Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Synkel 11-30-2006 12:04

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48203)
Bocsáss meg, nem tudom ki vagy, de van kis számod?
Ha igen hányas?

Ha 3 alatt vagy, akkor kérlek töröld a bejegyzésed!

6-os van neki:)

FJORD 11-30-2006 12:05

:( Egyébként kéktelen vagyok:(

porika 11-30-2006 12:15

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48203)
Bocsáss meg, nem tudom ki vagy, de van kis számod?
Ha igen hányas?

Ha 3 alatt vagy, akkor kérlek töröld a bejegyzésed!

6-os és most vagyok a célegyenesben a 7-ért. Bár nem értem miért kellene törölni, ha kissebb.
Egyetértek a nehezítéssel, de az A-t ebből hagyják ki.

Goldy 11-30-2006 12:20

Kisbér: de én nem akarok az A-ban játszani... mert az számomra nem játék hanem tipródás. Az egy dolog hogy most még nem lenne gond a fordulás, de egyenlőre még úgy tervezek hogy a jövőben is szertnék játszani, de nem egy olyan csoportban ahol százéves orik trónolnak a top-ban. Nem véletlenül lett a szabis hekivesztés is bevezetve, hogy ez legalább a normális csoportokban ne forduljon elő.

Akinek bejön és van kedve 3 évi teki írás és pénzfelhalmozás után nekiugrani a topnak hát hajrá, de ne legyen már kötelező...

lacqa 11-30-2006 12:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48172)
Remélem, nem számítok Juniornak :)
De a javaslatom még mindig az, A-ban lévő orinak ne kelljen teljesítenie a B-ben levő ország top%-át. Cassandra felvetése egy orirról miatt viszont akkor azon is kellene finomítani, hogy akinek van 1 orija 4 szemmel, az ne szívjon A-ban emiatt. Bár kétlem, hogy annak 1 orija lenne :D
Akkor legyen A-ban top30% helyett top 20% a követelmény, bármilyen szmú is az ori, az is elég kemény, de ne tovább....

vélemény?

nem vagy junior member, és nem tegnap kezdtél vitatkozni itt a fórumon, ergo nem neked írtam.

nekem bitboss javaslata tetszik továbbra is:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...7&postcount=70

ez a javaslat nagyon jó kompromisszumot ad, esetleg a számokon lehet kicsit változtatni az egyensúly megteremtéséhet, de alapvetően jó.

ezzel nem lesz sokkal könnyebb a több országot tartóknak mint azoknak akik nem maradnak fent az A-ban, és egyiküknek sem lesz teljesíthetetlen a feladat.

Goldy 11-30-2006 12:58

Nekem ez nem tetszik
Ezzel a B-ből fordulók büntetve vannak, teljesítsem a B-ben a 15%-ot és + az A-ban még a 10%-ot mert B-ből fordulnék?
Ha meg csak simán A-ból akkor meg elég a 15%?
Ez így nekem nem stimmel

lacqa 11-30-2006 13:00

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48227)
Nekem ez nem tetszik
Ezzel a B-ből fordulók büntetve vannak, teljesítsem a B-ben a 15%-ot és + az A-ban még a 10%-ot mert B-ből fordulnék?
Ha meg csak simán A-ból akkor meg elég a 15%?
Ez így nekem nem stimmel

ez azért van, mert az A-ban már fent van az országod, és nem fellépési határon van jó eséllyel, hanem az előző B-böl fordulásnál szükséges %-on, azaz minimum 30% környékén. míg aki egy országgal megy körbe, annak 2400 hekiről indulva kell elérnie. ezért éppenhogy az lenne igazságtalan, ha azonos % lenne kötelező.

Goldy 11-30-2006 13:07

Ezzel továbbra is az a bajom hogy kényszerűségből játszanom kell az A-ban ráadásul szigorubb feltételekkel, mintha csak simán végigviszem.

nem értem mi a baj azzal hogy ha az A-s orim teljesíti a saját feltételeit akkor a B-s fordulhasson ha teljesítette az övét + a 2k kört
Miért kell feltétlenül A-ba menni játékszernek?

lacqa 11-30-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48232)
Ezzel továbbra is az a bajom hogy kényszerűségből játszanom kell az A-ban ráadásul szigorubb feltételekkel, mintha csak simán végigviszem.

nem értem mi a baj azzal hogy ha az A-s orim teljesíti a saját feltételeit akkor a B-s fordulhasson ha teljesítette az övét + a 2k kört
Miért kell feltétlenül A-ba menni játékszernek?

mert az hogy a B-ből lehet fordulni, azért lett bevezetve, hogy azok _is_ tudjanak fordulni, akik szertnének az A-ban - a játék alapmenetének megfelelően - hosszabb időt tölteni, és minél magasabbra jutni. (mellékszál: tehát azt hogy nem kellett eddig játszani különösebben az A-ban, azt azoknak köszönheted, akik viszont mindkét játékmódot kedvelik :p :D )
tehát az általad vázolt esetben neked _sokkal_ könnyebb dolgod van, mint annak, aki a legegyszerűbb módon szeretné játszani a játékot (egy orival forog körbe), mert neked egyszer kell teljesítened a feltételt, és azt megtartani, míg neki kétszer kell elérni azt a bizonyos %-ot.

Ati 11-30-2006 13:17

Már előre látom, hogy hatalmas lehurrogás lesz belőle, de anno valaki felvetette, hogy mi lenne, ha az A-t teljesen ki lehetne hagyni, annak, aki nem akar ott játszani, viszont a B-ből fordulás esetén nem járna azonnal a +személyiség, hanem 2x kellene megtenni a kört +1 személyiségért...

All times are GMT +1. The time now is 21:10.