![]() |
Quote:
Jó lenne egy intézmény aminek a neve: "időszakos mnt" Az mnt mintájára lenne köthető és bárki bárkivel maximum 8 óra időtartamra naponta, bármilyen időszakra megköthetné. Ezidő alatt az mnt-hez hasonlóan semmiféle ártóakciót nem lehetne indítani. A megkötött időszakos mnt a megkötés napjától kezdve az adott napszakban életbe lépne és 8 óra múlva megszűnne. (egyébként a magam részérőlkötöttem már ilyet, de át lettem verve sajnos...) Nos emiatt a negatív élmény miatt gondolom úgy, hogy nem ártana intézményesíteni a dolgot. |
ilyen jó lenne. csak akkor mnt előtt kimenne a sereg és az mnt miatt már nem lehetne hazakísérni.
|
Quote:
|
így már értem. csak megint előjön az, hogyha vki csak éjjel tud lenni vagy olyan munkája van, hogy éjjel dolgozik gép mellett és nappal alszik? azzal ez kitolás. persze akkor nyílván nem kötik meg, ha az egyik szövinek ez inkább hátrány
|
Quote:
Az mnt időszakát a két fél határozná meg. |
kukaba ezzel az egesszel... ;)
|
Ha azt mondom hogy tetszik kapok pirosat??? :D :D :cool: :cool: :p :p Azért is tetszik. :)
|
miert kapnal. elmondtad a velemenyedet. sztem semmifele idoszaki korlat nem kell. ez meg az en velemenyem. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Ez amolyan időszakos fegyverszünet MNT ami a való életben is létezik. Lásd pl. fegyverszünetek a külömböző tárgyalási időszakok, ünnepek stb alatt. Jó ötlet. Érdemes beszélni róla :) Quote:
Itt felteszem a kérdést, hogy téged miért zavar, ha 2ország egymás között tőled teljesen függetlenül ilyet köt? Aktívan semmi köze a játékodhoz és nincs kihatással rád. Továbbá semmilyen károd nem származhat belőle. Ezen okokból kifolyólag nem értem a tiltakozásodat. Ha neked nem kell egyszerűen visszautasítod csakúgy mint a mostani hagyomásnyos MNT-t. A másik meg kukkantcs csak fel a topic elhelyezkedésére! ;)Miért kéne kukába tenni? Hiszen csak általánosan beszélgetünk a dologról. Innen semmi sem megy se kukába, se máshova, hacsak fel nem veti valaki a megbeszéléseknél. |
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |