View Full Version : Szövetség a pontlistában
Kutyuleee
01-27-2011, 12:30
Nem tudom másnak is feltűnt-e, nekem csak most. Szövetség felmérésénél, van lehetőség arra, hogy a pontlistába rögtön betegye a tagokat. A-n kívül ezt most használtam először és azzal szembesültem,hogy a felmért országokat beteszi,de akiről felmértem nem... szerintem ez úgy lenne jól, hogyha egy szövi felmérést csinálok és a pontlistába teszem, értelemszerűen mind a 4 tagot tegye be. szerintem úgy lenne normális, és ez így nekem hibának tünt
idegenvezeto
01-27-2011, 13:48
Nem tudom másnak is feltűnt-e, nekem csak most. Szövetség felmérésénél, van lehetőség arra, hogy a pontlistába rögtön betegye a tagokat. A-n kívül ezt most használtam először és azzal szembesültem,hogy a felmért országokat beteszi,de akiről felmértem nem... szerintem ez úgy lenne jól, hogyha egy szövi felmérést csinálok és a pontlistába teszem, értelemszerűen mind a 4 tagot tegye be. szerintem úgy lenne normális, és ez így nekem hibának tünt
Kipróbáltam én is, és valóban.
Fura, hogy nem tűnt fel eddig...
Mellekmegjegyzeskent bennem felmerult, hogy a szovetsegesem altal felmert klanokat/szovetsegeseket en miert nem tudom berakni a pontlistaba? :)
bennem meg, hogy miért nem tudom egy gombnyomással ki is szedni, ha már egy gombnyomással ratkam be.... de az egy másik téma..... :)
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.