Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szövetségesi segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1789)

Dus 06-27-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 105659)
Tegyük fel, hogy nekem van 5000 pacim, a hadisnak 25K. Nála 10%ra van állítva a segítség, és én hívok be védelmet. Ebben az esetben a hadis lovainak a 10%át küldi, de maximum az én lovasaimnak a felét (ami jelen esetben ugyanaz), és nem az én lovasaimnak a 10%át. Nem?

igen,de erre mondtuk,hogyha te kiküldöd a lovasaidat,vagy nemtom,akkor nem jön be tőle ló...vagy ha nála nincsenek lovasok,akkor nem jön be tőle ló...

Kutyuleee 06-27-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 105661)
igen,de erre mondtuk,hogyha te kiküldöd a lovasaidat,vagy nemtom,akkor nem jön be tőle ló...vagy ha nála nincsenek lovasok,akkor nem jön be tőle ló...

ezzel 1 a bibi, a hadis nincs itt, mert ez a szitu amiről szó van:D
szal vagy kimész pattani az 5000lovaddal és fölöslegesen hullanak, és még a morálod is rontják, vagy pedig eljön a hadistól is.

Trek 06-27-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 105661)

Tudom meg lehet oldani, hogy ne legyenek otthon a pacik, de csak nehezen, és veszteségek árán. Felhívhatod a szövid, ő wapozgathat, meg ki is mehetsz az ellenre, ami akkor a legjobb ha hulla... De most őszintén... Nem egyszerűbb és praktikusabb a szövetségesi százalékokat átállítani? Nem értem miért kell túlbonyolítani a dolgokat.:confused:

Dus 06-27-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 105725)
Tudom meg lehet oldani, hogy ne legyenek otthon a pacik, de csak nehezen, és veszteségek árán. Felhívhatod a szövid, ő wapozgathat, meg ki is mehetsz az ellenre, ami akkor a legjobb ha hulla... De most őszintén... Nem egyszerűbb és praktikusabb a szövetségesi százalékokat átállítani? Nem értem miért kell túlbonyolítani a dolgokat.:confused:

egyszer mondtak valami ilyesmit erre:
Legyen egy "megnyerem a játékot" gombb és akkor tényleg nem lesz semmi tulbonyolítva:D:D:D

Trek 06-27-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 105737)
egyszer mondtak valami ilyesmit erre:
Legyen egy "megnyerem a játékot" gombb és akkor tényleg nem lesz semmi tulbonyolítva:D:D:D

Igen, ezt én is olvastam, de ez kényelmi szolgáltatással kapcsolatban volt, amiről szerintem jelen esetben szó sincs. :confused:

Dus 06-27-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 105739)
Igen, ezt én is olvastam, de ez kényelmi szolgáltatással kapcsolatban volt, amiről szerintem jelen esetben szó sincs. :confused:

azt mondtad,minek túlbonyolítani...én meg megmondtam,hogy akkor tessék...ez elég egyszerű:D...

Kós00792 07-08-2007 16:54

Nem szabad elévülni hagyni ezt a témát, mert sztem naon jó ötlet!

maccos 07-25-2007 15:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 95122)
Szerintem azért, hogy ne tehesse meg senki, hogy nem küld helpet a szövijének. Pl 0-ra veszi a sajátját, a szöviktől meg mindent elhív 36 körre... Vagy hasonló.

Legfeljebb kiteszik, és jól megadják neki.

Betelgeuse 07-25-2007 15:20

Szerintem is nagyon jó ötlet... sokkal jobban lehet kalkulálni segítség küldésnél meg hívásnál is. Az íj/ pacis felállásnál meg létszükséglet lenne, nem jó ha a pacik mennek segíteni. Hátránya meg szerintem nincs.

Dus 07-25-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 111854)
Szerintem is nagyon jó ötlet... sokkal jobban lehet kalkulálni segítség küldésnél meg hívásnál is. Az íj/ pacis felállásnál meg létszükséglet lenne, nem jó ha a pacik mennek segíteni. Hátránya meg szerintem nincs.

OFF: Csak ,hogy enyém legyen ennek a topicnak a 100. hozzászólása:D ON:
egyáltalán nem lenne létszükséges,mert ahogy már többen is írtk,ha kiküldi bármelyik fél(behívó vagy behívott) a pacijait akkor nem fog jönni tőle...

All times are GMT +1. The time now is 16:23.