![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen jól olvastad. Ez a sérelmeink nevű topic. Tehát ez miért is nem fér ez bele? Szerintem te inkább offolsz:D:D De félre a tréfát. Köszi a fényezést mindenkitől, de részemről a vita zárva. |
Szuper....:p:p:p
Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett. Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét:D:D:D Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés. Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!! Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.:p:p:p Az ilyen késői felismerés mindig meggyőző tud lenni:D:D:D Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy..... Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre. Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele. De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad... Gyáva alak voltál mert féltetted a tekercseid!!!!!!!!!! Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei.... Na most már legalább van mit fényezned!:D:D:D Hajrá láss hozzá:p:p:p |
Kell e szappan hogy kimosd ebből magad Batu?
Ha igen szólj és elmegyek holnap kihordok pár újságot hogy kimosd magad ebből:D:D:D
|
Quote:
Te indítottad a témát. Szóval miért is kell? |
Quote:
Angelika! Szerintem ez nagyon durva volt!:mad: Nem fényezem Batut, de mikor elkezdtem játszani a Hódítón, nagyon sokan kihasználták a tudatlan bénaságomat. Egyedül Ő volt az, aki felnyitotta a szemem, és segített. Te megsértődhetsz bizonyos dolgokért, más meg állja, ahogy -szerintem visszataszítóan- kritizálod?! Kicsit gondolkodj!?:mad: |
Quote:
Igaz,ami igaz.. de az ilyesmit priviben vagy a hódon belül zöldben kéne elintézni,ha már az ilyen hangsúly felé közelítünk ... ( bár nem hallottam,el tudom képzelni :p) |
Quote:
|
Flame flame flame....
|
All times are GMT +1. The time now is 19:38. |