![]() |
Quote:
|
Bocs Laci, teljes mértékben igazad van.
Ime pár tipp a kezdőknek. Mindig egy országot gyúrjatok ki, aki legalul van. A többi klán termelje neki a kaját és a nyerset. Az az egy meg induljon meg egyéniben felfelé. Ez kezdőknek, biztosnságosabb mint egy klántámadás. Keressetek törpét, vagy beszéljétek meg egy 2/B-s orival, hogy törpként jöjjön fel, persze bányákkal. Még a csopi alján is iszonyú pénzt tud csinálni, ha pl etetitek, akkor még le se tudják ütni. Az elfek termeljék a kaját, s ha figyel a klán a sereget tartsák kint a piacon, a többlet kaja meg mehet a piacra, vagy a raktárba. Ne legyen szabis köztetek sose. Aki szabira megy, főleg ha gyakran, ki kell dobni!!! feltéve, ha klánszinten 20 körre nincs senki, akkor mehet szabizni :) Legyen egy bankosotok (ajánlott az elf) nála legyen kint annyi pénz, amiből sereget tudtok venni. Na ennyi, ezzel kezdetnek el lehet indulni, és remélem mondtam pár új dolgot azoknak, akik még nem jártak az A-ban. Ja és figyelni, figyelni, bent lenni folyamatosan, függők előnyben ;) |
Nem olyan félelmetes az az A csoport. :) Én is paráztam lépés előtt, de simán bevettek egy (nem full milliárdos) klánba és szépen haladunk. Nagy előny ha közel vagytok egymáshoz (2-3 körre).
Ha nincs sok pénzed az sem akkora probléma mert itt is lehet piacozni stb. Ráadásul ha pl elfel lép valaki akkor töbnyire bevédve halad, nem kell folyton sereget cserélgetni. Azt hiszem egy elf olcsón fenntartható (klántársam tudná megmondani) Most úgy is gyakran emlegetjük az olcsó államot. :D Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül, de hát ezt mindenki mérlegelje maga. (Én spec kerek 6 milióval léptem fel. :D , szóval nem vagyok nagypályás. No oké azóta gyarapodtam egy keveset. ;) ) Egyszóval gyertek bátran, nem olyan vészes mint a híre. |
[quote=Artúr]Nem olyan félelmetes az az A csoport. :)
Köszi Artúr! Igyekszem, de honnan tudja az ember, hogy jó klánba kerül, ill hogy jó klán veszi -e fel??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem eddig ez tetszik a legjobban:D:D:D |