![]() |
Davalon: nem neked vakeralok, nem akarlak megteriteni, csak elmondtam hogy en mit latok :D ennyi, szo sincs meggyozesrol, annyit mondtam az elejen hogy maradjon ugy minden ahogy van mert amugyis tap az elf..
Meg mondjuk az az 50% a gnomnal nem feltetlen jelent durva elonyt.. nade az hogy az ember nyugodtan aludhat a tekijeit biztonsagban tudva az mar inkabb :D:D |
Szavazás
Sziasztok
Sikerült betetetnem a szavazáshoz a hiányolt opciót. Aki ennek hiányában eddig nem szavazott az most megteheti. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennél biztos több embernek van véleménye a kérdésről. ;) |
Quote:
|
Ne haragudjatok, nem olvastam végig. (kicsit fáradt vagyok)
Ha jól láttam az első 4 lapból igazából 2 tábor alakult ki. Nem lenne az jó javaslat, hogy csak a faji varik nem csökkennek a szabi alatt? Így az elfek nem kapnak plusz előnyt, a többiek sem sírhatnak h kivételeznek az elfekkel, illetve ők is készülit spórolnak meg. A sikertelen gömb szabisok ellen azért nagyon elferdítené a játékot. |
Quote:
nem tudom, hogy technikai okok miatt változott ez meg anno (mondjuk ezt nem nagyon tudom elképzelni), vagy valami más miatt.. de akkor sem tudom miért:) |
Quote:
illetve olvastam "örökké tartó vari nincs" magyarázatot is. mondjuk ezt a mai napig nem értem, ha az orim nem fejlődik miért "megy mégis az idő" varik tekintetében :) ha egyébként az összes vari nem is tartana örökké a faji varikat biztos meg lehetne oldani könnyen hogy megmaradjanak. picit mégis visszaolvastam, és a jobb tolis az elf/félelf vitában kicsit pontosítanék: 1:1 arányban egyik sem tud a másikhoz átmenni (és nem egy pontszámon, hanem azonos toliszámon) 10000 vs 10000 bármilyen irányban sikertelen amit meg lakástekin spórol a félelf azt behozza tanyán meg bónuszon (nem kiélezett ori esetén) az elf. én egyébként most próbálom ki magam elf toliként, nem tetszik, hozzászoktam a 17 lopáshoz egy lehúzás esetén, az elfnek meg csak csökken csak csökken a készülije. Meg amint elf lettem kaptam annyi tűzgolyót mint addig összesen... |
Én pontosítok: Egy jó félelf nem is tart tanyákat. És nem csak a plusz lakásteki miatt jobb tolvaj a félelf.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:31. |