![]() |
Quote:
Én akartam, ha nem látom, mire végzek az elolvasásával :) De alapjában én támogatom és természetesen VIP kör levonással! Indok: Egyik számos orim neve már nem a kedvenc orineveim közé tartoznak, és már a törlésen is gondolkodtam miatta. Elég sok időt fektettem bele, ahhoz, hoyg töröljem! |
Mivel egyik országom elképzelhető jövőbeni fajváltása okán lehet h engem is érinteni fog a téma, asszem meggondoltam magam, inkább személyes érintettség miatt mégis a teljes orinév egyszeri megváltoztathatóságára szavaznék. :D
|
Quote:
Lehetséges, hogy egy ország a nevének "értelmét vesztette", ezért is támogatnám az ötletet. |
Csak a helyesírás miatt
Mert végülis a legelején olyan nevet választassz amilyet akarsz :D |
Quote:
|
Országnév megváltoztatására egyedi, egyszeri lehetőség:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1627 |
nya, ez engem asszem nem érint :)
de alapvetoen jo otlet, en legalabbis sok orit lattam, ami nevvaltoztatasra szorul... es msot kell valtoztatni a nem elfogadhato nevueknek is a sajat orszaguk nevet, ha maradni akarnak? pl. ian stuart |
Quote:
|
már hozzáláttam a levél megfogalmazásához, de eddig még nem volt szerencsém a supporthoz. Jelen esetben mennyire legyek velös?
nem akarok hibás levél miatt kicsuszni az időböl, ezért gondoltam inkább rákérdezek eddig csak abszolute azt irtam amit minimálisan kértél |
Quote:
És figyelj a levél témájára, hogy kiderüljön belőle, hogy ide tartozik. |
All times are GMT +1. The time now is 13:14. |