![]() |
Quote:
A helytartó csak azt csinálja, amit én, de sokkal gyorsabban, ezért a nemvipes igenis hátrányban van. Tegyük föl, tudom, hogy rengetni vagy lopni fognak kör végén, a ht ki tudja pakolni az el nem férő seergeket is, elvben én is kitudnám. De 3-4mp alatt KÉPTELESÉG eladni őket. Akárhány ablakod is van. Ha viszont kv előtt be vannak készítve a kitöltött ablakok, akkor talán sikerülhet, de akkor meg elmegy 1piacbelépő. És ha mégse akkor rengetnek, hanem a következő körben, akkor ezt megint meg kell csinálni. Míg a ht csak 1belépőt használ el. |
Quote:
ht-vel "csak" épületek és 1 piac, ht nélkül, épületek és egységek, /lehet, h 1 piac se, lehet,h több, de az érdekelne a legkevésbé/ |
Quote:
Megintcsak figyelés, szervezés, és idegek kérdése. Egyedül a +2 piac, ami plusz lehet, dehát ennyi plusz minimum jár. |
Persze félreértés ne essék, nem lebeszélni szeretnék ezzel bárkit is a VIP tagságról. :) Különösen most nem, hogy olyan modulok előkészítése történik a napokban, amik az eddiginél sokkal több erőforrást igényelnek. És sajnos bármennyire is hangoztatják sokan, hogy ők ingyen kapnak enni, ingyen neteznek, ingyen laknak, ahol laknak, ingyen közlekednek, ingyen kaptak tévét stb, a számítástechnikai erőforrások beszerzése és fenntartása még valahogy nem tartozik ebbe a bűvös ingyenes kategóriába. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A +2 piac leszámolásával, ami viszont mindeképp kell kompenzációnak, hiszen adott esetben a helytartó olyan esetben is el tudja lőni a piacodat, amikor normál, felelősségteljes játék mellett nem mennél piacra. (Például eladni 3 katonát.) |
Quote:
Ami az első mondatodat illeti: a vip-el jár egy sor kényelmi szolgáltatás, ami nyilván (nevében is benne van) egyet jelent a leírtakkal. Viszont az egyértelmű, hogy a ht megkönnyíti a játékot (képez, tekercset ír, elad, varázsol, és ami nagyon fontos, bepakol a klánraktárba), és ha valami megkönnyíti a játékot, akkor számomra evidens, hogy ha az a valami nincs, akkor a játék nehezebb lesz, mint vele (bocs a nyakatekert fogalmazásért :o). Azaz a ht-vel jobbak a túlélési feltételek, mint nélküle. |
Későn reagáltam a topicra, nem várom el, hogy most miattam újrakezdjük, és utána egyenként mindenkivel végigfuss a meneten, Ati, leírtam a véleményemet, ezzel kécc :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:49. |