Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Gyula 03-11-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 79215)
öhm a dr. genyával sztem semmi gond sincsen:D a dolf landban sincs sértő, végülis belelehet magyarázni, de mibe nem???
vannak más gonosz szülök is akik adolf-nak nevezik pici fiukat, amit pedig dolfiként szoktunk becézni... sőt ha van olyan ország hogy Beni-land, az se fog stimmelni mert Mussolini keresztnevére való célzás?

Héjj héjjj, Beni Land az én Beni barátom országa lesz szerintem, gondolom anarhban találtad, őt meg úgy hívják hogy Benjámin :)

a dolf land meg akár Dolf Landgreen-re is utalhat, aki ugyebr egy akció hős :)

kis OFF

azért haláli ez a besúgó rendszer :) boldog boldogtalan beköphető orik után kutat :)

TDK 03-12-2007 00:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79477)
Politikai szervezet neve, mely erősen kötődik aktuális eseményekhez, és nem kifejezetten pozitívakhoz.

a fent emlitett szervezet soha, semmilyen formában nem volt politikai, de még csak szervezet sem, mivel ez egymástól független terorista csoportok összefogása, együttmöködése.
Söt ha már szóba került a szervezet, mint szó, akkor leginkább a szervezetben található, rosszindulatú, áttétes daganathoz lehet hasonlitani.

Egyébként a te beirásoddal nincs is igazán bajom, viszont Peterével....

TDK 03-12-2007 00:41

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 79593)
ugyanilyen az Amerkiai Egyesült Államok, vagy USA stb...
akkor szerintem azokat az országokat is vonjuk be ebbe a kategóriába

ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy az Amerikai Egyesült Államok és az USA közé a vagy szó nem beilleszthetö :confused:

arra, hogy szerinted ezzel mi a baj(orinév) nem is mondok semmit, mert ha már magyarázni kell, akkor régen rossz.

Kutyuleee 03-12-2007 00:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 79594)
Héjj héjjj, Beni Land az én Beni barátom országa lesz szerintem, gondolom anarhban találtad, őt meg úgy hívják hogy Benjámin :)

a dolf land meg akár Dolf Landgreen-re is utalhat, aki ugyebr egy akció hős :)

kis OFF

azért haláli ez a besúgó rendszer :) boldog boldogtalan beköphető orik után kutat :)

kis másik off:D én is erre utaltam és Dolf Landgreen, meg a 2. kedvenc B-kategoriás szinészem:D az első ugyebár Chuck Norris:D

de hogy legyek én is 3/3-as: 435095 5/S fasz
gondolom csak azért van bent mert még nagyon friss:D

Peter 03-12-2007 06:30

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 79607)
ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy az Amerikai Egyesült Államok és az USA közé a vagy szó nem beilleszthetö :confused:

arra, hogy szerinted ezzel mi a baj(orinév) nem is mondok semmit, mert ha már magyarázni kell, akkor régen rossz.

külön nevekként jelennek meg a játékban, tehát beilleszthető a vagy ;)

én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz...

Dragi 03-12-2007 06:41

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 79614)
külön nevekként jelennek meg a játékban, tehát beilleszthető a vagy ;)

én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz...

Ha nagyon kötözködni akarunk bármelyik országnévben találunk rejtett tartalmat vagy bármi kivetni valót csak rosszmájúnak kell lenni :p De pl. az Al-Kaida engem zavarna a játékban és nem tudom hogy mondjuk egy 7 éves gyereknek hogy mesélnéd el mi az az Al-Kaida egy terror szervezet amely az USA ellen öngyilkos merényleteket hajt végre amibe több 100 Amerikai vagy más álampolgárságú ember hal meg. és erre még büszkék is ehhh. Egyik fél sem szent ezt valljuk be!Nem akarom védeni egyik felet se!

Peter 03-12-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 79615)
Ha nagyon kötözködni akarunk bármelyik országnévben találunk rejtett tartalmat vagy bármi kivetni valót csak rosszmájúnak kell lenni :p De pl. az Al-Kaida engem zavarna a játékban és nem tudom hogy mondjuk egy 7 éves gyereknek hogy mesélnéd el mi az az Al-Kaida egy terror szervezet amely az USA ellen öngyilkos merényleteket hajt végre amibe több 100 Amerikai vagy más álampolgárságú ember hal meg. és erre még büszkék is ehhh. Egyik fél sem szent ezt valljuk be!Nem akarom védeni egyik felet se!

én sem védeni akarom, csak akkor már egyenlő elbírálást nekik, szóval legyenek egy kategória...
és az USA miket tett? sokkal több ember szárad a lelkén, vagyis szerintem az a minimum, hogy egy kategória...

Zsáni 03-12-2007 07:54

Quote:

én boldog vagyok, és mégse teszem, mert nem tartom etikusnak :)
mert ugye már az elején firtatva volt, hogy kinek mi az elfogadható :)
engem pl. nem zavar se a Hitler, se a 3. birodalom..
pedig én se tartom helyén valónak ami történt régen...

Ati 03-12-2007 08:25

Quote:

kis OFF

Elég fura, hogy így értelmezed. A nevek szűrésének az a lényege, hogy TITEKET ne bántsanak a nevek. Ehhez nyilván a TI véleményetek is kell.

Zsáni 03-12-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79618)
Elég fura, hogy így értelmezed. A nevek szűrésének az a lényege, hogy TITEKET ne bántsanak a nevek. Ehhez nyilván a TI véleményetek is kell.

Na igen Ati, de ami az egyiket bántja, a másikat nem :)
ezzel az erővel "tiltsuk ki" a Jeanne d'Arc(k) nevű orimat is, mert egyeseknek nem tetszik a szerepe a történelemben....holott az én szememben hősnő...
és ez még nem is túlzó példa volt...

All times are GMT +1. The time now is 10:58.