![]() |
Na megint megszültem a spanyolviaszt és iszonyatos ingerenciát érzek hogy leirjam szóval ezt inkább itt teszem. :D:D:D
Van egy topic a Tartalékok lecsökkentése céljából ahol iszonyat mennyiségű okosság öszpontosul. :D Nah volt nekem egy régebbi best of om amit majdnem odairtam de szerencsére elszámoltam 10 ig és itt vagyok.:cool: :cool: Ha jól emlékszem egy törp fajivaris topicban alkottam ezt meg és kb ez is a piacon lévő árúkat babrálja. A lényege hogy a törp varik érzékelnék azokat a karavánokat amik a piacról úgy térnek haza hogy azokat el is rabolnák a gonoszok és tulajdonképp a törpök ezekre a karavánokra kimehetnének sereggel és elhozhatnánk.:D Azt hiszem ez is az egyik általam alkotott gyöngyszemekhez tartozik.:D:o :o |
nagyon tetszik... a topic fénypontja:D szerintem a félelfek érzékeljék, ha valakinek a tolvajainak a készültsége alacsony, de sok nyersanyaga van:D
|
Azért jó hogy ezt itt kiadod magadból, sok ilyen van ott ahonnan ez jött? Írd le egy papírra, rakd egy üvegbe és bízd a Dunára;)
|
Quote:
|
Nekem tetszettek nagyon Kisbér éhezés, ártóvari meg mittudomen milyen esemeny hatasara torteno kepzes leallasok otletei :D :D
|
Quote:
|
Azért ha valaki hozzá szeretne szólni az első javaslatomhoz, az tegye meg nyugodtan. :)
|
Bocs Kutyuleee tényleg nem értettem. :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:42. |