![]() |
Üdv-
nem rossz ak a változtatások (nagy része nem érin, kis orival vagyok, még egy személyiséggel). ami nem tetszik, ha 5 szinten 700 hekin alkotsz elmész szabira(kihegyezett orid van), nem tudsz belépni 5 napig akkor el is tűnik 100 hekid, ezzel a sereg is, s mivel véletlenszerűen történik, lehet nem lesz elit, valaki megüt,(haragosod van) aztán 700 hekiről 7-8 nap alatt 500 hekin találod magadvagy lejebb. Lehet hónapok munkája veszik el. Ellenben ha lépnél amúgy is bontasz, s akkor elgalább a feles sereget ki is tudod árulni, ott is elmegy 100 heki, de lehet nyersz vele több száz millát. Gil- |
Quote:
|
A változásokkal kapcsolatban csak annyi az aggodalmam, hogy sok változás a JKSZ melegágya. Én nem akarok senkről rosszat feltételezni, de azért mindannyian találkoztunk már játékunk során csúnya dolgokkal.
Egy kék számosnak már van olyan 5-ös szint ahol akár 2500 hektárra felkell mennie amiből 600 vihet tovább. Ergo földleadás az ismerős kék számosoknak. Ha valaki 650 hektáron leszabizik 72 órára inkább leadja a földet szövitagnak szabiről vissza jöve visszaüti és utána visszacsatlakozik...stb... Szóval érdekes szituk alakulhatank ki. A kérdésem: Ezek a dolgok képezhetik megbeszélés tárgyát? Vagy ne is feltételezzünk a játékosokról ilyen rosszakat?:cool: Minimum föld bevezetése az alsóbb csoportokra, baráti ország fogalma 1/A-n kivül stb... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de szerintem ő nem ilyen csopiba fog fordulni. |
Quote:
|
Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, hogy a hekicsökkenés a szabis oriknál a fellépési határról szólt. De azt nem tudom, hogy az ALSÓ határ, vagy FELSŐ határról van szó. |
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |