![]() |
Quote:
Szerintem ezt is be lehet vinni a "szövijeim lássák az eseményeimet" kategóriába, csak a "fontos" szót kivenni onnan... És akkor ki/bekapcsolható. |
Sziasztok!
Nagyon jonak tartom az otletet szinekkel vagy anelkul is. A szovijeim, hogy lassak vagy nem az legyen opcionalis. |
Nagyon jó ötlet! Támogatom!:)
|
Hát amúgy télleg jó, de sztem az ötletgazda jól kitalálta és nem csak úgy beírta ide, legyen más színnel a másféle akció sikere/bukása........
|
Quote:
|
Szerintem is jó ötlet, hogy benne legyenek az eseménylistában ezek az akciók is és az is, hogy a szövetségeseim is lássák ezeket az eseményeket. (szerintem azért vannak egyesek szövetségben, mert egy csapatot alkotnak. és ha igen, akkor nem lehet titok egymás előtt az ilyen jellegű akció sem).
|
az ötlet jo, legalább nem kell kérdezgetni sose:))
|
Támogatom.
A lapfüles megoldás az jó lenne, viszont nem kellenek színek. így lehetséges, hogy egy hatalmas színkavalkád jönne ki belőle.:) |
Támogatom.
Sokszor macerás kérdezgetni v. fórumra betenni hogy mit mikor és milyen eredménnyel hajtottam végre. |
Na ezt a topicot is végig olvastam. Nagyjából az Ati által helyeselt dolgokkal értek egyet.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |