![]() |
Quote:
Remyékkel háborúba elegyednénk, és néhány ori + földet szerezne, ( mert vajon másért mi értelme a háborúnak ) az egész 1/a-s topic tele lenne jksz, meg csalás, meg ilyesmire utaló megjegyzéssel... erre senkinek sincs szüksége, épp elég játékos hagyta már e miatt abba a játékot lehet hogy az az 1-2 hét csata izgalmakat hozna a topp életébe, de a végén biztos vagyok benne, hogy a fele csapat SZK-n fejezné be a mókát, és nem az ért veszteségek miatt. A hódító 20 % mondaná körülbelül, hogy végre harc van a toppban, és 80 % mondaná, hogy megbeszélt jksz földleadás... kösz , inkább a béke, idővel a fordulás... elnézést totál OFF a topic, de sajna ez már megszokott a megbeszélés vagy megfontolás... topicokban :( |
Quote:
Az alsó hangon is 50k heki ha ezt felezzük és szorozzuk 52-vel (25k barakk-25k torony) akkor 1,3M tornyos íjj (vagy számoljunk 2,6M íjjal torony nélkül, tök mind1) előnyben van a Pannon. Hasraütve is 2M ork paci (ha nem elfet feltételezünk). Csak ez a "túlerő" megfogja szinte a 2 legnagyobb Big Gun orit!! |
rosszul közelíted meg Arwyl. az ütésre hóhér átmenne a nagyágyúkhoz :D
|
Quote:
:rolleyes: off |
szerintem nyissatok egy topklánosok osszák az észt topikot...
|
Quote:
|
Quote:
Az offolast szerintem tenyleg fejezzuk be. :) Mivel a torpe banyatalalasanal kb eleg nagynak tunik az osszhang, szerintem a felfedezes modositast kellene jobban atbeszelni, kulonben igy marad, ahogy van. Tehat elso korben: Kinek tetszik igy, ahogy van? Kinek tetszik Arwyl javaslata? Akinek egyik sem, van uj javaslata? (Es itt nyilvan foleg az 1/A-s tapasztalattal rendelkezokhoz szolok, hiszen ez 3k heki folott (sot, joval folotte) valik hangsulyossa. (En szemely szerint kicsit tulzasnak tartom, hogy egy max(10%) fedezesemhez 1,5 evig kell katonat termeljek.) Sot, nagyon tulzasnak... :) |
Quote:
Akár milyen nyakatekert képlettek állunk elő, úgyis (SZERINTEM) ott körüli érték a reális amit én javasoltam. Így Remynek is csak ~4 hónapot kellene termelnie egy fullos fedezésre. :) |
Quote:
Nekem két dolog tetszik a jelenlegi rendszerben: 1. Tetszik, hogy a terület növekedésével fokozottan nő a katonaigény. Ez azért tetszik, mert így minél nagyobb egy ország, annál nehezebb feltételekkel kell megküzdenie. A nehezülő feltételek pedig akadályozzák, hogy szétszakadjon a mezőny. 2. Tetszik az is, hogy előnyt biztosít azoknak, akik inkább harccal haladnak. A jelenlegi rendszerben nem tetszik a mérték. Nagy hekin túl szigorú lett. Kicsit összehasonlítottam egy pontlistát a felfedezés bevezetésének környékéről (A) a mai pontlistával (B). Az 1A első 138 országát hasonlítottam össze, mert ez volt meg. Az átlagpontszám: A: 427360 B: 356700 Tehát átlagosan több, mint 70000 ponttal csökkent az átlagpontszám a szigorítás bevezetése óta. Átlagos körtávolság a szomszédos országok között: A: 4.56 B: 5.06 Tehát a szigorítás bevezetésének következményeként átlagosan 0.5 körrel növekedett az országok közötti körtávolság. Világosan látszik, hogy az 1A-ban az összföld mennyisége fokozatosan csökken. A csoport földmennyiségét növelik az új feljutók, SZK-ról visszajövők és a felfedezés. Az összes földmennyiséget csökkentik a klánbalépések, a lefordulások és az SZK-ra menések. A földmennyiség csökkenését az 1A-ban csak kevésbé szigorú felfedezési képlettel lehetne megállítani. Második kérdésed, hogy kinek tetszik Arwyl javaslata. Nekem Arwyl javaslatában tetszik a mérték. Jól eltalálta a reális katonaigényt. Nekem jobban tetszene, ha az így kijött alap katonaigényt növelné a felfedezési hányaddal. Legyen már valamivel rosszabb annak, aki sokat fedez. Nem tetszik, hogy nincs valamilyen szigorú korlát. Így könnyen felfedezési versennyé alakulhat a top. Nem tetszik az sem, hogy nem szigorodnak a feltételek a terület növekedésével, bár lehetséges, hogy a nagy orik előnyét nem a felfedezéssel kéne megoldani. Konkrét javaslatom egyenlőre nincs. |
Téma: törpe bányatalálása.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:38. |