![]() |
Akkor kellene egy olyan ujitás is már a végén hogy nem is kell belépni játszani csak beállítjuk a gépet hogy mit csináljon. Fossza a gyengéket stb. Azt 1 év mulva viszanézünk, hogy szintetlépjünk. És ez íy megy végig.Addig meg meg se kell látogatni a hodot.
|
Sajnalom, ezt nemigazan tudom ertelmezni, talan ha valami indoklasféleséget is beleirtal volna, akkor lehetne is valamit kezdeni a hozzaszolasoddal.
Ha szerinted aza "gomb" amit felvazoltam tul nagy elony, akkor magyarazd meg hogy miert, es ne mellebeszelj. |
Na akkor leírom egyszerübben.
Azon agyal a társaság, hogy hogyan kellene a tolisok lopkodásait könnyebé tenni. De istenem akor mit akarnak csinálni ebben a játékban ha már a lopkodást is a gép rendezi. Napi egyszer meglátogatják a hodot? Más meg keresse fel a honlapot 3-4 óránként hogy támadni tudjon vagy ártani tudjon nekik???? Ez szerintem nem fer. Elhiszem hogy nekik kényelmes lenne de másokkal szemben nem fer. Hadisként egy szöviharcban nekem napi 6 szor kell felnéznem hogy haszna legyen a támadásoknak. Akkor ezek szerint a tolisnak csak napi egyszer keljen belépni mikor a tekijeimet eladja piacon vagy megnézze hogy milyen kárt okozott??? |
Quote:
Ha megertetted mirol van szo, akkor folytathatjuk tovabb az eszmecseret. Ha pedig neadjisten en ertelmezem rosszul sajat magamat es nemlatom, hogy ezaltal miert kellene a tolinak csak 1x fellepni naponta, legyszives vilagosits fel. Meg annyival kiegeszitenem, mert talan tenyleg nem egyertelmu a nyito postban, hogy ez az uj mezo az alvilag menupontba kerulne be az en elkepzelesem szerint, oda afelé a lista fele ahol kitudod valasztani az akciokat... bar ugy vettem eszre eddig ezt altalaban ertettek az emberek. |
Azt nem értem, hogy ezt miért ide kellett nyitni, elég javaslat íze van.
De akkor beszélgessünk csak úgy :) Szóval én nem értem, hogy a varázslatnál miért jegyzi meg ezzel szemben a tolvajlásnál meg nem. Szerintem egyiknél se kéne. :) |
Hat nemtudom, meg sosem nyitottam temat a javaslatokhoz, es tartottam attol, hogy nagy hulyeseget irok, es ugytunne, hogy csak-azert-hogy-irjak-valamit teszem, olyan Pistike modon ( :p ), pedig nemis.
Ati, megtenned, hogy atmozgatod a megbeszelesek rovatba, vagy ha oda "mar nemfer", akkor az elvetettek koze, hogy ne legyen ra tobb betu fecserelve... Koszii |
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |