![]() |
Quote:
|
a Pontok súgóban ez áll:
"A saját országod mindig középen helyezkedik el, valamint - alapbeállításként - 10-10 országot láthatsz a sajátod elõtt, illetve mögött." alapbeállításként viszont csak 9-9 ország látszik. |
Sziasztok!
Angol Anarchaban vettem eszre h gomboztem orszagot Sikeres volt a gomb majd az orszag tulajdonaosa ugyan azt a gombozesem mint gombozesi kiserletet masolta be a forumra. Holott a gomb sikeres volt Nalla megis kiserletkent jelent meg az orszagnevvel. Masik dolog a normalba visszahelyezett orszag (ami az y zerostartmiatt kerult at ) Nem indithato tobbet a hetvegi jatekban "Anarchista csoportba athelyezett orszag nem indithato a hetvegi jatekban .Hibauzenet jelenik meg. Nem tudom Ati behelyeztetek e mar a sugoba a zerostartot ,vagy van e tervbe veve. Szerintem zerostartolt orszagnal ,ha az anachbol tortenik a zerostart automatikusan keruljon ki az orszag az osszekotesbol Mint ahogy a normalbol atkerulo orszag kikerul. Hisz az anarchban az aktiv jatek miatt elofordulnak csoportos osszekotesek a vip rendszerezese vegett.Ami gondot addig nem is jelent amig valaki zerostartolni nem szeretne az orszagat a normalcsoportok valamelyikeben ,es nem tudja kivenni az osszekotesbol a zerostartolt orszagot. Ez meg akkor lehet gond ha cserelt ajandekba kapott vagy esetleg vett orszagrol van szo. |
Quote:
|
Az hiba, hogy miután szabira tettem az orim a helytartó még felteszi a varikat?
|
Quote:
|
ez gyors volt, köszi :)
|
Ha VIP aktiválódik, akkor nem működik az eseményjelző, csak ha újraindítom a hódítót.
más Körváltás előtt kiadok a piacon egy vásárlást. Elkezdődik a körváltás. Nyomogatom a gombot, hogy vegye már meg a cuccot. Körváltás végén helyesen meg is veszi. De a következő vásárlásomat nem hajtja végre, hanem kilép a piacról. Vissza kell lépnem és akkor már jól működik. Nem lényeges dolgok, de azért felvetem. :) |
Köszi a jelzéseket.
Quote:
Picit talán fura lehet, de általános érdekeket nézve ez marad így. Quote:
Ezt belegondolva nem kéne csinálnia, de ha reprodukálható, akkor megnézhetem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:57. |