Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Bogár 04-02-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 84313)
Ja és a témát kiegészíteném annyival,hogy nem csak a Q csopiba várjuk a profikat,hanem a 240 fővel rendelkező 4/J csopiba és a kicsit több ,mint 100 fővel rendelkező 3/E csopiba is.
Gyertek bátran.Pár hónapot ne sajnáljatok;)

az E csopit egy csomó ország vagy megunja, vagy egyszerűen nincs türelme végigcsinálni. pedig csak 1 kis gondolkodás és szervezőképesség kell az egészhez. elég durva az, hogy 1 éve majdnem ugyanezeken az orikon mentünk fel a top30%-ba, mint amiken most is...

szal ha több profi menne oda, még rosszabb lenne a helyzetetek.

bocsi. :D

az kellene, hogy jöjjenek ki az orik a szabi alól, és játszanak aktívan...

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:41

Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással :) Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok :)
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! :D

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 84315)
***Pax Hungaricum

Most ránk hoztad a frászt rendessen:p
2-3 év azért kicsit soknak tűnik bár...

Reméltem is... Kedvelem a kocogó csontok hangját :D

Csak várjatok pár évet, amíg felzárkózom! :D

Bogár 04-02-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84319)
Mondom én... 2-3 év, és leszek annyira profi, hogy megkűzdjünk egymással :) Addig meg nem bántok senkit - terveim szerint - hiszen agyonvertek ha ugrálok :)
Nincs olyan nagy pofám, hogy az bárkit is sértsen. Szóval remélem a közepes méretű pofám miatt nem vertek agyon! :D

ahhoz, hogy sikeres legyél, nem árt, ha van 1 icipici pofád is. :D a túl nagy pofa már túl nagy ellenszenvet sző, tehát az télleg nem jó.
és olykor meg kell próbálni a diplomáciát is, ha látod, hogy nincs más megoldás...

Kutyuleee 04-02-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84319)

Azért nem kell szerénykedni, annyira sok "nagy mester" nincs a játékban, egyelőre még több a kezdő és közép haladó (vagy csak én vagyok mázlista és sikerül elkerülnöm őket:P), amúgy bántsál minél többet:D abból tanulsz sokat, nem abból, ha lopakodva haladsz:D közepes méretü pofa az minimum kell azért:P

Amúgy csak hogy ne offoljak, lehet ha lépek 5-ről akkor megyek Q-ba hozzátok... végülis kell oda is egy boxzsák, akit üthettek:D:D:D

Andrew 04-02-2007 14:48

azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned :)
ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem?
veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned :)
vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak :D

Pax Hungaricum 04-02-2007 14:48

Egyébként... Tényleg van abban valami, hogy sok a szabadságon lévő ország... Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van...
Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S

Bogár 04-02-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 84325)
Képzeljétek mit láttam.
Nézegetem a pontlistát, err látom, hogy az egyik ország még lila színű, de már szabadságon van...
Annak mi értelme? A lila szín nem a védelmet jelenti? Mi értelme védelemben szabadságra vonulni? Vagy ezt csak én nem értem? :S

biztos próbálgatta az illető, hogy mi történik, ha rákattint a gombokra. :D

Kutyuleee 04-02-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 84327)
biztos próbálgatta az illető, hogy mi történik, ha rákattint a gombokra. :D

arra lennék kiváncsi mennyivel több értelmesebb kérdés kerülne a belső fórumokra ha az emberek nagyrésze a probálgatás közben a súgó gombot elöbb találná meg...:cool:

Bogár 04-02-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 84324)
azért arra a nulla tanyás rakis dologra rákérdeznék
miért lenne nehéz megvalósítani? ha jól számoltam 6 órátnként kell 5 percet a gépnél lenned :)
ugye egy nap van 8 kör, ehhez elég akár 4 piac is nem?
veszel kv előtt megfelelő mennyiségű kaját, aztán kv után újfent veszel kaját, ezzel a következő kv-ra letudtad az oridat, ergó közel 6 óráig nem is kell felé nézned :)
vagy legalább is nekem ez így tűnik egyszerűen megoldhatónak :D

eddig nem mondta senki sem azt, hogy nehéz lenne megvalósítani. bár tény, hogy a jelenlegi teki/kaja árarány és a csoportban levő lufik mennyisége mellett egyáltalán nem éri meg.

All times are GMT +1. The time now is 15:42.