![]() |
Quote:
A felső 2 törpét kéne még leszedni akkor jó lesz minden, de ehhez le kell mondani az mnt-ket ;) |
Quote:
|
Elképesztő, hogy nincs egy olyan része a játéknak amivel elégedettek lennétek ... csak azt mondja meg valaki, ha ennyire nem jó ahogy most van, hogy a fenébe játszhatják mégis ennyien ezt a játékot?
Mégha tényleg korszakalkotó ötletek lennének, miért nem olyan ötleteket írtok, ami izgalmasabbá és színesebbé teszi a játékot? ... folyton ezek a maszatolások .. |
Quote:
(az más kérdés, hogy a játék annyira bonyolulttá vált, hogy a tapasztalatok alapján senki sem látja át teljes egészében milyen következményei vannak akár még ilyen kis változtatásnak is; így aztán néha nem várt következményei vannak az ilyen módosítgatásnak is.) |
Quote:
Nekem úgy tetszik, ahogy van .. és nem érzem úgy, hogy az általad említett irányba haladna. Nagyon jó kis játék ez, nem kéne mindenéből kiforgatni :( Az általad említett egyensúly vagy igazságosság pl. hol nincs meg a piacolásba? Csakhogy a témánál is maradjunk ... mert én úgy látom, mindenkinek ugyanolyan hozzáférései és lehetőségei adottak piacolás terén. |
Quote:
Meglehet nézni a jelenlegi árakat a 2 kieső után.. A legtöbben azt veszik ki,hogy azért lettek tacsra téve,hogy egyed uralkodók lehessenek a maradékok.. Azt már ne firtassuk,hogy ez kiknek és mért jó.. Mi a haszon hol csapódik le és mire fordítandó.... Már most is a kicsik kénytelenek valamilyen szinten önellátók lenni... ( velük szembe pár kihegyezett tápolt ori a sikeres...És ez klán viszonylatban méginkább igaz) Az árak miatt mert vagy megtermelni kell vagy megvenni az anyagot a lenti orik még jobban belassultak... Mert még ütni ütnének de utána miből építik be.... Szóval igencsak támogatnám a maradék 2 nagy törpe leverését, megszüntét vagy nevezzük ahogy akarjuk.... Valóban behalna az A és valaminek válltoznia kéne.... Ez meg ,vagy központilag Ati álltal szabájozottan vagy maga a csoport oldaná meg,lassan a természetes önszabájozásával a 600 ori... Bányák felfedezése tartása stb... Kezdetnek a szakadék tovább nőne a top és a lentiek között és ezzel a fentiek elszigetelődnének a csoport 85%-atól.Előbb utóbb egymásra fanyalodnának, az mnt-k megszünének...Avagy szépen lefordulnának vagy ujráznának vagy bármi... Minden esetre egéségesebbek lennének a viszonyok... Direk nem bontottam ki jobban a témát és hagytam lukakat:-) Lehet érvelgetni stb:-) Mivel itt vetődött ez fel a törpéknél most azért ide:-) Bár megérne ez is egy topikot:-))))) Most gondolom engem sem fognak szeretni meg agyon dicsérni de azért csak le írtam ami bennem volt:-) |
Quote:
tehát még ha sok pirosat is kapott és le lett hurrogva (én is lehurrogtam a felvetését és még most is kiállok emellett, hogy ez így nem jó) akkor is elismerésem, hogy gondolkodik azon, hogy hogyan tehetné nekem és mindenkinek színesebbé a játékot;) |
Quote:
Csak nem lenne a 2 behemót és akkor kiegyensulyozottak lennének a termelési viszonyok... legalábbis törpék szintjén. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:06. |