Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Híres Hódítósok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1127)

Puppi 12-22-2006 10:48

Hires ,hirhedt Hoditosok de jo is lenne kozejuk tartozni :) Nalam ezek az emberek vannak a listamon Serg,Apo,Ragi, Midegyiktol rengeteget tanultam vagy egymast kepeztuk .Kulon koszonet illeti Serg baratomat aki hosszu evek ota kitartott mellettem ,nalanal konokabb embert nem is ismerek talan csak jomagamat :D Ok megedremlik hogy benne legyenek abban a bizonyos listaban :cool:
Ezuton kivanok Kellemes Unnepeket es Boldog Karacsonyt nekik es minden hoditos tarsamnak es ellenfelemnek :D

Gyula 12-22-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 58426)
Hires ,hirhedt Hoditosok de jo is lenne kozejuk tartozni :) Nalam ezek az emberek vannak a listamon Serg,Apo,Ragi, Midegyiktol rengeteget tanultam vagy egymast kepeztuk .Kulon koszonet illeti Serg baratomat aki hosszu evek ota kitartott mellettem ,nalanal konokabb embert nem is ismerek talan csak jomagamat :D Ok megedremlik hogy benne legyenek abban a bizonyos listaban :cool:
Ezuton kivanok Kellemes Unnepeket es Boldog Karacsonyt nekik es minden hoditos tarsamnak es ellenfelemnek :D

Szégyenlem a pofámat nagyon :((( Ragit már nekem is meg kellett volna említenem :(

Ő volt az első nagy játokos az A-ban aki a szárnyai alá vett és ezt azt tanitott nekem.

Figaro 12-22-2006 20:38

Normal:Aurrie,Angel,Arrakis,Apo,Balee,Euron,Észak, Fegya,Kacsa,Monro,Ragi,Serg,
Tuvalu,Wand,Zou

Regen Anarchot is reszben ök uraltak a rengeteg atrakott multis orikkal:)

Anarch: Hulla es Never egyertelmüen

lopi

Gyula 12-23-2006 17:25

Anarhbol kimaradt Lopi és Zsoké :)

Ati 12-23-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58859)
Anarhbol kimaradt Lopi és Zsoké :)

Nem lettek áttéve? Mi az orijuk, gyorsan átdobom még őket... ;)

Gyula 12-23-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 58860)
Nem lettek áttéve? Mi az orijuk, gyorsan átdobom még őket... ;)

Hee???? Sorojjam fel őket??? Ott a külső fórum nézd meg az orilistájukat és pakolgasd össze vissza ahová csak akarod :))

Lopi biztos szeretni fog ha a szép nagy orijait az Y éléröl átdobálnád a 4/L-be :DDD

Never 12-23-2006 18:05

Quote:

Originally Posted by Figaro (Post 58661)

Anarch: Hulla es Never egyertelmüen

lopi

Nem gondoltam volna,hogy híres vagyok :)
Nálam a példakép Aurri (csak meg ne tudja :) ).

Figaro 12-24-2006 10:36

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58863)
Hee???? Sorojjam fel őket??? Ott a külső fórum nézd meg az orilistájukat és pakolgasd össze vissza ahová csak akarod :))

Lopi biztos szeretni fog ha a szép nagy orijait az Y éléröl átdobálnád a 4/L-be :DDD

Lehet merges se lennek:))

bari 12-24-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Never (Post 58865)
Nem gondoltam volna,hogy híres vagyok :)
Nálam a példakép Aurri (csak meg ne tudja :) ).

Pedig az vagy, Lopival együtt... :p

De ne feledkezzünk ,meg a főleg anarchos Jupiról sem, sztem ő is megemlíthető itt, igaz nem mindenki szereti, de a tudását azért el kell ismerni...

Never 12-24-2006 11:04

Quote:

Originally Posted by bari (Post 59558)
De ne feledkezzünk ,meg a főleg anarchos Jupiról sem, sztem ő is megemlíthető itt, igaz nem mindenki szereti, de a tudását azért el kell ismerni...

Valóban,őt is sokan ismerik,nem csak anarchosok :)

All times are GMT +1. The time now is 11:18.