![]() |
Bár tulajdonképpen nem tartozik a Román 1/A-hoz, de mivel a román verzióval ez a topic foglalkozik, itt teszem fel a kérdést.
Azt tudom, hogy a Cuceritor hivatalos nyelve a román, azaz nyilvános fórumokon tiltás jár a magyar beszédért. Ugyanez vonatkozik a zöldekre is? Mert nekem van egy olyan problémám, hogy megértem ugyan amit nekem románul írnak, de válaszolni már nem tudok, mert képtelen vagyok egy tisztességes mondatot összerakni:) |
Quote:
|
Quote:
Ha nem érti, így járt:D Csak olyan vacak, hogy küldenek nekem egy tök udvarias ismerkedő levelet, és nem tudok rá felelni pedig illenék. |
Quote:
Ami másikat illeti: szerintem nyugodtan válaszolj angolul, vagy bárhogy, amit megértenek. Nagyobb udvariatlanság nem válaszolni, mint egy mindkettőtök számára érthető, harmadik nyelven ragálni az üzenetre. |
Quote:
Üdv Eke:) |
Quote:
|
nem vagyok forditto,de ha szoltok segittek barkinek
|
Quote:
Ez így valahogy nem stimmel. Ha angolul válaszolhatok, akkor feltételezem magyarul is. Honnan tudjam, hogy ő ért angolul? Nem beszélve arról, hogy én viszont nem értek:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Köszi az ajánlatot, lenne kivel fordíttassak magamnak, de a zöld személyes dolog, nem tartozik harmadik személyre, legalábbis általában. Szerintem. |
All times are GMT +1. The time now is 12:38. |