![]() |
Quote:
Ezzel azért kötekednék kicsit még ha full üres az oriaja varit meg alakosságot is elég etetni...meg ha 1-2nagy klán felhuzza agabona árat 100rol 500-600ra megnézem h meddig birod majd :) |
Quote:
Az ilyen árfelhúzás nem szokott csak pár napig tartani, mondjuk középmezőnyról beszélek, annál feljebb még nem voltam, de ott nem jelent gondot ez. |
Quote:
Azért az nem csak pár napig tart:) Volt már olyan,hogy jóval több ideig volt drága a kaja és akkor kellett ám a tanyákat építeni szépen. |
Quote:
a B-ben is elég drága már a kaja ha ott tudtál etetni akkor felhúzott árakkal csak meg tudod etetni az üres orid lakosságát:) |
Quote:
|
Quote:
|
Khm... figyelitek, hogy már régóta nem arról folyik itt a társalgás, amiről a topic szólna? :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az egyik reakció emlékeim szerint az volt, hogy 'Jajj, ne sírjatok már annyit anyámasszony katonái!' :D Egy válasz meg az, hogy azért, mert egy kicsit más, mint a többi rész, de mivel ezt is Hódítónak hívják, ne fordulhassanak azok, akik nem ismerik ezt is. (mondjuk ilyen jogcímen akár az Arénát ugyanúgy kötelezővé lehetne tenni) A másik válasz meg az, hogy azért, mert ez itt a legnehezebb rész, és ne fordulhassanak olyanok, akik nem elég rátermettek illetve nem köti le eléggé őket ez a játék. Ellenválasz meg hogy ez nemisigaz. :rolleyes: Szvl nem értem ez miért lenne offtopic. Vagy itt csak sírni lehet, meg mondani, hogy ne ríjatok? Pedig reméltem, hogy legalább ezen már sikerül túllépni. :p |
All times are GMT +1. The time now is 19:30. |