Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Több ország irányítása 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=210)

Reni 01-10-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 64726)
Már csak azt magyarázd meg, hogy miért is diktatúra?

mit nem értesz ezen?
ha tudod mit jelent a fogalom, már megis találtad a választ kérdésedre :)

Reni 01-10-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 64727)
nekem eleg sok orim kerult anarchba :)
aztan vippelgetem tovabbra ott oket es jatszogatok veluk :)

es tenyleg elveszti mindenet ha zerozza, csupan a sorszamat orzi meg :)
ezert szerintem egy 1 eves tekiiro, hat nem tudom...nem biztos, hogy megéri :) egyszerubb ha kovetkezo licitalasnal inkabb 2k vipet adna a sorszamert

de ha nincs vipre pénze vagy lehetősége, sorszámért sem licitálhat :)
asszem túlnőttünk az eredeti kérdést jócskán :)

Sajnos 01-10-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 64729)
mit nem értesz ezen?
ha tudod mit jelent a fogalom, már megis találtad a választ kérdésedre :)

Bocsi, nem mennék bele, mert megint kitiltanak.
Ha te nem érted, akkor van rá esély hogy Ati sem érti az utálást és a mögötte rejlő ... ;)

Grabi 01-10-2007 11:38

nekem is lenne egy gyakorlati kérdésem.
tegyük fel h vki abbahagyja a játékot és azt mondja nekem, hogy nyugodtan vihetem az országát, nem fog belépkedni, e-mailt, passt mindent megadja.
amennyiben a tulaj ezt mondjuk bejelenti a suppra h kinek adta hivatalosan az országát, a megkapó pedig összeköti a sajátjaival ezzel jelezve h ő át is vette, akkor átkerülhet bárki is több ori/ország felajánlásáért?

Valezius 01-10-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 64732)
tegyük fel h vki abbahagyja a játékot és azt mondja nekem, hogy nyugodtan vihetem az országát, nem fog belépkedni, e-mailt, passt mindent megadja.
amennyiben a tulaj ezt mondjuk bejelenti a suppra h kinek adta hivatalosan az országát, a megkapó pedig összeköti a sajátjaival ezzel jelezve h ő át is vette, akkor átkerülhet bárki is több ori/ország felajánlásáért?

Szerintem nem kerül át, csak törlik. Országok átadása tudtommal tilos, kivéve anarchban,

karesz6 01-10-2007 11:42

Quote:

Ha jól emlékszem nekem régen ajánlottak fel orit. Másik szinten volt, elég tápos kis ori (normálba) Írtam a supportra hogy átvehetem e (összekapcsolás, stb.) És azt a választ kaptam hogy ha jót akarok az orijaimnak akkor nem. :D SZóval sztem normálon belül nem nagyon lehet országokat cserélgetni.

Grabi 01-10-2007 11:44

én is ilyenre gondoltam, csak nem értem miért jobb ha szabin csücsül a kövi azonosításig, majd törlődik, mintsem h megkapja vki

Reni 01-10-2007 12:03

Quote:

amíg nincs másik orid addig szerintem nem gond, mert a szabályok úgy tudom nem tiltják, hogy egy orit több ember is irányítson...gond csak akkor adódik ha neked, neki, vagy mindkettőtöknek van ezen kívül is országa...de amíg csak az az egy 'közös' van addig mehet a móka

Grabi 01-10-2007 12:05

félreérted.

nekem van egy listám, mondjuk 4 orival. a másiknak aki abbahagyná a játékot csak egy országa van. abba is hagyja. arra vagyok kíváncsi hogyha leírjuk a suppra (ezzel elkerülve a visszaéléseket), hogy átadta nekem és én irányítom. ezzel ha a supp engedélyezi hozzácsatolom a magaméhoz 5. országnak.

Reni 01-10-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 64740)
félreérted.

nekem van egy listám, mondjuk 4 orival. a másiknak aki abbahagyná a játékot csak egy országa van. abba is hagyja. arra vagyok kíváncsi hogyha leírjuk a suppra (ezzel elkerülve a visszaéléseket), hogy átadta nekem és én irányítom. ezzel ha a supp engedélyezi hozzácsatolom a magaméhoz 5. országnak.

értettelek, csak leírtam a lehetőséget, mikor nem lenne ez gond...
a te esedben az lenne
hogy miért? mert a játékszabály szerint nem lehet ilyet csinálni büntetlenül......hogy jobb e, vagy sem így, az már más kérdés..
de biztos meg van az oka amiért ezt kitalálták...

All times are GMT +1. The time now is 16:17.