![]() |
Az adó most kábé a morállengetésre jó, és mivel elég sok pénz folyik két csatornán be szerintem ez jó is így.
|
Quote:
Ezt írtam korábban is, csak még mindig nem sikerült megértenie :) Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra... ha túlköltöd magad, akkor bizony előfordulhat hogy a morálod megindul lefelé a zsold hiánya mitt... ha emeled az adót, akkor olyan mintha kiszednéd a zsoldot... ha a zsoldot is vele emeled, akkor ott vagyunk ahol a part szakad, mert a zsold és az adó kb kiütik egymást. Miért akarsz a semmire pénzt kapni? Éppen elég pénzkereseti lehetőség van a játékban. Emelkedő bevételek miatt pedig úgy járnánk mint anno a kereskedő személyiség bevezetésével. Ezt szerintem senki nem akarhatja. (ha meg elhanyagolható mértékben emelünk, akkor minek ez az egész téma? semmi értelme nem lenne) |
értelem
Quote:
Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra? Túlkölteni magam? Nekem ez még sajna egyszer sem sikerült, úgyhogy jelenleg az adónak számomra semmi szerepe sincs. Ezt értsd meg, ha tudod. Ja, és már 61M aranyam van. És még mindig nem azért, mert megemeltem az adót... Legyen nagyobb az adó!!! |
Quote:
Vagy ha az adóból akarsz meggazdagodni tartsd 100%-on és viseld a következményeket :p |
Építs sok házat, meg pár piacot, hogy ne legyen nagy a munkanélküliség, és akkor több adót tudsz beszedni. :p
|
Quote:
Maradjon az adó így. :p |
anno mikor magas morálnál többen jöttek be éhezéskor mint el, akkor ígyis-úgyis osztottam pénzt és végig 100on volt mind az adó mind a morál :)
|
Quote:
Ha megértetted volna, nem replikáznál. |
Quote:
Miért mindenki ezzel a nyomi meggazdagodás dumával jön? |
Quote:
Miért ellottóztad? :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:16. |