![]() |
Quote:
a dolf land meg akár Dolf Landgreen-re is utalhat, aki ugyebr egy akció hős :) kis OFF azért haláli ez a besúgó rendszer :) boldog boldogtalan beköphető orik után kutat :) |
Quote:
Söt ha már szóba került a szervezet, mint szó, akkor leginkább a szervezetben található, rosszindulatú, áttétes daganathoz lehet hasonlitani. Egyébként a te beirásoddal nincs is igazán bajom, viszont Peterével.... |
Quote:
arra, hogy szerinted ezzel mi a baj(orinév) nem is mondok semmit, mert ha már magyarázni kell, akkor régen rossz. |
Quote:
de hogy legyek én is 3/3-as: 435095 5/S fasz gondolom csak azért van bent mert még nagyon friss:D |
Quote:
én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz... |
Quote:
|
Quote:
és az USA miket tett? sokkal több ember szárad a lelkén, vagyis szerintem az a minimum, hogy egy kategória... |
Quote:
mert ugye már az elején firtatva volt, hogy kinek mi az elfogadható :) engem pl. nem zavar se a Hitler, se a 3. birodalom.. pedig én se tartom helyén valónak ami történt régen... |
Quote:
|
Quote:
ezzel az erővel "tiltsuk ki" a Jeanne d'Arc(k) nevű orimat is, mert egyeseknek nem tetszik a szerepe a történelemben....holott az én szememben hősnő... és ez még nem is túlzó példa volt... |
All times are GMT +1. The time now is 10:58. |