![]() |
Én a határokat hüleségnek tartom. Annak idején Huulát nem akarta felengedni Aurri mégis feljutott. Nekem az véleményem, hogyha érdemes lenne ugyis rengeteg határsértő lenne. De ott a 90 nap és az ijesztegetés:) . Ráadásul unalmas
|
nekem se jön be ez a diktatórikus rendszer de ez van. ha magasra merészkedsz sajna megvan az esély jön pár sereg... ezellen nincs mit tenni el kell fogadni
|
Mi az hogy nincs mit tenni?Sztem lehetne mit tenni ez ellen :)
|
Quote:
de szép is lene a határvédők a többiek ellen:rolleyes: ;) és mondjuk én se szívesen kockáztatnám az orim mert ha nem nyerek akkor földelnek:D |
miért több ember?:)
egy nem elég? |
Quote:
Mellesleg akinek nem teccik ez a dolog és a fentieket szapulja az próbáljon meg az ő piaci egységeik nélkül játszani, lehetetlen... És azt folyamatosan kinnt artani azt jelenti hogy nincs egy nap szünet se, márpedig nemtom hányan vállalják ezt be... |
És vajon kinek lenne több vesztenivalója?
Nekem,vagy azoknak,akik ellenem jönnek? |
Quote:
elég egy ember is sok orival. mondjuk már 2 hónapja nem voltam anarchba:D de sztem is lehetne tenni csak ahhoz kellene lenni olyannak aki tesz is |
errol csak annyit mondanek h
a hatarok ellen nem tehet senki semmit megpedig azert mert tegyuk fel lever vki 1 hatarvedot, lever mkit fentrol utana o lesz fenn, es o sem szeretne h leverjék ezért ő megalapitja a következő hatarorseget es igy tovabb... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |