Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Krin 01-12-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 65258)
...és így 143 lovas, a szövetséggel és egy tábornokkal együtt halált megvető bátorsággal rongyolt neki tízezer tornyos íjásznak :D:D:D...

...na igen lehet nem ártana ilyen esetben egy tábornok helyett egy tanácsnokot tartani a háború oldalon, aki rákérdezne:
BIZTOS?

:D :D :D

Burning 01-12-2007 12:45

hát szerintem, ha tábikkal kezded jobban jársz, mert akkor nem hal meg senki, és ha jól tudom támadósereg híján egy tábi egymaga nem mehet el;)

Andrew 01-12-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Krin (Post 65262)
...na igen lehet nem ártana ilyen esetben egy tábornok helyett egy tanácsnokot tartani a háború oldalon, aki rákérdezne:
BIZTOS?

:D :D :D

hogy majd jól kioktasson ha vmi röhelyeset akarok csinálni??
na ne máááár :D:D:D:D
így legalább mindenki röhöghetett egy jót ;)

Andrew 01-12-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 65266)
hát szerintem, ha tábikkal kezded jobban jársz, mert akkor nem hal meg senki, és ha jól tudom támadósereg híján egy tábi egymaga nem mehet el;)

ha a tábikkal kezdem, leütöm az 5öst, aztán átkattintok a lovakhoz és elkezdem írni: 1, 4, 3 és itt cseszem el, és ütök entert, akkor kimennek a lovak, nem lesz tábim, és még a betervezett támadást se indíthatnám el, de legalább a morálom is esne :D

Burning 01-12-2007 12:48

ja, hogy így volt értve:o

Krin 01-12-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 65268)
hogy majd jól kioktasson ha vmi röhelyeset akarok csinálni??
na ne máááár :D:D:D:D
így legalább mindenki röhöghetett egy jót ;)

...na ja és ha még a gömböt is érteni némileg, akkor még L is küldene melegebb helyekre és felmondana:-)
...bár kétségtelen, hogy akkor nem lenne mit mesélni a szöviknek:D :D
...egyébként az ilyen úgy jó ha nem veszed észre mit csinálsz, és szólsz a tolisnak, hogy lopja le a tekijeit, a varis meg rengesse, hogy biztos nyerjél:-D

Burning 01-12-2007 12:53

mondjuk, ha több körre mész akkor elképzelhető lett volna, hogy beférsz. bár ez nem 143 pacinál hanem 14333 pacival lenne igaz.

Andrew 01-12-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 65275)
mondjuk, ha több körre mész akkor elképzelhető lett volna, hogy beférsz. bár ez nem 143 pacinál hanem 14333 pacival lenne igaz.

azért a 4 másik tábi nem maradt otthon ultizni:D

Burning 01-12-2007 12:59

hát gondoltam, hogy akkor már mész is támadni, ha azt akartál:)

Andrew 01-12-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Krin (Post 65272)
...na ja és ha még a gömböt is érteni némileg, akkor még L is küldene melegebb helyekre és felmondana:-)
...bár kétségtelen, hogy akkor nem lenne mit mesélni a szöviknek:D :D
...egyébként az ilyen úgy jó ha nem veszed észre mit csinálsz, és szólsz a tolisnak, hogy lopja le a tekijeit, a varis meg rengesse, hogy biztos nyerjél:-D

lenne ott nagy röhögés:)

hmmm most kezdene el megjönni a szöviseim... majd mondok nekik vmi okosat:D

All times are GMT +1. The time now is 12:44.