Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm vari! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1380)

Valezius 03-27-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 82702)
mar hogyne lenne ertelme, ha kiindultal sereggel a celori fele, az meg bevasarolt +vedosereget... a varikat hiaba olod, attol meg vidaman pattanhat a sereged.
a masik fele meg az, hogy igenis tobb kart lehet okozni hadisnal a seregkillelessel, mint a varigyilokkal, ha 1szer abbol sokkal tobb van neki. ;)

Miért használnék vari gyilokot hadis ellen? Nem használok, de katona gyilokot se, mészárolni kell a hadist, azt kész. ;)

Szecsa 03-27-2007 17:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 82747)
Miért használnék vari gyilokot hadis ellen? Nem használok, de katona gyilokot se, mészárolni kell a hadist, azt kész. ;)

De ha feles készülid es befersz a gnomhoz, szépen hullik az a gnom vari... :)

Fransisco 04-06-2007 01:27

A gnóm variban az a jó, h egyszerre jó sok variját lehet lekapni. :D

Komolyabban: nem jó ötlet, ha ragaszkodsz a gnómhoz, menj át hadiba és mindenképpen legyél vip, különben a tekidnek annyi, és a lakástekivel az egységeid komoly hányadának is, ha meg szeretnél varis lenni, menj át óriásba! :)

Rántotta 04-10-2007 12:36

Nekem az első országom egy gnóm varis volt. És nem volt vele sok baj, hiába voltam 3 hullával egy szöviben. a top 30-ban szinte mindenkit végigvertünk, a szövijeimnek volt fejenként 11k elit nekem volt 10k vari 3k toli 4k íj betornyozva. Lehet hogy lopkodtam tőlem de csak nyersanyagot vittek az meg nem nagyon zavart, az óriás varisok nem tudtak bántani mivel rajtam volt mindig a mágikus pajzs, a környéken meg nem volt egy erősebb hadis szövi ami beüthetet volna.

Szerintem jó volt gnóm varisnak lenni, habár így a játeék elég unalmas volt, csak gömböztem meg felraktam a védő varázslatokat.

Burning 04-10-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by Geri220 (Post 70936)
Ide várnám azokat a tippeket amelyek a gnómokhoz szólnak (varikhoz!!!).

tudod kinek jó a gnóm varis??
az ellennek:D
és méghozzá azért, mert hullik, mint állat:D

Burning 04-10-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by Rántotta (Post 86459)
Nekem az első országom egy gnóm varis volt. És nem volt vele sok baj, hiába voltam 3 hullával egy szöviben. a top 30-ban szinte mindenkit végigvertünk, a szövijeimnek volt fejenként 11k elit nekem volt 10k vari 3k toli 4k íj betornyozva. Lehet hogy lopkodtam tőlem de csak nyersanyagot vittek az meg nem nagyon zavart, az óriás varisok nem tudtak bántani mivel rajtam volt mindig a mágikus pajzs, a környéken meg nem volt egy erősebb hadis szövi ami beüthetet volna.

Szerintem jó volt gnóm varisnak lenni, habár így a játeék elég unalmas volt, csak gömböztem meg felraktam a védő varázslatokat.

a top 30-ban 10k vari???
és nem tudtak bántani...:eek:
ez hány hekin volt??

Valezius 04-10-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 86468)
a top 30-ban 10k vari???
és nem tudtak bántani...:eek:
ez hány hekin volt??

Szerintem %-ra gondolt, de lehet, hogy tévedek.

Burning 04-10-2007 13:49

ezt én nem igazán nevezném varinak, mert vagy nem volt sok hekin, de nagyon brutál a védelem vagy sok hekin volt, akkor meg kevés a vari

Burning 04-10-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86469)
Szerintem %-ra gondolt, de lehet, hogy tévedek.

nem hiszem, mert az meg még kevesebb:D

Valezius 04-10-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 86472)
nem hiszem, mert az meg még kevesebb:D

Mi kevesebb? :confused:
top 30%!!!

All times are GMT +1. The time now is 05:50.