![]() |
Kis stat:
5. szint: 5267 aktív országból 1020 van fellépési határ fölött. 4. szint: 1543 aktív országból 304 van fellépési határ fölött. 3. szint: 405 aktív országból 145 van fellépési határ fölött. 2. szint: 463 aktív országból 329 van az elvi fellépési határ fölött. Elvi, mert innen nincs már fellépés, de más 2. szintű csoportban a fellépési határ 2400 hektár. Ezen felül vannak a jelenleg pontlistában nem szereplő országok. |
Quote:
|
pedig tényleg csak annyi lenne, hogy fölvisznek párszáz töltelékorit :)
|
Quote:
Ez egy hosszas készülődést, a megfelelő stratégia kialakítását, és összejátszást igényel. (Úgy hangzik esetleg ez, mint egy izgalmas terv, és izgalmas játék? Szerintem is, dehát... :)) |
Én örülnék egy a fordulást könnyítő változtatásnak, de....
Van it egy apró probléma. Örülök, hogy a normál játékból is hozzászólnak ehez a kérdéshez, csak egy-két esetben oltári nagy ö...et. 28millió hekis ori Wand? Morálromlás, és a hekis normál őrület?? Az 5-ös szinten nincsenek problémák, ott ne már azért szívjunk, mert a D csoport giga orijai miatt bevzettek egy őrületet!! Nem a még játszható két-három szintet kell tönkretenni, hanem a D csoportot kell átalakítani. Ez lehet csoportos összefogással, hogy Atinak is a kedvére tegyünk, de lehet, egy későbbi fejlesztéssel, ami soha az életben nem lesz, az okot tudjuk. Ha lesz fejlesztés, mindenki aki az anarchista szintek bármelyikén lépéshatár felett lesz, megszívja. Volt olyan aki ilyen ötlettel ált elő annak ellenére, hogy nem játszik anarchban, és szándékai szerint nem is fog. Tényleg , én részemről örülök, hogy próbálnak segíteni, de a lényeget is tartsuk szem előtt, a 2/D csoportból NEM LEHET FORDULNI a 28 milliós értékü,és ahhoz hasonló orik miatt. Bocsánat az ismiktől, mert sokan tartanak ilyen országot. Ja, és nem kell megsértődni azon amit írtam, mert biztos sok ügyes ember ki fog akadni, |
AndrewB, Te játszol, vagy játszottál már anarchban??
Ha nem, ne gyere ilyen 500 oris fantasztikumokkal légyszi.Köszi:) |
Quote:
szomorú, hogy kialakulhattak, és bármiféle megoldás bevezetése ezeknek a leszedése nélkül értelmetlen (szerintem) |
Quote:
|
Quote:
Az összefogás sikerességében kételkedem, miután a giga orik tulajdonosainak nem érdeke, hogy leforduljanak vagy szabira menjenek (tisztelet a kivételnek!), így nyílván nem fognak együttműködni. |
Itt nem azzal van a gond Wand, hogy azokat az orikat nem akarjuk leszedni, hanem azzal, hogy Ati nem valószínű, hogy csak arra a csoportra terjesztené ki az adott változtatást, hanem mindre, és így az 5/Y-os, a 4/M-es, és a 3/H-s orik akik határ felett vannak (már amennyiben ilyen jellegű lenne a változtatás) mind "megszívnák".
Én is vagyok határ felett mind a 3 érintett csoportban, játszok is, és D-ben minden további nélkül leadnám az országaim, csak lehessen valahogy fordulni. |
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |