![]() |
Quote:
|
Jónak tűnik a javaslat, de a védekező képesség ilyen formában kicsit durva.
Inkább a jelentős nyersanyag megsporálásra vagy az átépítések megkönnyítésére bontás utáni nyersanyag visszakapást jobb ötletnek tartanám. Emellett lehetne pl toli és varierőbe beleszámító védelem százaléka. Messze nem olyan hasznos a kiélezett orikkal, de pont azt lehet vele elérni,hogy a be-be szurkáló vegyes orik ellen védekezhet az ember vele-ha ő is áldoz némi helyet a kocsma-templomnak-, de az egyébként sem túl erős echte varis és tolis orik nem szívnának rajta. |
Quote:
|
Akármeddig csökkentenénk az épületfenntartási költséget, az legjobb esetben is csak nagy területen lenne hasznos dolog. Én 1374 hektáron 13670 aranyat fizetek az épületek fenntartásáért, még ha ez teljesen lenullázódna, akkor sem választanám ezt a személyiséget (így, ebben a formában), annyira kevés az a pénz, amit megspórolnék vele...
A 30% védelem meg szerintem is túl durva, elképzelek egy (ilyen) építész óriást, sziesztával... |
Quote:
Szieszta véd a rengés ellen? Eddig abba' voltam, hogy nem... |
Quote:
|
A túlélő óriás nem durva? Mégse választja senki, csak pár kezdő.
Én még ígyse választanám, de hullának jó lenne. Ezeket a költség csökkentéseket meg szerintem el kéne feledni, mert csak fillérek. Az igazi költség az építőanyag. Tehát vagy építsen kevesebből, vagy kapjon vissza bontás után. |
Quote:
Szóval: túlélő/építész óriás, szieszta fent, aztán szevasztok... így is óriástúltengés van a játékban, mi lenne egy ilyen kombinációval? |
Quote:
|
mégis mi vinne rá valakit, hogy túlélő, építész óriás legyen, holott lehetne tudós, harcos/vándor óriás is:D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:25. |