![]() |
Quote:
én viszont aszem a női "nemet" erősítem,uh nem megyek,bocsi,majd máskor,máshol,máshogy,blabla:) |
Quote:
minden esetre sajnálom, meg blabla me:cool: g blabla:)):cool: :rolleyes: |
Quote:
és a blabla se hiányozzon:) |
Már csak egy hét. :)
|
már csak 5 nap!
|
Ha már ilyen közeli az időpont, akkor jó lenne tudni vmi közelebbit...
pl.: - találkozás (hol, mikor, kivel), - mit vegyünk, mit vigyünk a közös főzéshez, - stb. |
Quote:
Velem kell találkozni de előtte jó ha szóltok telefonon ki merről jön mert ugy segitem hogy kitaláljon a tópart közelébe! Pestről -> Gyöngyös nél lejönni az autópályáról és menni a régi 3 uton tovább Miskolc irányába a második leágazás balra Visonta nevezetű község ott valahol meg állni és megvárni mig egy sötét szürke suzuki fel nem villan miután telefonáltatok!! kb 10 perc:) Egerből szintén itt kellene befordulni de jobbra és valahol meg állni és hivni engem, ! Busz!: Gyöngyös pu. leszállás és telefon nekem azt jövök ez 15 perc:) addig vig pisilés meg langyos Büfés Kv. ivás! Telefon 20/ 933 9611 vagy 30/ 525 8618 mindig nálam vanak:) Menü: Csirke ragu leves szombaton kb 15 óra tájra és disznótoros ( hurka ; házi kolbász kruval egyszerűbben burgonyoval) reggeli vasárnap rántotta bacon szalonnával Kv. teja, vegyes pálinkával:) szoba elfoglalás 10 után elhagyás 10.00 ig! kettő - 3 áygas szobák vannak zuhanyzóval saját Tv vel fütött a létesitmény! takaritani nem nagyon kell de azért nem árt vigyázni Mosogatni a végén mindent elkell:( Én bevásárolok oszt a végén osztunk szorzunk ha elfogadjátok! piat is veszek bár ha mindenki oz magával akkor abból nem sokat kell utólag beszerezni! A falu neve amely melett leszünk Markaz (heves megyében keresétek) ha valaki odáig jön az tökély:)) a tópart onnan 3 perc:) még gondolkodom mit is hagytam ki:) ;) ;) :confused: |
Köszi a részletezést :):)
Engem az is érdekelne, h mi (mivel ugye péntekre terveztük a leutazást), hogyan, mikor oldjuk meg a találkozást? |
Lehetne kérni még egy névlistát, hogy kik is lesznek ott?
|
Bocsi, nem tudok menni, ma begipszelték a karomat. Jövő héten veszik le. Teniszkönyök, pedig soha nem teniszeztem :(
|
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |