![]() |
Quote:
|
Quote:
Amúgy szvsz én ezzel nem értek egyet. Ha az egyik fent tud maradni támadni, a másik is fentmaradhatna akár távolozni és védeni is, a lehetőség adott, ha az egyik nem alszik emiatt. Mondjuk ez olyan hogyha tudom az ellenfélről, vagy legalábbis sejtem ,hogy délelött általában nincs gépnél, akkor olyankor támadok direkt. Személy szerint én is általában éjszaka támadok, ha tervezett az ütés, és nem gerinctelenségből meg ilyenek, hanem mert nem szeretem ha hiénáznak. |
Quote:
ON: Quote:
|
Quote:
|
monro, szerintem alapjába véve az éjszakai támadás nem gerinctelenség szvsz, hanem biztosabb támadás...ha viszont az az eset áll fenn, amit te mondtál az már inkább abba a kategóriába tartozik.
ezen felül egyetértek tdomoval, hogy ez egy JÁTÉK. az ember a játékot az alapvető képességek fejlesztésére és az örömre találta ki, én is azért játszom, mert örömömet és kikapcsolódást lelek benne (ha éppen 10 sereg jön nem tudok kikapcsolódni, de mindig akadnak ilyen pillanatok...), és ha én csak azért képes vagyok felkelni, nem aludni, hogy sikeresen támadjak, vagy, hogy engem ne támadjanak, akkor igenis igazságtalanságnak érzem, hogy egyes emberek nyugodtan alszanak, úgymond semmit nem "áldoznak" a sikeres játékért és mégis sikeresebbek tudnak lenni... szerintem igenis ki lehet az ilyen embereket tiltani (megértem, hogy rettentő sok idő és "munka" van egy A-s oriban, már csak, hogy oda felvidd, de senki nem kérte meg, hogy használja ezt a scriptet. mikor használta ott volt a rizikó, hogy kivághatják, de ő(k) megkockáztatták) amúgy meg igen nagy probléma, hogy egy jobban tájékozódott embernek egy ilyen progi pár perc alatt megvan...(én nem tartozom közéjük, egyelőre még igencsak láma vagyok informatika téren, úgymond az alapvető dolgokat tudom használni) |
Quote:
|
Quote:
És mégcsak nem is az a formája a csalásnak, amire azt szokták mondani, hogy de mindenki ezt csinálja. Attól még hogy valaki tud programozni, ne szerezhessen már ilyen jellegű előnyöket. Aki több időt van gépnél, és okosabb is, azt ne nyomja már le egy programozó. |
Quote:
ezt meg lehet tudni, hogy rémkoppantó küldte-e neked? vagy továbbra is van aki még használ programot? |
Nem hiába hagyják sokan itt ezt a játékot, de ez csak az egyik privát véleményem.
|
Quote:
Neked is van egy rossz szájízed, hogy nem Te lettél választva, és nekem is, hogy megpróbáltál átvágni. Innentől nem szólunk egymáshoz. Én azt hiszem megálltam, hogy nem kürtölgettem szanaszét, hogy mi történt. Tőled is elvárom, hogy ne keltsd a hangulatot, csak azért, mert nem vagyunk puszipajtások. Köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |