View Full Version : W fórumon a már látott üzeneteket is "ÚJ"-ak
Az új W-s fórumon nem tűnik el az "ÚJ" jelzés a régi üzik mellől, és a fórum neve is piros marad, akármit csinálok, viszont az oldalsó menüben nincs kis piros szám. Több embernek (talán mindenkinek?) is így viselkedik.
Az új W-s fórumon nem tűnik el az "ÚJ" jelzés a régi üzik mellől, és a fórum neve is piros marad, akármit csinálok, viszont az oldalsó menüben nincs kis piros szám. Több embernek (talán mindenkinek?) is így viselkedik.
Az biztos, hogy nem mindenkinek, tehát nem általánosságban azzal a fórummal van a probléma. Kérlek, hogy írj supportra (abból az országból, ahol ezt tapasztalod), hogy lássak országadatokat egy olyan országhoz is, ahol rossz.
Az biztos, hogy nem mindenkinek, tehát nem általánosságban azzal a fórummal van a probléma. Kérlek, hogy írj supportra (abból az országból, ahol ezt tapasztalod), hogy lássak országadatokat egy olyan országhoz is, ahol rossz.
Ezt is nezheted, innen is rossz. :)
Érdekes. Betöltöm majd ezeket az adatokat a fejlesztői gépre, és megnézem mi okozza, amint minden félkész bővítést átraktam az éles játékba.
A régi fórumnak is talán ez volt a neve, az esetleg nem kavarhat bele?
A régi fórumnak is talán ez volt a neve, az esetleg nem kavarhat bele?
Nem, a név az csak kijelzésre szolgál, nem az alapján vannak a fórumok azonosítva. Ráadásul a régi fórumon sem voltak a jövőből üzenetek.
Ki kell iratnom ehhez pár olyan adatot, amit éles gépen nem fogok kiiratni, úgyhogy ehhez át kell majd pakolnom mindent fejlesztői gépre.
Nem, a név az csak kijelzésre szolgál, nem az alapján vannak a fórumok azonosítva. Ráadásul a régi fórumon sem voltak a jövőből üzenetek.
Ki kell iratnom ehhez pár olyan adatot, amit éles gépen nem fogok kiiratni, úgyhogy ehhez át kell majd pakolnom mindent fejlesztői gépre.
Csupán segítő szándékból írtam :)
Ebben az ügyben sokára várható javulás?
Ebben az ügyben sokára várható javulás?
Igen:
Félkész fejlesztéseket emiatt nem élesítek be idő előtt.
Igen:
Félkész fejlesztéseket emiatt nem élesítek be idő előtt.
Oké oké, nem tudtam hogy mennyi idő amíg befejezed a félkész fejlesztéseket :)
Egy ujabb adalek a temahoz.
Most kaptam egy meghivot egy uj forumra.
Ezaltal a W forumom megjavult, es ez az utolso forum jelzi folyamatosan pirossal az uj beirasokat. (Akkor is, ha epp nincsenek).
Ergo, valoszinuleg mindig a legujabb forum, ami leghatul van a listaban csinalja ezt.
Egy ujabb adalek a temahoz.
Most kaptam egy meghivot egy uj forumra.
Ezaltal a W forumom megjavult, es ez az utolso forum jelzi folyamatosan pirossal az uj beirasokat. (Akkor is, ha epp nincsenek).
Ergo, valoszinuleg mindig a legujabb forum, ami leghatul van a listaban csinalja ezt.
Hány fórumon vagy?
Hány fórumon vagy?
Most mar 9, ezzel egyutt.
Most mar 9, ezzel egyutt.
Azt hittem mondasz valami eszement számot, hogy mittudomén 30. Én annál többön vagyok, és nálam jó. Még érdekesebb... Be kéne élesíteni végre a tamagocsi modult, hogy lementhessem ezt a tesztgépre. :-/
Azt hittem mondasz valami eszement számot, hogy mittudomén 30. Én annál többön vagyok, és nálam jó. Még érdekesebb... Be kéne élesíteni végre a tamagocsi modult, hogy lementhessem ezt a tesztgépre. :-/
Erdekes modon a tobbi orszagomban nincs ilyen problema. Csak egyben. Ez gondolom neheziti a hibakeresest.
Nah, akkor a W forum javulasa ideiglenes volt.
Most mar mind a ket uj forumomon csinalja ezt.
Innentol eleg valoszinu hogy vmi bevezetett modositashoz van koze bizonyos orszagoknal.
(Beni, tesztjeleggel kerhetnel egy uj forumra meghivot, es tesztelhetned neked is elromlik-e mindketto)
Melyikre kértél meghívót?
Melyikre kértél meghívót?
Nem kertem semelyikre, csak kaptam vmi linuxosra. De tesztkeppen Te kerj barmi mas olyanra, ami Neked nincs (persze felolem kerhetsz tobbre is). :)
Nem kertem semelyikre, csak kaptam vmi linuxosra. De tesztkeppen Te kerj barmi mas olyanra, ami Neked nincs (persze felolem kerhetsz tobbre is). :)
Nos kértem én is a linuxosra, mindkettő piroslik nálam mindig :/
Nos kértem én is a linuxosra, mindkettő piroslik nálam mindig :/
És Te hány fórumon vagy összesen?
És Te hány fórumon vagy összesen?
10-en összesen :)
No nézzük, hogy mi a helyzet ezzel... Húúúú, mire ezt az adatbázist betöltöm fejlesztői gépen... Asszem megyek addig enni... :D
A jelenség ennél a két országnál javítva. Nem a Hódítóban volt a gond, hanem az ezekhez az országokhoz tartozó fórumlátogatási adatokban.
Akinek még van hasonló problémája, az jelezze akár itt a következő pár napban, akár később az ügyfélszolgálaton.
Köszi.
Köszönjük szépen Ati :)
Még esetleg Kutty-Kurutty (#569264) -nál megnézhetnéd a beállítást, nem emlékszem, hogy azzal jó volt-e :)
nálam sem tűnik el az új felirat
nálam sem tűnik el az új felirat
És szeretnéd, hogy eltűnjön? :)
(Tipp: akkor minimum egy országszámot adj. :))
És szeretnéd, hogy eltűnjön? :)
(Tipp: akkor minimum egy országszámot adj. :))
szeretném :p:D
Claívsolais (2) (#379234)
szeretném :p:D
Claívsolais (2) (#379234)
Okay, mostantól nála is eltűnnek az "új" jelzések.
Okay, mostantól nála is eltűnnek az "új" jelzések.
Ez mondjuk eleg fura, hogy kezzel kell csinalnod. Annak az okat megtalaltad, hogy ez miert alakult igy? (Ertem ez alatt azt, hogy a kozeljovoben barmi mas uj forumnal nem fordulhat elo hasonlo?)
Ati, nálam is gyógyítsd meg légyszi, előre is köszi :)
515089, 517172, 171717
Ez mondjuk eleg fura, hogy kezzel kell csinalnod. Annak az okat megtalaltad, hogy ez miert alakult igy? (Ertem ez alatt azt, hogy a kozeljovoben barmi mas uj forumnal nem fordulhat elo hasonlo?)
Nem konkrét fórumhoz volt köze, a fórumlátogatásaidat tartalmazó változó sérült meg.
Ti amúgy mind egy klánban, szöviben vagytok, ugye?
Elképzelhető, hogy mindannyian ugyanarról a gépről léptetek be, és ez a közös kapocs az érintett országok között?
Ti amúgy mind egy klánban, szöviben vagytok, ugye?
Elképzelhető, hogy mindannyian ugyanarról a gépről léptetek be, és ez a közös kapocs az érintett országok között?
Nem, nekem csak Orsi a szovim, O szokott neha belepni a gepemrol, es forditva.
Nem, nekem csak Orsi a szovim, O szokott neha belepni a gepemrol, es forditva.
Nem mostanra gondolok, mert már egy ideje fennállt ez a jelenség.
Dragi, kb. 3 éve volt szövink, Beni meg sosem :)
Nem mostanra gondolok, mert már egy ideje fennállt ez a jelenség.
Gergo meg talan az uj forumrendszer elott volt a szovink tobb eve, Beni meg semmikor.
(Kettojuk kapcsolatat nemtudom)
Kár, pedig olyan remek kapocsnak tűnt. :):):)
Kár, pedig olyan remek kapocsnak tűnt. :):):)
Az egy gep kapocsnak az is ellentmond, hogy nekem volt olyan orszagom (IP) amivel nem volt ilyen gond.
Dragi, kb. 3 éve volt szövink, Beni meg sosem :)
De közös gépről sose léptünk be még úgyse nem :)
442288 ; 71973
köszi
Neked is kész.
Az én gépemről még 3 évvel ezelőtt lépett be Ts, amikor itt volt bulizni, előtte és azóta senkisem lépett be rajtam kívül innen :)
Ati,
magasfeszültség fórumra kaptam meghívót Remytől és azóta csak piros :D ránéznél?
Ezüst Árnyak (#580211) <-- ennél az orinál
NewJackCity
01-19-2012, 20:27
sziasztok
anarch forumon beszélgettunk hogy az uj forumok (akiknél van ilyen) pirosan világitanak egyfolytában
tsobinál zordinál és nálam is
remy nél is van megint piros forum aztmondta
igazábol ő emlitette hogy jelezzuk mi is mert ugynézki ezek nem egyedi problémák csak lusta disznok jelezni az emberek :)
Behemot (#328948)
Ismeretlen anarkista vitéz (#646051)
455554 Gigawatt Voltmárvolt (2)
Kérlek, hogy ezeket most már a játékon belül jelezzétek, mivel minden ország estében egyedi megoldást igényel.
Át is rakom a témát a zártak közé. Akit érint, az tehát a Hódítón BELÜL jelezze.
Mivel ez bizonyos beállítások törlésével is jár, ezért csak saját országot adj meg, máséhoz nem nyúlok.
Köszi.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.