![]() |
Quote:
mit nem értesz ezen? ha tudod mit jelent a fogalom, már megis találtad a választ kérdésedre :) |
Quote:
de ha nincs vipre pénze vagy lehetősége, sorszámért sem licitálhat :) asszem túlnőttünk az eredeti kérdést jócskán :) |
Quote:
Ha te nem érted, akkor van rá esély hogy Ati sem érti az utálást és a mögötte rejlő ... ;) |
nekem is lenne egy gyakorlati kérdésem.
tegyük fel h vki abbahagyja a játékot és azt mondja nekem, hogy nyugodtan vihetem az országát, nem fog belépkedni, e-mailt, passt mindent megadja. amennyiben a tulaj ezt mondjuk bejelenti a suppra h kinek adta hivatalosan az országát, a megkapó pedig összeköti a sajátjaival ezzel jelezve h ő át is vette, akkor átkerülhet bárki is több ori/ország felajánlásáért? |
Quote:
|
Quote:
|
én is ilyenre gondoltam, csak nem értem miért jobb ha szabin csücsül a kövi azonosításig, majd törlődik, mintsem h megkapja vki
|
Quote:
amíg nincs másik orid addig szerintem nem gond, mert a szabályok úgy tudom nem tiltják, hogy egy orit több ember is irányítson...gond csak akkor adódik ha neked, neki, vagy mindkettőtöknek van ezen kívül is országa...de amíg csak az az egy 'közös' van addig mehet a móka |
félreérted.
nekem van egy listám, mondjuk 4 orival. a másiknak aki abbahagyná a játékot csak egy országa van. abba is hagyja. arra vagyok kíváncsi hogyha leírjuk a suppra (ezzel elkerülve a visszaéléseket), hogy átadta nekem és én irányítom. ezzel ha a supp engedélyezi hozzácsatolom a magaméhoz 5. országnak. |
Quote:
értettelek, csak leírtam a lehetőséget, mikor nem lenne ez gond... a te esedben az lenne hogy miért? mert a játékszabály szerint nem lehet ilyet csinálni büntetlenül......hogy jobb e, vagy sem így, az már más kérdés.. de biztos meg van az oka amiért ezt kitalálták... |
All times are GMT +1. The time now is 16:17. |