![]() |
Quote:
Nem hiszem, hogy ez bármiféle emléknek az aláásása lenne. |
Quote:
|
Quote:
De, reményeim szerint, igen kevés lehet olyan, amelyik a Holocaust-ról szólna... És talán egy sincs, amelyikben a Holocaust egyik szimbolikus helyét olyan "jópofasággal", kivagyiságból hirdetik országnévként, mint itt a Hódítóban...:(:(:( |
Quote:
Vagy itt is géppuskások rohangálnak??? És nem tudom, de azért amikkel találkoztam (gondolom a jobbak) azok próbáltak történelem hűek maradni ... Igen lehetett németekkel lenni, még nyerni is csatákat küldetéseket.ahogy lehetne Németország nevű országot is indítani mert az nem ugyanaz mint pl.: Auschwitz-Birkenau, v a III. Birodalom, Hitler, a rasszizmus ..stb.. És igen haláltáboros, tömeggyilkosos, háborusbűnöket elkövetős..stb. játékkal én még nem találkoztam és nem is hallottam róla.. |
Valóban, rengeteg háborús, stratégiai játék létezik, ahol választható vagy a német nép (vagy annak valamely "őse"), vagy konkrétan a német hadsereg. Ezek azonban mentesek ideológiától, szerintem senki nem képzeli bele a német nemzeti szocializmust... De egy olyan játékról sem tudok, ahol mondjuk a felhúzható épületek listájában szerepelne mondjuk a haláltábor. Amely már e politika konkrét manifesztálódása:-) Így nyilván sértő, bántó, szörnyű. Hasonlóan az ilyen országnévhez:-)
|
Quote:
Vagy valami egyéb oka van, ahonnan ez ilyen egyértelművé vált? |
Quote:
|
Quote:
csak úgy kérdezem :) |
Quote:
Belédverték, hogy el ne tudd felejteni, el ne tudd engedni, meg ne tudj senkinek bocsátani, aki ezzel kapcsolatban bármit is felhoz. Ez nem normális dolog. Egy egészséges társadalomban az ilyen eseményeken több évtized elteltével már túl kellene lépni. Tudom, mindez csak utópia. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:34. |