Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

Betelgeuse 07-26-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112206)
és túl jutottatok már a 300 hektáron? :D
mert amikor a "tolisotokat" szétlopják, és a "varisotokat" szétrengetik, majd biztos úgy döntenek jó lesz nekik kicsit kevesebb barakkal is..

1300 és 800 hekin vagyunk:P Az ellenfél varisa miért a varist rengetné?:) kiromboljuk 5 körre a varist/tolist és lehúzhatja a varikat/tolikat valahol:) De ez már nagyon off

-Ede- 07-26-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112203)
40 % barakkom és 20 % templomom van és környék 90 %-át gömbözöm akit nem ahhoz befér a tolis 20 % kocsmával és 40 % barakkal. Azért ez szerintem jelentős sereg... A hadisoknak 50 % barakk.

oké, és ha kitámadsz, az első arra tévedő maradék 10% szívrohamot kap mielőtt a teljes szövije 20sereggel(esetleg 16-tal, ha vannak gnómok) megy hozzád földért:D

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 112209)
1300 és 800 hekin vagyunk:P Az ellenfél varisa miért a varist rengetné?:) kiromboljuk 5 körre a varist/tolist és lehúzhatja a varikat/tolikat valahol:) De ez már nagyon off

az ellenfél varisa azért a varist szivatná szét, h te ne tehesd!
és mégis mit gondolsz, amikor a teljes szövid, szinte teljesen kitámad h leverjen egy jól bevédett tolit+ 1 varist, a két hadis az ellen szövijében mit fog tenni??(erre írják h addig a szövi többi tagja majd újságot olvas:cool:)
nevetve végigpusztítanak mindenkit és csak sírás lesz a vége

(amúgy a toli még meg is köszöni ha 5 körre küldöd, hisz ott a leghatásosabb)

Valezius 07-26-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112218)
oké, és ha kitámadsz, az első arra tévedő maradék 10% szívrohamot kap mielőtt a teljes szövije 20sereggel(esetleg 16-tal, ha vannak gnómok) megy hozzád földért:D

Ezt azért átgondoltad? 1200hekin, 25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt... Azon ha te átjössz 16sereggel, le a kalap előtted.

wand 07-26-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112220)
25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt...

25% templom+10% torony+ 40% barakk + házak.. komplett szövi tanya nélkül? pff, ez olyan mértékű függés a piactól, hogy még meg se kell üsselek, elég ha kiveszem 1 napig a gabona piacot, és máris mindnyájan mehettek szabira ;)

Valezius 07-26-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by wand (Post 112222)
25% templom+10% torony+ 40% barakk + házak.. komplett szövi tanya nélkül? pff, ez olyan mértékű függés a piactól, hogy még meg se kell üsselek, elég ha kiveszem 1 napig a gabona piacot, és máris mindnyájan mehettek szabira ;)

17%ház+25% templom+30%barakk (vagy annyi se)+15% tanya +egyéb, nem tudtam sok mindenkit ütni, de 800-1200között találni olyat, akit ennyivel is belehet (persze mf voltam), tehát 20% templommal és 40% barakkal szöviben is lehet, és még marad otthon íj is :p

-Ede- 07-26-2007 18:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112220)
Ezt azért átgondoltad? 1200hekin, 25% templommal, 30% barakkal tudtam úgy ütni, hogy 10% tornyos íjász otthon maradt... Azon ha te átjössz 16sereggel, le a kalap előtted.

20%nyi támadó barakkal mit ütöttél?a hadisunk gykran 40%támadóval nem talál célpontot, még akkor se ha a teljes szövi segíti!!
milyen csoport volt ez? mert az tuti h nem 2/B!(3.szinten még el birom képzelni h ilyennel mehet az ütés,bár ott is elég elöl van ahoz, h max némi hiénázás, az meg nem igazi ütés)

Valezius 07-26-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112226)
20%nyi támadó barakkal mit ütöttél?a hadisunk gykran 40%támadóval nem talál célpontot, még akkor se ha a teljes szövi segíti!!
milyen csoport volt ez? mert az tuti h nem 2/B!(3.szinten még el birom képzelni h ilyennel mehet az ütés,bár ott is elég elöl van ahoz, h max némi hiénázás, az meg nem igazi ütés)

2B
szöviben lévő íj+pacisokat.
kb 10-13K elittel be tudtam ütni őket.
aztán volt egy üres ország is, amire ki akartam menni egy kis meg egy közepes sereggel, de a másodikra nem maradt gabcsi, az első meg 4sreggel ütközött.

1160 és 1240hekinél találkoztam ezekkel az orikkal. Szóval még B-ben is akad célpont.

nem mintha számítana, de gömbből támadtam és nem krónikából.

Betelgeuse 07-30-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 112218)

Te viccelsz:)
a 40 % barakkból ha fél barakknyi sereggel megyek 1300 hekin az szövisegítséggel 39 k paci. Ennyivel elég sok országhoz beférek és marad otthon 15600 íj 130 toronyban amihez kell vagy 30k paci. Melyik gnóm is jön át ezen 4x?:)

DARKNESZ 08-22-2007 13:00

Lehet hogy ezért megint (-) kapok:) és lehet hogy én értelmezem rosszul de az én véleményem az hogy ez nem lenne jó.
azért 4 tagú egy szövi hogy annyi is legyen benne tehát ha csonka akkor keress anyi tagot hogy kiadja a 4 főt és ha oda figyeltek egy másra nem kell
még pluszba rá hiszen tudjátok védeni egymást és vannak ám a fajodnak bónuszai is úgyhogy szerintem ez nem jó ötlet

lacqa 08-22-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by DARKNESZ (Post 119312)
Lehet hogy ezért megint (-) kapok:) és lehet hogy én értelmezem rosszul de az én véleményem az hogy ez nem lenne jó.
azért 4 tagú egy szövi hogy annyi is legyen benne tehát ha csonka akkor keress anyi tagot hogy kiadja a 4 főt és ha oda figyeltek egy másra nem kell
még pluszba rá hiszen tudjátok védeni egymást és vannak ám a fajodnak bónuszai is úgyhogy szerintem ez nem jó ötlet

ez szépen hangzik, de gyakran nem így van a valóságban. ugyanis ott az ideálistól eltérően előfordul, hogy nem találsz olyan játékost, akivel jól együtt tudsz működni. sőt kisebb csoportokban van olyan is, hogy egyáltalán nem találsz.

All times are GMT +1. The time now is 16:32.