Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Ditke 05-21-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 97323)
Szerintem nyissatok külön topicot neki

Nem hiszem, hogy Batu örülne neki, Ő nem az a fajta ember, aki ilyesmivel akarna villogni. Csak teszi a dolgát, és nem is akár hogy!

Robin 05-21-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97325)
Nem hiszem, hogy Batu örülne neki, Ő nem az a fajta ember, aki ilyesmivel akarna villogni. Csak teszi a dolgát, és nem is akár hogy!

Én se gondoltam komolyan a külön topicot :D

Batu 05-21-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 97323)
Amennyiben jól olvastam ez a topic nem Batu és Invisible régi konfliktusának megtárgyalására lett nyitva. Szerintem nyissatok külön topicot neki ha nem tudtok felette napirendre térni :D

Igen jól olvastad. Ez a sérelmeink nevű topic. Tehát ez miért is nem fér ez bele? Szerintem te inkább offolsz:D:D De félre a tréfát.
Köszi a fényezést mindenkitől, de részemről a vita zárva.

invisible 05-22-2007 10:41

Szuper....:p:p:p
Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett.
Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét:D:D:D
Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés.
Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!!
Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.:p:p:p
Az ilyen késői felismerés mindig meggyőző tud lenni:D:D:D
Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy.....
Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre.
Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele.
De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad...
Gyáva alak voltál mert féltetted a tekercseid!!!!!!!!!!
Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei....
Na most már legalább van mit fényezned!:D:D:D
Hajrá láss hozzá:p:p:p

invisible 05-22-2007 10:44

Kell e szappan hogy kimosd ebből magad Batu?

Ha igen szólj és elmegyek holnap kihordok pár újságot hogy kimosd magad ebből:D:D:D

Ati 05-22-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 97367)

Ha jól emlékszem, akkor onnan indult a topic, hogy miért kell a másikat sárral dobálni, miért kell mindenfélének nevezgetni, és mindenfélét mondani róla.

Te indítottad a témát.

Szóval miért is kell?

Ditke 05-22-2007 11:14

Quote:

Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett.
Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét:D:D:D
Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés.
Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!!
Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.:p:p:p
Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy.....
Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre.
Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele.
De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad...
Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei....

Angelika! Szerintem ez nagyon durva volt!:mad: Nem fényezem Batut, de mikor elkezdtem játszani a Hódítón, nagyon sokan kihasználták a tudatlan bénaságomat. Egyedül Ő volt az, aki felnyitotta a szemem, és segített. Te megsértődhetsz bizonyos dolgokért, más meg állja, ahogy -szerintem visszataszítóan- kritizálod?! Kicsit gondolkodj!?:mad:

Tsobi 05-22-2007 11:17

Quote:

Igaz,ami igaz.. de az ilyesmit priviben vagy a hódon belül zöldben kéne elintézni,ha már az ilyen hangsúly felé közelítünk ...
( bár nem hallottam,el tudom képzelni :p)

Csokibácsi 05-22-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97376)
Te megsértődhetsz bizonyos dolgokért, más meg állja, ahogy -szerintem visszataszítóan- kritizálod?! Kicsit gondolkodj!?:mad:

Nem csak szerinted. Kicsit szánalmas.

Goldy 05-22-2007 12:09

Flame flame flame....

All times are GMT +1. The time now is 19:38.