Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minusz hírnévpontosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1749)

Kancsendzönga 06-05-2007 23:15

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 101426)
fölfele is, lefele is legyen minusz a hírnévváltozás hullarablást/mágia esetén

a hullákat is kevesebben csesztetnék, játszhatóbb lenne nekik

igenis számít a hírnév, számítson a hullánál is!

:eek: nemértem, hohgy ez miért lenne jó, de lehet, hogy csak fáradt vagyok... tényleg

bitboss 06-06-2007 00:18

az utolsó oldal alapján egyböl akartam irni, de mégis végigolvastam

vállalom hogy -10k a hirnevem
az 5-ös csopi top15%-ig pluszban volt
mégis az indulás utáni, felfelé morálozós sorozatütésekre kevésbé vagyok büszke, mint a késöbbi, erös országokat (akár lefelé) átütö akciókra, amik legtöbbször szövis csetepatéban történtek.

ha a hullák elleni vari-toli akciókra hirnévpontokat adnánk, akkor pont a hulláknak lenne jó, ha a pontlista változásbol következtethetnének az akció irányára. akkor már itt is következetesebb lenne a fel-plusz, le-minusz hirnév-változás

és vegyétek már észre, hogy Zombie a téma közepétöl rájött a hülyeségére, csak rosszul próbálta elviccelni. (adnék neki zöldet, de az enyém ugyis 0-t ér)

Tsobi 06-06-2007 00:24

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 101426)
fölfele is, lefele is legyen minusz a hírnévváltozás hullarablást/mágia esetén

a hullákat is kevesebben csesztetnék, játszhatóbb lenne nekik

igenis számít a hírnév, számítson a hullánál is!

Szerintem logikusan és kielégítően meg van fogalmazva,hogy a hullánál miért nem növekszik ill. csökken a hírnév ...
És véleményen szerint semmivel nem lenne kevesebb hullalopó => nem lenne könnyebb a hulláknak :)

Kutyuleee 06-06-2007 00:52

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 101465)
ha a hullák elleni vari-toli akciókra hirnévpontokat adnánk, akkor pont a hulláknak lenne jó, ha a pontlista változásbol következtethetnének az akció irányára. akkor már itt is következetesebb lenne a fel-plusz, le-minusz hirnév-változás

Erre csak annyit mondanék hogy ezáltal sokan rászálnának a zombikra a hírnév mániákusok közül, mert nem 1 ilyen van. ezzel csak állandó toli célpontá tennénk őket szerintem...

Amúgy meg büszkén jelenthetem hogy kikerültem a -10k alatti hírnvesek közül, és már +ba mentem át, úgyhogy nem érhet reklamáció, jah hogy 2 lefelé történő szövi háború miatt voltam -os kit érdekel:D:D

kiep 06-06-2007 04:40

Szerintem a hullák már így is állandó tolicélpontok. Én pl ha 1 kocsmám van, akkor általában hullát lopok, mert ritkán találok mást.

A normális hulla szerintem nem tart semmit otthon amit ellophatnának. Az meg, hogy 3 vagy 30 oldal eseményt olvas el naponta, szerintem tök mindegy... :D

Valezius 06-06-2007 05:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101470)
Szerintem logikusan és kielégítően meg van fogalmazva,hogy a hullánál miért nem növekszik ill. csökken a hírnév ...
És véleményen szerint semmivel nem lenne kevesebb hullalopó => nem lenne könnyebb a hulláknak :)

Szerintem semmi baj nem lett volna, ha bevezetik anno Kisbér javaslatát:
Hulla ellene toli-vari akció +1/-1 pontot érjen, ekkor a hullának is lett volna lehetősége, hogy figyelje a pontlistát. :o

Pepa 06-06-2007 22:16

Estét!

Sikerese végigolvastam, de kommentárt már nem fűzok az alapötlethez. Amikor hullával voltam W topjába és a szövimet átrakták anarchba, akkor kénytelen voltam lelelé ütni, mert nem volt más. -35k volt a hírnevem szintlépéskor. Azóta faragog le belőle rendesem. A többivel jófiú voltam: +44k, +40k és +9k.

bitboss 06-06-2007 22:36

ha egy ország vagy a szövije hirhedtté válik, akkor a többiek igykeznek alulrol támadni. ilyen helyzetben visszatámadáskor nem mindig éri meg alábontani. emiatt részemröl a hirnévnek (illetve változásának) csak információs értéke van, és nem támogatom a hirnév mértékének a játékra ható semmilyen befolyásolását

All times are GMT +1. The time now is 18:07.