![]() |
Quote:
Ezért is van ez a probléma is napirenden, a fejlesztés topicban. |
Egy full hadisnak termelő törpöt beütni szerintem gyávaság. de megtörténik.
a törpénk minden nap ki van téve támadásoknak.igyexünk 1-2 hadissal mindég körülötte lenni, meg azért jól be van tornyozva(nem 15%).a tolik csak tekit lopnak tőle, de olyan nagy tolisok nem sokan vannak. |
Törpét nem kell azért leírni. Szívós kis dög, és bitang jó hadis. Nekem nem okozott gondot vele felütni magam. Gyakorlat, elszántság, és aktivitás kérdése. Na meg idegeké, lévén a törpe érzékenyebb a hiénákra mint a többi faj... A törpizés óta van az, hogy rühellem a hiénákat:)
|
Törpével sokat kell bent lenni. Én is mikor az voltam sokat voltam.
Orkokat is be lehet verni. Minden körbne távol egy nagy klánban alap es szembemenni mindig lehet ...:D |
Quote:
|
Igen igy van. Nem kell 20% termő. Felesleges.Ha majd vki biztoságos környéen van ráér akkor is bányákat szerezni :)Csak jo drága
|
Akkor törpe nem nagyon szeretnék lenni, bár a sok nyers jól jön a hadisnak, mert mit ér a hadis törp nélkül :D
A klánon belül sincsenek igazi tolik, és varik? Vagy csak olyan van hogy picit több toli, hogy épületet mérjen fel stb. Klán felmérés is van? Vagy azt lehet látni ki kivel van együtt? :) Még egy kérdés. Mennyire fontos bankot tartani A-ban? |
30 bankod mindig legyen, akármi van. őőőőő a varis/tolis kicsit bonyolultabb téma...talán az A-ba építkezned legtöbbet át az országok. hadisra ha ütni kell, tolisra ha mérni, varira ha kell gömb...szóval nem nagyon lehet és nem is érdemes megállni egynél, hogy ő most hadis...persze vannak kifejezetten támadó fajok, mint az ork, de azt én kezdőknek nem javaslom.
klánfelmérés varázslók által történik két varázslattal, egyikkel egy klánt mérsz fel, hogy kik a tagok, másikkal pedig egy országot, hogy melyik szövetségben van. ami viszont kezdőknek előny lenne, akik teljesen ismeretlenül jönnek A-ba, hogy törpeként 100%-ig találsz magadnak klánt én speciel oriast javaslok kezdőknek. |
Quote:
Ez a klánfelmérés is "újdonság" az előző szintekhez képest :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:59. |