget, de az ősök munkahelyén nagyon örültek neki:D |
Valaki nem tud egy jó mandarinos krémreceptet?
A palacsinta és a mandarin is előttem van, de kombinálni akarok:D |
Hát én nem tennék mandarint palacsintába mert rém jellegtelen ize van...
Inkább narancsot cukorral likörrel megsütni azt bele :) |
Hát...:D
Ki tudja... Mandarinlekvárral finom a palacsinta... Na akkor rakok bele mást:D |
Quote:
Pedig már épp gondolkoztam, hogy milyen egyedi dolgot lehetne belevinni... :D:D:D |
Quote:
|
vaníliáscukrot, mogyorót, meggyet...
Sőt! Kókuszt... Rengeteg mindent:D Nagyjából annyi mindent, mint ami a konyhában van...:D |
Quote:
de lehet csinálni pizzás muffint is az is nagyon fincsi :) Alapjába véve a muffin egy bazi künnyű süti csak kikavarcolod beletöltöd és kész, ha muffin papírt is használsz akkor a mosogatás sem olyan gáz.:) Egyszer kéne csinálni kelt muffint is:) |
All times are GMT +1. The time now is 23:31. |