Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=143)

FJORD 12-01-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48923)
Nem értem fjord milyen tekimennységre célzott, de nem a teki határozza meg hogy jobb vagy e a lopósnál... akkor merj csak visszalopni, ha a lelopott szövidet te is le tudnád lopni annyira, amennyire a tettes tette (de ez is határeset, tehát megfontolandó hogy megvárod a tolisotokat :) ). A gömbölést pedig egy erős varistól nem fogod észrevenni, mert ha 2* több varival csinálta, akkor már nem jeleznek a varijaid.

Bocsi elírás volt toli akart lenni.:rolleyes:

dexter 12-01-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48923)
Nem értem fjord milyen tekimennységre célzott, de nem a teki határozza meg hogy jobb vagy e a lopósnál... akkor merj csak visszalopni, ha a lelopott szövidet te is le tudnád lopni annyira, amennyire a tettes tette (de ez is határeset, tehát megfontolandó hogy megvárod a tolisotokat :) ). A gömbölést pedig egy erős varistól nem fogod észrevenni, mert ha 2* több varival csinálta, akkor már nem jeleznek a varijaid.

Igen ez a 2xes épp nekem is eszembe jutott. Csakhogy épp a tolis akarta lopni. Jó, hogy nem sikerült neki. Na ez most patt helyzet, ha csak nem kockáztatok. Azért köszi a gyors válaszokat. Majd 4kor mérlegelek. És döntök. Oszt megek melózni.

dexter 12-01-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48929)
Bocsi elírás volt toli akart lenni.:rolleyes:

Mit írtál el?

FJORD 12-01-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48914)
Ha több a .tekid mint az övé miért ne.

teki -toli
De te úgy látszik azt olvastad amit kellett:D

dexter 12-01-2006 14:07

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48930)
Igen ez a 2xes épp nekem is eszembe jutott. Csakhogy épp a tolis akarta lopni. Jó, hogy nem sikerült neki. Na ez most patt helyzet, ha csak nem kockáztatok. Azért köszi a gyors válaszokat. Majd 4kor mérlegelek. És döntök. Oszt megek melózni.

Itt meg én rontottam. A tolisunkat akarta lopni, nem a tolis. Hiszen gőzöm sincs, ki lopott.

Burning 12-01-2006 14:08

dehogynem érted:) 2* annyi varija volt ezért nem láttad a második része a hsz-nek pedig arra utalt, hogy egy toli általában vakon nem lop, mert lehet, hogy az illető erős hadilag de nincs pénze ezért elvinni nem tud semmit a toli, a hadi viszont, ha rájön ki volt az akkor irt és egy tolinak ez fölös kockázat;)

dexter 12-01-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48940)
dehogynem érted:) 2* annyi varija volt ezért nem láttad a második része a hsz-nek pedig arra utalt, hogy egy toli általában vakon nem lop, mert lehet, hogy az illető erős hadilag de nincs pénze ezért elvinni nem tud semmit a toli, a hadi viszont, ha rájön ki volt az akkor irt és egy tolinak ez fölös kockázat;)

Most nem kekeckedni akarok. Egyáltalán nem az a szándékom, de pénzem is van bővel. De most elköltöm mind egy szálig, az tuti.

Burning 12-01-2006 14:39

nem vettem annak csak azt mondtad, hogy nem érted pedig a hsz-ed alapján úgy tűnt számomra, hogy érted.

dexter 12-01-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48961)
nem vettem annak csak azt mondtad, hogy nem érted pedig a hsz-ed alapján úgy tűnt számomra, hogy érted.

Én is azt hittem. Értem, mire gondolsz. Már értem. A tekit nem értettem, de nem volt annyi eszem, hogy megkérdezzem. Már minden ok!!!

Croissant 12-05-2006 08:49

dexter: akkor most hogy is vagy ezzel a szövegértéssel??? :) :) :)

All times are GMT +1. The time now is 09:47.