![]() |
Nekem is megfelel az időpont, és fefének is segítek szervezni, ha kell :D
|
Na, itt vagyok, az időpontot válasszák ki olyanok sztem, akiknek nem jó akármelyik szombat és akiknek nagyon előre kell tervezni.... Mert nekem jó akármikor, ti eldöntitek, én meg lefoglalom a helyet és még előtte szétnézek, hátha lesz a Dallasnál vmi olcsóbb......
|
No, el is felejtettem ezt a témát, amikor indult, alig írt ide vki. Szombaton vannak jó helyek, ahol szól a zene, a nyiregyiek tudják (Kom Ombo/Sumer, Absolut, Colorado). Ezek 5 percre vannak egymástól. Előtte meg akkor lehetne vhol összezörrenni iszogatni.
Olvastam a Rákóczit, voltam ott párszor, akkor tetszett... De nekem bejön a Maximus is... fefe, amiben kell segítek, majd írj 160521-re... |
Quote:
|
Quote:
Maximus meg nyitva van talán 3-ig, de akkor onnan lehet rajolni máshová, csak le kell dumálni, merre |
A távolabbról jövők melyik irányból akarják megközelíteni a helyszínt?
Részemről a Pest felőlieknek javaslom, hogy a keletiből induljanak, mer akkor megbeszéljük, melik vonattal jönnek, és arra szállok én is. Sört vonatra viszek:D |
Velem együtt eddig 15embert számoltam,/Beni hányan jönnek veled végülis? ők nincsennek benne/ Ebből 4 mondta, h ha jó időpontban van akkor lejönne, tőlük várom, h reagáljanak a jan 12. v 19. re!
köszönöm, Meg aki nem írt orinevet az pótolja, v annak írok ide nekem mind1... |
Quote:
Lekéstem (#500014) 5/Y |
Quote:
|
Anno meg Nyíregyházán kezdtem el hoditozni,majd evekkel kesobb elkezdtem ujra Budapesten. De nem jartam nyiregyhazan kb 5 eve!
Meg mar nem is hoditozom. Ha lesz tali szoljatok, mert talan lesz kedvem "haza" latogatni! |
All times are GMT +1. The time now is 18:23. |