View Full Version : hogyan szoktam csalni
X csucsika
01-28-2006, 16:10
ujj orit ugy kell csinalni,hogy elotte kerjetek valakitol 200-300millt kolcson
meg vedelem alatt epuljetek es teljetek
utanna utni utni utni
:-)
ha a megvalositasrol kerdesetek lenne keressetek meg
csucsika
280262:D :D :D :D
director
01-28-2006, 16:17
:) csucsi, ez is egy remek módszer, és sokan alkalmazzák is.. de kevésbé hogyismondjam.. korrekt:)
X csucsika
01-28-2006, 16:21
az korrekt hogy csinalsz 1200ijjat 10toronyba
1k varit 600tolit
es 133konytarral irod a tekit????????
director
01-28-2006, 16:25
elég korrekt, mivel nem ütközik a szabályokba, szerintem:D
X csucsika
01-28-2006, 16:27
föleg ugy hogy fontvagy az 1a ba
tudod hova fordulsz,es akkor kezdessz tekitirni
es mielott fordulna kiarulsz mindent
es atkuldod egy havernak es mikor lefordultal megkapod a let
az telleg sokkal korrektebb!!
director
01-28-2006, 16:28
nem, ez nem korrekt, mivel ezt is tiltják a szabályok. úgyhogy ezzel se mondtál semmit:D
X csucsika
01-28-2006, 16:30
de addig jo ez a jatek
mig vannak becsuletes emberek mint te!!
minden elismeresem a tietek!:D :D :D
director
01-28-2006, 16:31
szerintem is, én élvezem h ilyen vagyok:) külön öröm mikor látom h hiába jksz-elnek ellenem, úgyis vesztenek:D
X csucsika
01-28-2006, 16:33
én nem jksz-ezek
csak nemi elonnyel indulok
azaz indultam neha
mostmar nemcsalok!!
vannak emberek akik ezt nemhiszik
de telleg!!!!!!!!
director
01-28-2006, 16:35
én mindent elhiszek, de ha aztán csalódok, akkor érdemes nem a közelemben lenni. :)
és tényleg könnyebb előnnyel indulni, meg biztonságosabb, meg mittudomén.. de én szeretek nulláról kezdeni.. szeretem a kihívásokat:)
X csucsika
01-28-2006, 16:37
hol jatszol
hatha keresunk valami kihivasokat!
:-))))))))))))))))
director
01-28-2006, 16:39
pillanatnyilag sehol se nagyon, csak vegetálok, vizsgák, munka, meg nők.. minden fronton le vagyok foglalva:DD
X csucsika
01-28-2006, 16:39
:d :d :d :d
director
01-28-2006, 16:41
egyébként magyarban B-ben és X-ben, angolban B-ben járok pillanatnyilag.. majd talán februárban foglalkozom is valamelyik orival:D
X csucsika
01-28-2006, 16:43
most lépek,majdmég beszélünk
director
01-28-2006, 16:51
oké, hátha majd megtérítelek:D
viszont úgy látom Ati nagyon figyel, mert máris áthelyeződött a topik fele:D ami nem baj, sőt jó. tényleg ide való:)
ujj orit ugy kell csinalni,hogy elotte kerjetek valakitol 200-300millt kolcson
meg vedelem alatt epuljetek es teljetek
utanna utni utni utni
:-)
ha a megvalositasrol kerdesetek lenne keressetek meg
csucsika
280262:D
A múltkor lecsaptunk egy ilyen próbálkozásra amikor a pijac hirtelen telelett nagyonolcsó cuccokkal ( 500ért teki, 3000ért katona stb.)
TEtszett kerestünk vele pár millát!!!
Ha esetleg valaki ilyesmivel próbálkozna először szóljon nekem nyugodtan sokhelyen megtaláltok "Eszeveszett vagy őrült" néven!:cool:
director
01-28-2006, 17:13
na ja, vannak akik meg ebből élnek meg:) nem tagadom hogy gyakran én is ezzel szerzek jelentős kezdőtőkét:) tehát végülis ez nekem csak jó.. de azért mégis, a szabály az szabály;)
há most indítottam 5. szinten egy orit..... majd, lehet, hogy kirpóbálom ;)
nem, ez nem korrekt, mivel ezt is tiltják a szabályok. úgyhogy ezzel se mondtál semmit:D
ez a valaszod volt arra, hogy: valaki tekit ir es kiarul es atkuldi egy havernek, aki a lefordulo oridnak oda adja...
Ezt hol tiltja a szabaly????
ez a valaszod volt arra, hogy: valaki tekit ir es kiarul es atkuldi egy havernek, aki a lefordulo oridnak oda adja...
Ezt hol tiltja a szabaly????
ezt úgy hívják: JKSz :)
director
01-29-2006, 00:13
:) köszi a választ, számból vetted ki a szót
látod süti, mindig tanul az ember.. :D
jksz, laca? hol tiltjak a szabalyok hogy a szovimnek kuldjek karavant, es hol tiltjak azt a szabalyok, hogy egy haverommal szovizzek? mitol jksz ez? :)
director
01-29-2006, 02:26
úgy nem jksz:) de ezt eddig senki nem mondta.
az alatt h "átküldöm", általában valami egészen mást értenek:D
Kene egy kis feny, mert sotetben tapogatodzok...eddig azt hittem a jksz, azt jelenti ha jatekon kivul nehanyan osszeallnak es legyalaznak egy orit vagy szovit. Szoval mindenkeppen ott az arto szandek. Itt en ugy veszem ki az uzenetekbol, hogy valaki segit valakinek, majd az a valaki vissza adja egy ido utan. Tomoren fogalmazva. :)
Ezt en nem tartom jksz-nek. Azert sem mert ha eredmenyesen akarsz segiteni, ugy szovetsegbe kell hogy lepjetek. Es a viszonzas is szovi kapcsolatot igenyel. Szovin bellul meg nincs jksz. :)
director
01-29-2006, 03:59
a jksz az, ami, játékon kívüli szövetség. szerintem pont ezt jelenti:)
és remekül lehet szövin kívül is pénzt átjátszani, azt meg annyira nem szabad. :) az meg hogy ártó szándék, vagy nem.. fene se tudja, és fenét se érdekel,, mész a levesbe, ha bebuksz:)
a jksz az, ami, játékon kívüli szövetség. szerintem pont ezt jelenti:)
és remekül lehet szövin kívül is pénzt átjátszani, azt meg annyira nem szabad. :) az meg hogy ártó szándék, vagy nem.. fene se tudja, és fenét se érdekel,, mész a levesbe, ha bebuksz:)
Azt hogy lehet rendben van. Azert nyomtam meg az eredmenyesen szot. Egyebkent miert nem szabad atjatszani penzt? Etikatlan, de nem olvastam sehol hogy nem lehet mondjuk bevasarolnom a piacon amikor en akarok... De ebbol meg mindig nem derult ki szamomra tulajdonkeppen mi is az a jksz. Mert mint mondtam en eddig egeszen mast hittem...hiszek. :eek:
jksz, laca? hol tiltjak a szabalyok hogy a szovimnek kuldjek karavant, es hol tiltjak azt a szabalyok, hogy egy haverommal szovizzek? mitol jksz ez? :)
vékony jég ez...
Kene egy kis feny, mert sotetben tapogatodzok...eddig azt hittem a jksz, azt jelenti ha jatekon kivul nehanyan osszeallnak es legyalaznak egy orit vagy szovit. Szoval mindenkeppen ott az arto szandek. Itt en ugy veszem ki az uzenetekbol, hogy valaki segit valakinek, majd az a valaki vissza adja egy ido utan. Tomoren fogalmazva. :)
Ezt en nem tartom jksz-nek. Azert sem mert ha eredmenyesen akarsz segiteni, ugy szovetsegbe kell hogy lepjetek. Es a viszonzas is szovi kapcsolatot igenyel. Szovin bellul meg nincs jksz. :)
a jksz azt jelenti szvsz, hogy a játék keretein kívül megszervezel valamit, amit egymagadban (szövijeiddel) nem tudnál megtenni. az hogy ez a valami "csak" a te-ti épülésetekre szolgál, és senkinek nem árt, az messze nem igaz. árt annak, aki nem használ ilyen dolgokat. te nem csak úgy "bevásárolsz a piacon", meg tekit írsz, szövit kötsz és törölsz... hanem előre megtervezetten csinálsz dolgokat. ha ez szabályos lenne, akkor lehetne két országod is egy csoportban. sokkal egyszerűbb lenne, nem?
vannak törvények, és van olyan hogy "a törvény szelleme" ez egy megfoghatatlan dolog, nem tudjuk pontosan hol van a határ, de általában ezt a legtöbben érzik. itt ebben a játékban ha valki nem érzi, akkor jön egy moderátor, vagy jön attila, és ő megmondja mi a törvény szelleme (amit ő alkotott).
/mielőtt valaki a fejemre olvassa, igen én is csináltam már ilyet. sőt a hőskorban nem egy országom törlésre is került amiatt, mert én úgy gondoltam, hogy azt hogy valaki multi, azt nekem szabad úgy ellensúlyoznom, hogy én is megszegek egy-két szabályt. (mondhatjuk hogy szabad is, csak ha lebuksz ilyenkkor ne reklamálj ;) )/
Hát igen, ez a romlott társadalom:P
Biztos nem tiszta a lelkiismerete annak ,aki ilyeneket gondol! ;)
hamár jksz meg minden ilyesmi szóbakerült itten...
Azt szeretném kérdezni, ha van 2 szövetség (minden tagnak MNTje van egymással, mert a játék más kereteket nem biztosít szövetségek közti haverságra)
Szal és ezek ketten megdumálják, hogy legyaknak egy 3. szövit az jksz?
Elméletileg az, de szerintem ez hiányzik a játékból még, mert 4embernél szerintem nagyobb társulások létezhetnének.
Csokibácsi
01-29-2006, 11:41
hamár jksz meg minden ilyesmi szóbakerült itten...
Azt szeretném kérdezni, ha van 2 szövetség (minden tagnak MNTje van egymással, mert a játék más kereteket nem biztosít szövetségek közti haverságra)
Szal és ezek ketten megdumálják, hogy legyaknak egy 3. szövit az jksz?
Elméletileg az, de szerintem ez hiányzik a játékból még, mert 4embernél szerintem nagyobb társulások létezhetnének.
Ez gyakorlatilag is jksz.
közbe kitaláltam, hogy hadüzenet segítségével ezt látszólag ki lehet küszöbölni, de valami okos ember kitalálatna erre valamit!!
Brúsz Li
01-29-2006, 12:20
egyébként magyarban B-ben és X-ben, angolban B-ben járok pillanatnyilag.. majd talán februárban foglalkozom is valamelyik orival:D
Herr Dirrectore.
Ne allits valotlant Csucsikanak.
En tudom az igazsagot .
Te meg tudod hogy en tudom es mindenki tudja azt amit nem tud azt mas tudja es az a mas kicsoda ha tudni akarod.
asszem ertheto.
:PPPP
szia lacqa!még mindig bánat önti el szÍvem ha arar gondolok töröltél msn ről..:( :( szvsz a jksz ezők a leg*********bbek..azoktól kikészülök..és néhány elég befolyásos arc kedvelt eszköze..lepi
director
01-29-2006, 14:55
Hát igen, ez a romlott társadalom:P
Biztos nem tiszta a lelkiismerete annak ,aki ilyeneket gondol! ;)
ó, hát nekem teljesen tiszta kéremszépen:).. én vagyok a jófiú, kérdezz csak meg bárkit:D
director
01-29-2006, 14:57
Herr Dirrectore.
Ne allits valotlant Csucsikanak.
En tudom az igazsagot .
Te meg tudod hogy en tudom es mindenki tudja azt amit nem tud azt mas tudja es az a mas kicsoda ha tudni akarod.
asszem ertheto.
:PPPP
teljesen érthető, magyarul semmiről fogalmad sincs:D
akkor ezt megbeszéltük;)
X csucsika
01-29-2006, 16:08
ezt nemertem
!!!!!!!!!!
:eek: :eek:
szia lacqa!még mindig bánat önti el szÍvem ha arar gondolok töröltél msn ről..:( :( szvsz a jksz ezők a leg*********bbek..azoktól kikészülök..és néhány elég befolyásos arc kedvelt eszköze..lepi
nem töröltelek, de most csak a szövik és még 2-3 ember van engedélyezve a hódosok közül :)
director
01-29-2006, 23:23
ezt nemertem
!!!!!!!!!!
:eek: :eek:
mondtam én, hogy fogalmad sincs;)
akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D
akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D
megtisztelő, köszönöm :)
majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:
majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:
hmm. ezek után asszem nem foglak :D
tudod h nem úgy értettem,hanem ÚGY:p
Makariosz
01-31-2006, 20:57
Tudom, hogy ez már egy régebbi téma, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mások mit értenek átküldésen, és ha nem túl nagy gáz, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják. Ha már egyszer úgy is az a topic címe, hogy hogyan szoktam csalni. :D
director
01-31-2006, 22:43
Tudom, hogy ez már egy régebbi téma, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mások mit értenek átküldésen, és ha nem túl nagy gáz, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják. Ha már egyszer úgy is az a topic címe, hogy hogyan szoktam csalni. :D
nem tudom, én nem szoktam sehogyse csalni, de biztos van aki szivesen segít neked ebben is:D
Makariosz
01-31-2006, 23:31
nem tudom, én nem szoktam sehogyse csalni, de biztos van aki szivesen segít neked ebben is:D
Eddig én sem csaltam, és remélem nem is lesz rá szükségem, de jól jöhet védekezéskor, ha tudom, hogy esetleg milyen taktikával játszanak mások, másrészt pedig hát ugye, néha szükség törvényt bont, nem tudom, nem kerülök-e valamikor olyan helyzetbe, hogy ilyesmire kényszerülök...
Kissé engem is meglepett, mikor egy 5 éve játszó ismerősöm elmagyarázta, hogy működik a karavános csalás, gondoltam nem túl gyakori ez, mára rájöttem, hogy lassan pénzügyőrséget kellene szervezni, mert jó néhányan már milliárdos tételű feketepénzösszegekkel gazdálkodnak szövetségeken belül.... A módszert én sem írom le, és az a vicc, hogy nem igazán tartozik a JKSZ hatáskörébe, és nem is nagyon tud a vezetőség mit tenni ellenük....:confused:
Hát az elég népszerű, hogy ahogy felléptél 4-be, az 5.-en alapítasz egy orit, gnomot lehetőleg 200 heki alatt 120-130 könyvtarral, vagy 3k vari is bele, hogy simán menjenek a varik. Vip se kell, naponta 1cer belépsz, tekiírás, varikat fellököd 24 körökre. Annyi időd mindíg van a másik ori mellett, hogy a tekiíróra napi pár percet szánj. Mire körbe fordulnál idelenn lesz pár milla teki felhalmozva. Már csak arra kell figyelni, hogy A-bol ne egyedül fordulj. A leendő szövitarsad lép hamarabb. A tekiíró kiárul, és karavánon átnyomja az összes zsetont. Ezután törlöd az orid. A szabaly nem tiltja, hogy segítsd a szövetségesed, és hogy te ennyire nagylelkű vagy, hogy 1 évig tekit írsz az a te dolgod. Gyakorlatilag nem saját magadnak adtad át a zsetont, a szövidnél lesz az egesz.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.