![]() |
Quote:
EZ is jó kérdés. Mi alapján kap kettest, hármast, négyest, ötöst, ...? Ha egy kis négyessel vérdíjjal fordul, akkor rögtön piros ötöse lesz? És annak is, aki 5x fordult vérdíjjal? |
Quote:
a másik javaslat hogy ha vki 4 essel fordul kapjon piros ötöst aki kettessel az piros hármast....stb a harmadik megoldás az ha vki fordul akkor a köv fordulásig legyen piros a kis száma de ha a köv forduláskor nem vérdíjjal fordul akkor visszavált kékre :p |
Szívesen hallanám majd a mostani 2. szinten levő vérdíjasok véleményét is például. :)
|
Quote:
az 1. nem nézne szerintem ki jól, h két szám is van 2. nem lenne teljesen igazságos de a 3. szerintem igazságos is, a megvalósíthatóságáról majd Ati nyilatkozhat:D |
[VÉRDÍJ(2)] XY (2) 2 szemes
[VÉRDÍJ] XY (2)(5) ez az öt szemes ori [VÉRDÍJ] XY (4)(6) 6 szemes ori 4* vérdíjjal fordult.... vannak ilyen megoldások:) ha megvalósítható akkor ezeknek a variációiból lehet válogatni:p |
Hali
Átolvasgattam az ötleteket és valaki még valamikor írta, hogy nem éri meg betámadni a vérdíjas orikat, mert a katonák többe kerülnek,mint maga a jutalom értéke. Mi lenne ha vérdíjas ország elleni sikeres (földszerző)támadás esetén, a támadó fél nem vesztene katonákat? (Nem tudom ez technikailag megoldható-e, de szerintem igen.) A milliárdos vérdíjaknak szerintem se lenne sok értelme, de kisebb emeléssel lehet én is vállalnám a vérdíjat, bár nem szeretem felhívni magamra a figyelmet ilyenekkel :). Jah és ami engem nagyon zavar a 3-as anarchista csoportban, hogy országok több napig folyamatosan védettek, ezzel is kéne valamit kezdeni mert eléggé gáz :D Nem tudom, hogy ott van-e egyáltalán még értelme, ennek a vérdíjnak, olyan kevés ország mellett. Csáó |
Quote:
Ati, én ugy gondolom, hogy igen!!! Mégpedig azért, mert simán fordulni kettesért 'könnyű'. De azért akinek kék 4-ese van... azt anarchban lefordítani... Te is tudod, hogy szinte lehetetlen.... Az hadd kapjon már a kinkeserves szenvedéséért piros 5-öst!!! Gee |
na nézzük :)
színes szám az ori neve mellett mindig is mókás volt,támogatom ezeket a zöld meg piros számos ötleteket :) alapvetően amit Gárdi összefoglalt, az jó lenne a mostani vérdíjas játék helyett. a D-s vérdíjasok sztem nem foglalkoznának nagyon a dologgal, ha eltűnne a vérdíjuk. (szép kis versenyfutás lenne megint,ha lehetne piros meg zöld számokat szerezni :D) |
Szerintem is, de továbbra is támogatom (nyilván az eddigi színes számos meg csak 5. szintes ötletek mellett) a vérdíj ésszerű emelését. Olyan mértékű emelést, hogy magad ütni ne érje meg, de azért új játkosok is bekapcsolódjanak a vérdíj-lázba. :D :D :D ;)
Széleskörű választéklista kéne a vérdíjba, hogy több embert foglalkoztasson. Valaki a színes számokra menne rá, valaki pedig a lóvéra. És még valami eszembe jutott! Én arra is gondoltam, (Ati szemléletét figyelembe véve, miszerint nem akar nagyon úgy hozzányúlni, hogy az sok sok többlet előnyt jelentsen) hogy ott van a hírnév pont. Nem kéne se új oszlop, se semmi különösebb fejlesztés. Egész egyszerűen erre gondoltam: - Aki vérdíjas országot üt, függetlenül attól, hogy az ütés lefelé, vagy felfelé történik, POZITÍV hírnévpontot kapjon! - Sikeres támadás esetén a kapott hírnév pont 10x szorzóval íródjon jóvá. Ez egy olyan kis plusz lenne, ami konkrét játékot befolyásoló előnnyel nem járna senkinek, de azért igencsak jól mutat (én személy szerint szeretem a pozitív hírnevet), és a nagyon negatív hírnevűek is javíthatnának. Vélemények? :) Gee |
megjöttem ujra:)) ezekben a kis piros számokban van fantázia:)) Tetszik:) jahhh és ha eltünnének a vérdijas orijaim ezért nemharagudnék:)) akkor tényleg kezdődjön az 5-ös szintről..
|
All times are GMT +1. The time now is 14:18. |