Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A normális hadis óriások barakk+torny aránya (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1844)

kiep 06-04-2007 06:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 100597)
a tolisoknál? :D:D:D

Lennél szíves a személyes offolást abbahagyni? Nem lehet mindenki olyan szép, okos, ügyes, erős és bátor mint te...

Andrew 06-04-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 100632)
Lennél szíves a személyes offolást abbahagyni? Nem lehet mindenki olyan szép, okos, ügyes, erős és bátor mint te...

sry, ha zavar a vicc :)

kiep 06-04-2007 19:52

bocsi, a vicc nálam nem így néz ki...

Kubbi 06-04-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 100812)
bocsi, a vicc nálam nem így néz ki...

Szerintem meg vicces volt, amit AndrewB írt. :D
Annyira vágott a témába, mint a te varis óriásod. ;)
Ne lovagolj lécci ezen. :)

De a témához:
Ahol mi ácsorgunk, ott szinte mindenki 14-15% templomot tart. Nincsenek 60% barakk+tornyos óriások...

kiep 06-05-2007 06:46

Én ezért raktam be az éplistámat, mert itt a 30%-os barakkos hadis sem sűrű, ennél magasabb barakk%-ú hadisokat a top 1%-ban találtam :D

Steve 06-05-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 100615)
a témafelvetés normális hadióriást jelölt, de a reagálásábol átlagosra gondolt.

nekem volt szerencsém régebben varis óriásként végignyomni 3. szintig, és élezett varis szövivel épp bejutni A-ba. igy rengeteg gömböt láttam. ezek alapján az a véleményem, hogy a függők, (és ide tartozik valószinüleg a fórumozók nagy százaléka) valóban 60% körüli barakk+torony aránnyal játszik, és valóban sikeres. de a többségnek 40-45% barakkja van és 5-10% tornya, és ezek egymással jól elharcolgatnak, vagy kivárással lesnek egy-egy kedvezö helyzetre (az óriás hadisok!). és soknál akad 3-10% "töltelék" épület is (plusz-tanya, plusz-kocsma, könyvtár, bank, 1-2 bánya!)
és 5 alján is volt szerencsém körülnézni, van egy szint, ahol 10-böl 8 ori 199ha-os tekiiró (bár a nagy többség gnóm), másik 1% pedig máshogy gyüjt, de sokáig ott vadászik. és ennek a mezönek a széle a csoport 55%-ánál van. tehát a vagyongyüjtés (tamagocsi :)) igenis nagy mértékü.

nem magamról beszélek, hanem a gömbözött óriásokrol, akik hadisnak mondhatók (én régen varis, most vari-hadis)
(és a tény kedvéért: sok országrol nem volt éplistánk, azok felépitését a harci egységekböl full lakástekivel - számoltuk)

Te egy géniusz vagy! Gömbből nemcsak a barakk - torony (!) arányra tudsz rájönni, de kitalálod hogy mennyi bányája, könyvtára, bankja van!!!:eek:

Elismerésem!:)

bitboss 06-06-2007 07:00

Steve, kösz az észrevételt!

nem vagyok géniusz, mert valójában a számolás arra irányult, hogy milyen erös lehet. de ha a rengetésnél döl néhány könyvtár és bánya, akkor csak van belöle még néhány! föleg, ha a földelés is hozott töltelék épületeket. és az volt az általános.
valóban, éplistánk alig volt, igy a "számolást" kijavitom "saccolás"ra.
igen, nem vagyok még most sem vérprofi!
de akkor is megmaradt a véleményem, hogy 2-4 szinten a hadisok ÁTLAGA tart 5-10% tölteléket

Reni 06-06-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 101506)

nem vagyok géniusz, mert valójában a számolás arra irányult, hogy milyen erös lehet. de ha a rengetésnél döl néhány könyvtár és bánya, akkor csak van belöle még néhány! föleg, ha a földelés is hozott töltelék épületeket. és az volt az általános.
valóban, éplistánk alig volt, igy a "számolást" kijavitom "saccolás"ra.
igen, nem vagyok még most sem vérprofi!
de akkor is megmaradt a véleményem, hogy 2-4 szinten a hadisok ÁTLAGA tart 5-10% tölteléket

Jól mondja bitboss, láttam a saccolásait, és nagyon ritkán tévedett, de akkor is minimálisat.

vincent 06-06-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 100975)
Te egy géniusz vagy! Gömbből nemcsak a barakk - torony (!) arányra tudsz rájönni, de kitalálod hogy mennyi bányája, könyvtára, bankja van!!!:eek:

Elismerésem!:)

Te nem tudsz rájönni?
akkor biztos céllövöldében lőtted az országodat:D

Steve 06-06-2007 11:03

Quote:

szívesen. lenne mégegy, bár itt már valaki rájött hogy én csakúgy írogatok ide és semmit sem tudok kiszámolni:) ez van ösztönből játszom :) Asse tom mijaza ekszel :)

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 100615)
nekem volt szerencsém régebben varis óriásként végignyomni 3. szintig, és élezett varis szövivel épp bejutni A-ba. igy rengeteg gömböt láttam. ezek alapján az a véleményem

Quote:

föleg, ha a földelés is hozott töltelék épületeket. és az volt az általános.

rövid leszek: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

All times are GMT +1. The time now is 01:56.