Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadis Törpök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1733)

Gyuresz 07-12-2008 14:57

Üdv!

Részemről a Töppel mindigis csak maximum 15db tanyát tartottam minden fajtából, és több raktárat (20-25) ez elégségesnek bizonyult minden szükséglethez:)

Tsobi 07-13-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Gyuresz (Post 183416)
Üdv!

Részemről a Töppel mindigis csak maximum 15db tanyát tartottam minden fajtából, és több raktárat (20-25) ez elégségesnek bizonyult minden szükséglethez:)

1k hekin akkor már inkább leszek TF,minthogy 15 tanyával szerencsétlenkedjek :)

Fefe013 07-13-2008 11:08

Quote:

Originally Posted by Gyuresz (Post 183416)
Üdv!

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 183468)
1k hekin akkor már inkább leszek TF,minthogy 15 tanyával szerencsétlenkedjek :)

Sztem bányára gondolt, mert nekem csak egyfajta tanyám van:D:D

ssplat 08-02-2008 18:34

Nah én úgy vok vele, h jó, ha van 2-2% bánya hadisnál is. Elvégre mani, törp 300%-ot termel, ami nem kevés, és építkezni is jó. Ja és a fémbányát sztem SEMMIKÉPP SEM érdemes elbontani, mert a törp a 300% fémtenyésztés mellett még 300% kovács is, ami nem kevés.
üdv, ssplat☺

bandes 09-02-2008 13:34

Sziasztok!
Muszáj leszek ide írni, mert még nem nyithatok topikot a megbeszéléseknél :p
Bocsi, ha már volt ilyen ötlet, én végigolvastam a törpés témákban több száz hozzászólást, de nem láttam ilyet, ezért bátorkodom megosztani a véleményem.
A törpe sebezhetőségét a tekik valamiféle védelmével lehetne kompenzálni, hogy kevésbé függjön a törp a tekiktől és a toliktól.
Arra gondoltam, mi lenne, ha a +20% férőhelyet megemelnénk +30%-ra, közben a katonák faji sajátosságból eredően +20%-al erősebbek lennének? Kompenzációként pedig 20% az elérhető maximum minden tekiből.
Ami következne ebből:
1.: A vari és toli még tovább gyengül, de idáig sem ezért szerettük a törpiket.
2.: Hadisnak körülbelül ugyanolyan jól lehet használni, mint idáig.
3.: Valamivel több tanya kell, de a biztonságnak ára van. Vagy legyen tf, a nyersikből csak tud már venni kaját.
4.: Sokkal stabilabb országot lehetne kiépíteni.
5.: Hiába tekizik ki teljesen, +20% haderő megmaradna, így nem teljesen védtelen.

Mi a véleményetek róla? Mire nem gondoltam? Nagyon túl lenne, így tápolva a törp?

Ati 09-02-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by bandes (Post 189217)
A törpe játszhatóbbá tételét én is abban látom

A törpe jelenleg az egyik legerősebb faj a Hódítóban. Ha nem találod annak, akkor a stratégiádon kell változtatni, erről rengetegminden olvasható a játék stratégiai kézikönyvében.

Druida 09-02-2008 13:52

Quote:

Sziasztok!
Bocsi, ha már volt ilyen ötlet, én végigolvastam a törpés témákban több száz hozzászólást, de nem láttam ilyet, ezért bátorkodom megosztani a véleményem.
A törpe játszhatóbbá tételét én is abban látom, hogy a tekik valamiféle védelem alatt álljanak, kevésbé függjön a törp a tekiktől és a toliktól.
Arra gondoltam, mi lenne, ha a +20% férőhelyet megemelnénk +30%-ra, közben a katonák faji sajátosságból eredően +20%-al erősebbek lennének? Kompenzációként pedig 20% az elérhető maximum minden tekiből.
Ami következne ebből:
3.: Valamivel több tanya kell, de a biztonságnak ára van. Vagy legyen tf, a nyersikből csak tud már venni kaját.
5.: Hiába tekizik ki teljesen, +20% haderő megmaradna, így nem teljesen védtelen.

Mi a véleményetek róla? Mire nem gondoltam? Nagyon túl lenne, így tápolva a törp?

a törpe így is elég erős, nem kel neki több előny.

bandes 09-02-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189218)
A törpe jelenleg az egyik legerősebb faj a Hódítóban. Ha nem találod annak, akkor a stratégiádon kell változtatni, erről rengetegminden olvasható a játék stratégiai kézikönyvében.

Rendben. Köszi. Kijavítottam, átfogalmaztam :)

none 09-02-2008 13:57

mivel sokan használják termelésre a törpét az a -10% bányászati teki nem lenne pozitív szerintem.. szerintem ha hadi orit akar valaki vinni, és zavarja a tekizés, akkor választhat más fajt ne a törpét erősítsük meg.. /bár én csak egy kezdő vagyok:)/

vityu 09-02-2008 14:33

Quote:

Sziasztok!
A törpe sebezhetőségét a tekik valamiféle védelmével lehetne kompenzálni, hogy kevésbé függjön a törp a tekiktől és a toliktól.
Ami következne ebből:

És akkor úgy hívnák, hogy ork?:confused:

All times are GMT +1. The time now is 19:46.