![]() |
Quote:
|
Quote:
1. anarch 2. ha visszatamadjak egy orijat, zavarna hogy a szabirol visszahozott 10 orijaval nem tud rogton akciozni. En ennyit ertettem belole. :) Mondjuk azt nemtom hogy egy 1 koros sereget hogy lehet leutni, de ez mar mas kerdes... :) |
szeríntem simán beleférhetne 2 pontlista hódban, 1. az alap pontlista amiben az aktív orik illetve azok a szabisok vannak amelyek x ideje szabiznak, legyen 1 hét...
s egy másik pontlista amiben a rég szabin lévő orik vannak amelyek 1 hétnél régebben szabiznak. ezt lehetne úgy megoldani mint a legsikeresebb hóditósok link a pontlistában, illetve az alatt lehetne, s aki átkerül ebbe a "passzív" szabis listába az miután kijön a szabi alól abban a körben nem végezhetne semmilyen támadó akciót, de a normál pontlistában megjelenne, illetve őt se támadhatnák esetleg ezt a szabis pontlistát csak a vip orik láthatnák |
Quote:
|
Quote:
1, A visszajövetel után nem lehet akciózni, ez megint azt jelenti, hogy visszajövök játszani, és végülis egyetlen dolgot nem tehetek: nem játszhatok. 2, Iszonyatos mennyiségű ország lenne a "második" pontlistában. Többezer országot képzelj oda csoportonként, ezek azok, akik hol bent vannak, hol kiesnek, a nem túl aktív játékosok. És ezt a többezret mondom most, hogy az inaktív országok alig több mint egy hónapja lettek törölve. |
Vagy csak lenne egy kis pipáló box, ahol kipipálhatod, hogy látszódjanak-e a szabin levő országok, vagy nem. Alapértelmezettként látszódnának. :)
|
Quote:
2.akkor ugyanúgy mint normál pontlistában nem az egész csopit lehessen látni hanem az illető ország saját országához képest levő 199-199 orit |
Quote:
|
Quote:
Ez nagyon tetszik:D:D bocsi az offért! |
Azon gondolkodtam, hogy ha mondjuk kikerulnek a szabin levo orik a pontlistabol, mennyire lesz nehezebb egy-egy szinten teljesiteni az top x%-ot? Szerintem jelentosen....
|
| All times are GMT +1. The time now is 23:13. |