![]() |
Kimaradt a varis megoldás
Így végigolvasva kimaradt egy elég hatékony védekezési forma:
Bár más fajjal játszom azért ez törphöz is jó lehet: Tarts tolik helyett több varit.Ha lopnak nézel egy térkaput,és közvetlenül az első lopás után leviszed a készülijét. Nekem az eddigi 4 enyveskezűből 3 így le lett tudva.:D A negyediket meg zöldben megkértem és leszállt rólam.:) |
Quote:
|
Rengetni kell a tolikat, mielőtt még felépülnének. Először készülit levinni, majd tolvajokat mérgezni, saját tolvajokkal felgyújtani, tolvajokat megmérgezni a végén pusszantást küldeni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azzal gyújtogatni nem semmi lehet :D |
Quote:
A hozzászólásokat elnézve nem marad más,csak a piac. |
Mit tehet egy elf?
Látom, igencsak a törpék tekilopása körül folyik a szó,de azért szeretném megkérdezni, egy elfnek mit tudtok ajánlani. Tudom, a hódító nem direkt békés fejlődgetős játék, de az elfek sztem elég lehetetlen heylzetben vannak, úgymint
- ártó varázslatok marhanehezek - támadásban se jók - ha nem támadnak, nem tudnak annyit felfedezni, hogy elég kocsmát építsenek és elég tolit tudjanak képezni. Szóval a helyzet nem éppen rózsás, már csak azért sem, mert emellett sztem elég jó pénzszerzési forrás lehetne az elfnek a tekercsÍRÁS - de ha folyton lelopják, nem tudok lépést tartani. Most is (véletlenül vagy direkt) ketten egyszerrre rámszálltak, mire észrevettem, leloptak tőlem 7000 lakit meg varit meg kb. 4000-t a többiből :(:(:( Segítsetek, mit csináljak!!! Amenyi varitekit leloptak, még kristályozni is alig tudok :(:(:( |
Quote:
|
Quote:
Jól taposnak a 45% haditekis lovacskák. A faji bónusz miatt meg kevesebb toronyíjat kell otthonhagyniuk. Mindegy. On: Az nem lényeg, hogy hány hekin vagy, az a lényeg, hogy az országod hány %-a kocsma. (Ergó tolvaj.) Ha 200 hekin 24% kocsmát tartassz + tisztánlátás, akkor nem hiszem, hogy bárki is le fog lopni. Én azt javaslom építs több kocsmát ugyanakkora hekin. Úgy nő a védelmed. |
All times are GMT +1. The time now is 13:41. |