![]() |
Quote:
szal ha több profi menne oda, még rosszabb lenne a helyzetetek. bocsi. :D az kellene, hogy jöjjenek ki az orik a szabi alól, és játszanak aktívan... |
Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással :) Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok :)
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! :D |
Quote:
Csak várjatok pár évet, amíg felzárkózom! :D |
Quote:
és olykor meg kell próbálni a diplomáciát is, ha látod, hogy nincs más megoldás... |
Quote:
Amúgy csak hogy ne offoljak, lehet ha lépek 5-ről akkor megyek Q-ba hozzátok... végülis kell oda is egy boxzsák, akit üthettek:D:D:D |
azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned :) ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem? veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned :) vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak :D |
Egyébként... Tényleg van abban valami, hogy sok a szabadságon lévő ország... Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van... Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:42. |