Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2143)

Kutyuleee 07-26-2007 12:29

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 112145)
A beírások alapján már tapasztaltam, hogy a földet védik a legjobban :D
Ebből adódóan van rengeteg hadis ori, és beton elf. A törpök meg a fentartásukhoz szükséges. A törpöket hogyan védik meg, ha nagyon messze is lehetnek akár a szövi tagok?

szted??? igazán sehogy, a törpnek kell magát megvédeni. esetleg lehet jáccogatni, hogy kisebbek legyenek a veszteségek.
Ezért is van ez a probléma is napirenden, a fejlesztés topicban.

drobert 07-26-2007 12:53

Egy full hadisnak termelő törpöt beütni szerintem gyávaság. de megtörténik.
a törpénk minden nap ki van téve támadásoknak.igyexünk 1-2 hadissal mindég körülötte lenni, meg azért jól be van tornyozva(nem 15%).a tolik csak tekit lopnak tőle, de olyan nagy tolisok nem sokan vannak.

Synkel 07-26-2007 13:19

Törpét nem kell azért leírni. Szívós kis dög, és bitang jó hadis. Nekem nem okozott gondot vele felütni magam. Gyakorlat, elszántság, és aktivitás kérdése. Na meg idegeké, lévén a törpe érzékenyebb a hiénákra mint a többi faj... A törpizés óta van az, hogy rühellem a hiénákat:)

Alba 07-26-2007 14:09

Törpével sokat kell bent lenni. Én is mikor az voltam sokat voltam.
Orkokat is be lehet verni. Minden körbne távol egy nagy klánban alap es szembemenni mindig lehet ...:D

Synkel 07-26-2007 14:12

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 112169)
Törpével sokat kell bent lenni. Én is mikor az voltam sokat voltam.
Orkokat is be lehet verni. Minden körbne távol egy nagy klánban alap es szembemenni mindig lehet ...:D

Úgy van. És sűrű mezőnyben nem kell 20% termelő épület. Igaz, mióta a felfedezés drágult, laza mezőnyben már elég zsebbenyúlós a bányaszerzés:)

Alba 07-26-2007 14:15

Igen igy van. Nem kell 20% termő. Felesleges.Ha majd vki biztoságos környéen van ráér akkor is bányákat szerezni :)Csak jo drága

Gaben 07-26-2007 18:12

Akkor törpe nem nagyon szeretnék lenni, bár a sok nyers jól jön a hadisnak, mert mit ér a hadis törp nélkül :D
A klánon belül sincsenek igazi tolik, és varik? Vagy csak olyan van hogy picit több toli, hogy épületet mérjen fel stb. Klán felmérés is van? Vagy azt lehet látni ki kivel van együtt? :)

Még egy kérdés.
Mennyire fontos bankot tartani A-ban?

Grabi 07-26-2007 18:49

30 bankod mindig legyen, akármi van. őőőőő a varis/tolis kicsit bonyolultabb téma...talán az A-ba építkezned legtöbbet át az országok. hadisra ha ütni kell, tolisra ha mérni, varira ha kell gömb...szóval nem nagyon lehet és nem is érdemes megállni egynél, hogy ő most hadis...persze vannak kifejezetten támadó fajok, mint az ork, de azt én kezdőknek nem javaslom.

klánfelmérés varázslók által történik két varázslattal, egyikkel egy klánt mérsz fel, hogy kik a tagok, másikkal pedig egy országot, hogy melyik szövetségben van.

ami viszont kezdőknek előny lenne, akik teljesen ismeretlenül jönnek A-ba, hogy törpeként 100%-ig találsz magadnak klánt
én speciel oriast javaslok kezdőknek.

Gaben 07-26-2007 19:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 112223)
30 bankod mindig legyen, akármi van. őőőőő a varis/tolis kicsit bonyolultabb téma...talán az A-ba építkezned legtöbbet át az országok. hadisra ha ütni kell, tolisra ha mérni, varira ha kell gömb...szóval nem nagyon lehet és nem is érdemes megállni egynél, hogy ő most hadis...persze vannak kifejezetten támadó fajok, mint az ork, de azt én kezdőknek nem javaslom.

klánfelmérés varázslók által történik két varázslattal, egyikkel egy klánt mérsz fel, hogy kik a tagok, másikkal pedig egy országot, hogy melyik szövetségben van.

ami viszont kezdőknek előny lenne, akik teljesen ismeretlenül jönnek A-ba, hogy törpeként 100%-ig találsz magadnak klánt
én speciel oriast javaslok kezdőknek.

Én is az óriás, és a gnóm közt gondolkodok, de még ráérek eldönteni. Ork biztos nem szeretnék lenni, bármily ütős is. Az egyik topicban olvastam összehasonlítást a gnóm vs. orkról, és az derült ki, hogy magasabb hekin a gnóm ugyanolyan erős, mint az ork, és védeni is jobban tud a tornyok miatt.
Ez a klánfelmérés is "újdonság" az előző szintekhez képest :)

Cyby_ 08-04-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 112231)
Én is az óriás, és a gnóm közt gondolkodok, de még ráérek eldönteni. Ork biztos nem szeretnék lenni, bármily ütős is. Az egyik topicban olvastam összehasonlítást a gnóm vs. orkról, és az derült ki, hogy magasabb hekin a gnóm ugyanolyan erős, mint az ork, és védeni is jobban tud a tornyok miatt.
Ez a klánfelmérés is "újdonság" az előző szintekhez képest :)

hát azért az ork az ork,és az üt birtangot,mikor ki van élezvwe 85%barakra,és ugy is csak ép átmegy a elfeken akkor a gnomnak ott babér nem terem....és eléggé be van ágyazodva a magyar A top 150je elfekkel!

All times are GMT +1. The time now is 12:59.