Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   országnév megváltoztatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1520)

Etyekwood 03-26-2007 00:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77534)
Hmm? Semmi jelet nem kell észbentartani, ha az ország sorszámát megjegyzed, márpedig azt megjegyzed, mert az alapján hivatkozol rá, akkor továbbra is tökéletesen be tudod azonosítani.

Ezt a választ vártam, hogy ki fogja elsőnek felhozni, az ori sorszámát :DD
Én akartam, ha nem látom, mire végzek az elolvasásával :)

De alapjában én támogatom és természetesen VIP kör levonással!

Indok:
Egyik számos orim neve már nem a kedvenc orineveim közé tartoznak, és már a törlésen is gondolkodtam miatta.
Elég sok időt fektettem bele, ahhoz, hoyg töröljem!

Fransisco 03-28-2007 09:28

Mivel egyik országom elképzelhető jövőbeni fajváltása okán lehet h engem is érinteni fog a téma, asszem meggondoltam magam, inkább személyes érintettség miatt mégis a teljes orinév egyszeri megváltoztathatóságára szavaznék. :D

Colony 03-28-2007 17:12

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 83071)
Mivel egyik országom elképzelhető jövőbeni fajváltása okán lehet h engem is érinteni fog a téma, asszem meggondoltam magam, inkább személyes érintettség miatt mégis a teljes orinév egyszeri megváltoztathatóságára szavaznék. :D

Nekem is a kedvenc eseményeim közé tartozik mikor az élőhalottak birodalmánál vagy élőhalottak földjénél ki írja, hogy a kristálygömb varázslat nem sikerült.
Lehetséges, hogy egy ország a nevének "értelmét vesztette", ezért is támogatnám az ötletet.

Penge 03-28-2007 17:13

Csak a helyesírás miatt
Mert végülis a legelején olyan nevet választassz amilyet akarsz :D

Croissant 03-28-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Penge (Post 83325)
Mert végülis a legelején olyan nevet választassz amilyet akarsz :D

Ebben azért ne legyél olyan biztos :)))

Ati 04-02-2007 12:04

Országnév megváltoztatására egyedi, egyszeri lehetőség:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1627

Szecsa 04-02-2007 12:07

nya, ez engem asszem nem érint :)
de alapvetoen jo otlet, en legalabbis sok orit lattam, ami nevvaltoztatasra szorul...

es msot kell valtoztatni a nem elfogadhato nevueknek is a sajat orszaguk nevet, ha maradni akarnak? pl. ian stuart

Ati 04-02-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 84272)
nya, ez engem asszem nem érint :)
de alapvetoen jo otlet, en legalabbis sok orit lattam, ami nevvaltoztatasra szorul...

es msot kell valtoztatni a nem elfogadhato nevueknek is a sajat orszaguk nevet, ha maradni akarnak? pl. ian stuart

A példától elvonatkoztatva igen, de minden éeintett ország fog üzenetet kapni erről a játékon belül. Ez nem ennek a szálnak a témája, ott a névváltoztatás nem opcionális.

TDK 04-02-2007 16:55

már hozzáláttam a levél megfogalmazásához, de eddig még nem volt szerencsém a supporthoz. Jelen esetben mennyire legyek velös?
nem akarok hibás levél miatt kicsuszni az időböl, ezért gondoltam inkább rákérdezek
eddig csak abszolute azt irtam amit minimálisan kértél

Ati 04-02-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 84353)
már hozzáláttam a levél megfogalmazásához, de eddig még nem volt szerencsém a supporthoz. Jelen esetben mennyire legyek velös?
nem akarok hibás levél miatt kicsuszni az időböl, ezért gondoltam inkább rákérdezek
eddig csak abszolute azt irtam amit minimálisan kértél

Más nem is kell.
  • Mostani név
  • Új név
  • Sorszám
  • Beállítások alatt levő kód
  • Szerinted ez elgépelés javítása, vagy teljes névcsere-e
E mellett a jövőhét második felében (11-e után) legyenek az érintett országon a szükséges vip körök. Ezt nem kell írni. :)

És figyelj a levél témájára, hogy kiderüljön belőle, hogy ide tartozik.

All times are GMT +1. The time now is 13:14.