Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Remedy 12-05-2006 16:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50993)
Gratuláloik, igazán értékes és értékelhető szavazatok születnek így.

Oké gyerekek, a szavazást lezárom, ennek semmi értelme. Majd eldöntöm egyedül, és közlöm, hogy mi a végeredmény.

Szerintem par bugyuta ember miatt nem kell ilyen drasztikus lepeseket tenni... vagd ki oket a forumrol, aztan a tobbiek beszelhetnek tovabb :P

Ati 12-05-2006 16:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 50998)
Szerintem par bugyuta ember miatt nem kell ilyen drasztikus lepeseket tenni... vagd ki oket a forumrol, aztan a tobbiek beszelhetnek tovabb :P

Eddig a szavazatok kb fele használhatatlan. Ennek semmi értelme.

Xeper 12-05-2006 16:29

A becsúszó szavazatom az 1-es: már a másik topicban kifejtettem, hogy szerintem a nehezített lépési követelményekkel végigmászni 5-2 szinteken kb egyenlő az A megmászásával.
Talán a top 1. helyezéses amit sokallok, a követelményeken talán kicsit (kicsit! :) ) könnyíteni is lehetne, de a fokozódó nehezítéssel egyetértek.

zaff 12-05-2006 16:32

bocsi ha kell

Quote:

Originally Posted by laci (Post 50997)
Köszi, így kell komolytalannát tenni egy megbeszélést. Ne felejtes el majd a belső fórumon panaszkodni, amint változások lesznek :mad: :mad: :mad:

- nem akartam elkomolytalankodni:mad: bocsánat ha megsértettem valakit nem volt szándékos ! de tényleg úgy gondolom hogy ez már egy olyan csont amin lehet rágódni, kb fele- fele arány a két verzió Ati meg döntsön Ö a rendszergazda

Ati 12-05-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51000)
Eddig a szavazatok kb fele használhatatlan. Ennek semmi értelme.

21 szavazat érkezett ugye, nézzük szépen:

cst az életben nem szólt hozzá a témához. -1
zaff el se olvasta miről van szó. -2
Lacika gőzöm nincs kicsoda, összesen 2 beírása van a fórumon, teljesen más témákban. -3
Seldon megintcsak az életben nem szólt hozzá. -4
Unicum még egyetlen egyszer sem írt a fórumra. -5
yenkie megmagyarázta, hogy miért más legyen, majd arra szavazott, amire. -6

Oké, ez nem is a fele, csak közel harmada, ami értékelhetetlen... :)

Senki 12-05-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50987)
A 2-es javaslat szerint mindenképp fel kell menned az A-ba, de csak 30%-ot kell teljesítened, akkor is, ha többszemélyiségű országod van. Ez esetben B-ből csak akkor fordulhatsz, ha az A-ban van országod, ami megfelel.

én ezt támogatom... kékszámos és nem kékszámos orinak is csak a top30%ig kelljen elmennie a forduláshoz A-ban, de azért a szint kötelező legyen.

laci 12-05-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51004)
21 szavazat érkezett ugye, nézzük szépen:

cst az életben nem szólt hozzá a témához. -1
zaff el se olvasta miről van szó. -2
Lacika gőzöm nincs kicsoda, összesen 2 beírása van a fórumon, teljesen más témákban. -3
Seldon megintcsak az életben nem szólt hozzá. -4
Unicum még egyetlen egyszer sem írt a fórumra. -5
yenkie megmagyarázta, hogy miért más legyen, majd arra szavazott, amire. -6

Oké, ez nem is a fele, csak közel harmada, ami értékelhetetlen... :)

Már majdnem megsértődtem ;) Más fórumokon Lacika néven (is) futok ugyanis :D

Azért ha javasolhatom, hagyd még kint egy ideig a szavazást, legalább lássuk, mi lesz belőle, de adj egy határidőt, amíg szavazhat az, aki még nem tette meg.

Goldy 12-05-2006 16:37

Ati, megértelek....

Madzin 12-05-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by laci (Post 51006)
Már majdnem megsértődtem ;) Más fórumokon Lacika néven (is) futok ugyanis :D

Azért ha javasolhatom, hagyd még kint egy ideig a szavazást, legalább lássuk, mi lesz belőle, de adj egy határidőt, amíg szavazhat az, aki még nem tette meg.

Elozoleg:”Aki nem tudja mire szavaz az ne szavazzon mert ugyse lesz beszamitva” ezt ugye te dontod el? Akor meg minek ez a vita forum? Tessek szepen megbeszelni azokkal egy sor mellett akiknek a velemenyere halgatsz es figyelembe veszed.

laci 12-05-2006 16:38

Quote:

Originally Posted by Madzin (Post 51008)
Elozoleg:”Aki nem tudja mire szavaz az ne szavazzon mert ugyse lesz beszamitva” ezt ugye te dontod el? Akor meg minek ez a vita forum? Tessek szepen megbeszelni azokkal egy sor mellett akiknek a velemenyere halgatsz es figyelembe veszed.

Asszem rosszat idéztél :D

All times are GMT +1. The time now is 08:24.