Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Melyik fajt utálod a legjobban? ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1638)

Valezius 04-08-2007 01:14

Quote:

Originally Posted by molbert (Post 85926)
Hali!

élőhalottak... brrrrr. Szerintem egy csomó dologból kimarad egy élőhalott (lopás, varázslás) és még vírust is terjeszt....

Jó az élőhalott, van kit ütni :D
Főleg hv-ban, ahol mindenki beíjazza meg tekercseli magát, a hulla meg próbálkozik full elittel :D

Napóleon 04-08-2007 07:33

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 85921)
én le már letettem róla, gőze sincs hozzá...

:D

szóval honnan tudja az óriás hogy mennyi lóval ment ki az elf ????

jah hogy PONT az óriást támadja??

szóval áll az óriásom az elf mellett, és várja mikor megy ki rá az elf, hogy alúról kísérje majd 2 sereggel...
így gondoltad? ez a hadis játék???

de nem azt írtad hogy az elf a tolis emberre megy ki beütni?
( mellesleg normális " hadis magasságokban'" nem találsz egyetlen 1 ilyen orit sem )
akkor miért menne ki az óriásomra, akit amúgy sem bír beverni??

hát izé...

öööö

:eek:

csupán olvani nem tudsz, vagy egyéb képességeid sincsenek a helyükön?!
talán érdemes lenne visszaolvasni és nem a saját olvasatodra fordítani az egészet. TALÁN képes vagy rá

Napóleon 04-08-2007 07:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 85965)
Jó az élőhalott, van kit ütni :D
Főleg hv-ban, ahol mindenki beíjazza meg tekercseli magát, a hulla meg próbálkozik full elittel :D

nekem csak akkor van velük gondom amikor fentebbi csopikban össz-vissz van 20-30 aktív ori és abból 5-6 halott ráadásul egy tömbben állnak:D

lll 04-12-2007 13:40

én az embert
mindig saját magamat ártózom le:(
de csak utána esik le, hogy tükörpajzs, amikor már jó kedvel megöltem pl 2k toliját az illetőnek:) és akkor :mad:

Napóleon 04-12-2007 19:32

LOL
:D ez jó

Burning 04-15-2007 08:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85227)
Tamagocsi, de ha egy elfnek nekiesik egy jó szövi, akkor azért igencsak szét lehet kapni. Egy óriást nem annyira, sokkal több idő kell, és sokkal több ideje van reagálni mindenre.

ezért utálom mint ellenél, viszont ezért szeretem mint stabil hadi:D

Burning 04-15-2007 08:15

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 87258)
én az embert
mindig saját magamat ártózom le:(
de csak utána esik le, hogy tükörpajzs, amikor már jó kedvel megöltem pl 2k toliját az illetőnek:) és akkor :mad:

én ilyenkor mindig próbaképp ráteszek 1 kör vihart, aztán ha nincs fennt a tükörpajzsa, akkor addig élt:D

Ditke 04-15-2007 08:20

Az elfeket "nemszeressem", legfőképpen a fantomsereg miatt, sok vele a macera... :)

Burning 04-15-2007 08:21

ja elég érdekes, mikor eldöntöd, hogy most akkor nekimennj vagy ne??:D

Ditke 04-15-2007 08:26

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 87848)
ja elég érdekes, mikor eldöntöd, hogy most akkor nekimennj vagy ne??:D

Már nem annyira érdekes, mert elég tapasztalatot szereztem, inkább hagyom, csak az a gáz, mikor 2 kör távra csak elf van a környékeden, természetesen fajivarival feltupírozva... na ekkor jön a felfedezés... konfliktuskerülő típus vagyok.. :D :D :D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 21:08.