![]() |
Quote:
|
Quote:
abban teljesen igazad van hogy rúna meg a tekihez nem kell férőhej de monjuk a rúna nem mindig jó biznisz!! mert én is csináltam rúnával és kellet a péz kiraktam 200 al olcsóbban kint volt a piacon láttam is de nem vették!! szal ez 2 esélyes! |
én a katonára szavazok. mert azt még a helytartó elintézi magától is, hogyha jól állítod be vagy stabil a piac... ;)
|
nem akarsz Q-ba jönni? a tartalékodból tutira nem maradna semmi. :D
|
Bogár :D
jah,gyere csak Q-ba,szívesen várunk.... a piac is jó biznisz :D azért az elég nagy szívás,amikor visszajön a teki a törpének és még nem vagy gép előtt és szépen nyugodtan elcsórják az összeset... :D én a rúnára szavaznék... azt olyan sokszor nem lopnak,kivéve ha van gömb és látják,hogy mennyi sok finomsággal van tele az orid :) Katona... hmmm.... az végülis jó,főként a helytartó miatt,amit már említettek előttem is. Én is katonában tartanám a pénzem,ha lenne annyim |
Hú ez a töpe.Felőrli az idegeimet má:(
Nincs óra amikor ne lenne kapu folyton lopnak.Törpe se leszek má többet.. |
én törpömre nem nyitanak kaput. ;) rossz csopiban jáccok vele. :D
|
Quote:
|
Lenne egy nagy kérésem! Vki írjon már nekem egy éplistát plz 1k hekire hogy hogy nézzen ki törpe hadi!! THX
|
nemrég számítottam ki 1200 hekire, ha ez segít... lehet kötekedni. :D (gazdálkodó személyiséggel számoltam + nem a legjobb hadi, de lehet tolizni is vele...)
200 ház = 15600 ember 370 barakk = 22588 elit + 500 üres hely 145 templom = 22650 vari 200 kocsma = 12480 toli 205 tanya = 73287 ember + katona kajája 30 kovácsmûhely 40 bánya 10 raktár ha érdekel, elküldöm priviben, hogy néz ki a törpém 790 hekin. :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:20. |