Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Egy gyűrű mind felett... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=183)

hami 02-10-2006 15:11

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de majd utánnanézek én is. :)
Van olyan is:)

Senki 02-10-2006 23:08

Half, majd lehet arról szó, hogy találkozunk és kölcsön adod a Szilmarilokat? akár angolul is ha úgy van meg! Köszi!

(OFF: mikro-makro öko-d az ebben a félévben van igaz? mikorra vetted fel? Csüt-pént Vígh Laci, mert akkor Kazánnnal meg velem együtt vagy...
ON)

Half 02-11-2006 12:47

Quote:

Originally Posted by Senki
Half, majd lehet arról szó, hogy találkozunk és kölcsön adod a Szilmarilokat? akár angolul is ha úgy van meg! Köszi!
(OFF: mikro-makro öko-d az ebben a félévben van igaz? mikorra vetted fel? Csüt-pént Vígh Laci, mert akkor Kazánnnal meg velem együtt vagy...
ON)

Angolul és magyarul is megvan. De a magyar változatt dísz cosmagolás karácsonyra kaptam. Szóval EXTRA VERY DURVA BRUTÁL óvatosan kezelni:D
OFF
Mikro-makro-4es lettem úgy hogy nem tanultam, de azthiszme arról a tanáról mondták, hogy eccerűen genyó:D
De jó szórakozást nektek én azon már lazulok.:D
/OFF

Senki 02-12-2006 19:11

Quote:

Originally Posted by Half
Angolul és magyarul is megvan. De a magyar változatt dísz cosmagolás karácsonyra kaptam. Szóval EXTRA VERY DURVA BRUTÁL óvatosan kezelni:D
OFF
Mikro-makro-4es lettem úgy hogy nem tanultam, de azthiszme arról a tanáról mondták, hogy eccerűen genyó
De jó szórakozást nektek én azon már lazulok.:D
/OFF

az angol is jó nekem, úgysem árt a gyakorlás. meg eredetiben mégiscsak jobb, vagy tévedek? :)
OFF
el is felejtettem hogy infósoknak mikro-ja az első félév... Villanyon 2., én meg nem jártam be az egész tárgyra :D
ON

Half 02-12-2006 19:29

Quote:

Originally Posted by Senki
az angol is jó nekem, úgysem árt a gyakorlás. meg eredetiben mégiscsak jobb, vagy tévedek? :)
OFF
el is felejtettem hogy infósoknak mikro-ja az első félév... Villanyon 2., én meg nem jártam be az egész tárgyra :D
ON

off mi egy féléva alatt veszük mikromakrot is uff

LotR 02-13-2006 14:06

Bekukk:)

Látom még Aragorn mindig visszi a pálmát hehe:D
Éljen a király!

Arwen 03-02-2006 11:21

Arwenre miért nem lehet szavazni? :mad:

Davalon 03-02-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Arwen
Arwenre miért nem lehet szavazni? :mad:

Mert csak 10-et lehet megadni. ;) Egy plusz reputációval remélem, sikerül kicsit kiengesztelnem Téged:-)

Half 03-02-2006 21:41

jójó mirét nem lehet rámszavazni??:D

Senki 03-03-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Half
jójó mirét nem lehet rámszavazni??:D

nah. még csak az kellene szeretetlovag, meg a rózsaszín páncélod... :D:D

All times are GMT +1. The time now is 17:06.