Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Adó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1329)

Steve 01-21-2007 15:48

Az adó most kábé a morállengetésre jó, és mivel elég sok pénz folyik két csatornán be szerintem ez jó is így.

Xeper 01-21-2007 16:00

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 67877)
Az adó most kábé a morállengetésre jó, és mivel elég sok pénz folyik két csatornán be szerintem ez jó is így.

Bizony :)
Ezt írtam korábban is, csak még mindig nem sikerült megértenie :)

Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra... ha túlköltöd magad, akkor bizony előfordulhat hogy a morálod megindul lefelé a zsold hiánya mitt... ha emeled az adót, akkor olyan mintha kiszednéd a zsoldot... ha a zsoldot is vele emeled, akkor ott vagyunk ahol a part szakad, mert a zsold és az adó kb kiütik egymást.
Miért akarsz a semmire pénzt kapni? Éppen elég pénzkereseti lehetőség van a játékban. Emelkedő bevételek miatt pedig úgy járnánk mint anno a kereskedő személyiség bevezetésével. Ezt szerintem senki nem akarhatja. (ha meg elhanyagolható mértékben emelünk, akkor minek ez az egész téma? semmi értelme nem lenne)

Meteo 01-21-2007 17:31

értelem

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 67880)
Bizony :)
Ezt írtam korábban is, csak még mindig nem sikerült megértenie :)

Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra... ha túlköltöd magad, akkor bizony előfordulhat hogy a morálod megindul lefelé a zsold hiánya mitt...

Sajnos az a helyzet, hogy neked, nem sikerült megértdened, hogy én már rég értem, amit te mondasz. De mindegy.

Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra?
Túlkölteni magam?

Nekem ez még sajna egyszer sem sikerült, úgyhogy jelenleg az adónak számomra semmi szerepe sincs. Ezt értsd meg, ha tudod.

Ja, és már 61M aranyam van. És még mindig nem azért, mert megemeltem az adót...

Legyen nagyobb az adó!!!

Dragi 01-21-2007 17:34

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 67932)
Sajnos az a helyzet, hogy neked, nem sikerült megértdened, hogy én már rég értem, amit te mondasz. De mindegy.

Túlkölteni magam?

Nekem ez még sajna egyszer sem sikerült, úgyhogy jelenleg az adónak számomra semmi szerepe sincs. Ezt értsd meg, ha tudod.

Legyen nagyobb az adó!!!

Miért ?:) ne az adóból akarj meggazdagodni :) Jó az úgy ahogy van
Vagy ha az adóból akarsz meggazdagodni tartsd 100%-on és viseld a következményeket :p

Valezius 01-21-2007 17:35

Építs sok házat, meg pár piacot, hogy ne legyen nagy a munkanélküliség, és akkor több adót tudsz beszedni. :p

karesz6 01-21-2007 17:36

Quote:

Túlkölteni magam?

Legyen nagyobb az adó!!!

61M= 61 milla? Nekem annál több van és az adóm 10% de csak azért mert nemrég sikerült kicsit kiköltekezni és hogy tuti kibirja az esetét emeltem rajta egy kicsit. :D Túlköltekezni meg lehet hogy néha szükségszerű pl.: jön a sereg nincs maxon a haditeki mert ellopták de ha így marad beüt a sereg de ha maxon lesz akkor nem és véletlenül nincs elég pénz az oriban --> minden fellelhető pénzed esetleg még a segélyt is tekibe költöd. :D

Maradjon az adó így. :p

Grabi 01-21-2007 17:37

anno mikor magas morálnál többen jöttek be éhezéskor mint el, akkor ígyis-úgyis osztottam pénzt és végig 100on volt mind az adó mind a morál :)

Xeper 01-21-2007 17:50

Quote:

Túlkölteni magam?

Legyen nagyobb az adó!!!

Taníts mester!

Ha megértetted volna, nem replikáznál.

Meteo 01-21-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 67937)
Miért ?:) ne az adóból akarj meggazdagodni :) Jó az úgy ahogy van
Vagy ha az adóból akarsz meggazdagodni tartsd 100%-on és viseld a következményeket :p

Legyél szíves még egyszer elolvasni az előző 1-2 oldalt, ott kifejtettem, hogy ebből mért nem lehetne meggazdagodni!!!

Miért mindenki ezzel a nyomi meggazdagodás dumával jön?

Meteo 01-21-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67941)
61M= 61 milla? Nekem annál több van és az adóm 10% de csak azért mert nemrég sikerült kicsit kiköltekezni és hogy tuti kibirja az esetét emeltem rajta egy kicsit. :D Túlköltekezni meg lehet hogy néha szükségszerű pl.: jön a sereg nincs maxon a haditeki mert ellopták de ha így marad beüt a sereg de ha maxon lesz akkor nem és véletlenül nincs elég pénz az oriban --> minden fellelhető pénzed esetleg még a segélyt is tekibe költöd. :D

Maradjon az adó így. :p

Ezzel csak egy baj van: "véletlenül nincs elég pénz az oriban"?

Miért ellottóztad? :)

All times are GMT +1. The time now is 12:16.